Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

związek na odległość?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie czy związek na odległość ma jakieś szanse bo poznałem fajna laske na facebook i piszemy razem ona mieszka ponad 100km ode mnie i piszemy ze sobą fotki mi pokazuje i jesteśmy parą czy wgl takie coś jest opłacalne jak ona mieszka ponad 100km odemnie ?

za wysoka sygnatura

Weteran
Opublikowano

Prawdziwa miłość przetrwa wszystko. Widziałeś się z nią normalnie czy tylko kontakt internetowy?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

mam takie pytanie czy związek na odległość ma jakieś szanse bo poznałem fajna laske na facebook i piszemy razem ona mieszka ponad 100km ode mnie i piszemy ze sobą fotki mi pokazuje i jesteśmy parą czy wgl takie coś jest opłacalne jak ona mieszka ponad 100km odemnie ?

aha parą? Co następne cyber ruchanko? Ustawiła na FB że jest z tobą w związku? Jak nie to możesz się obawiać że Cię nie kocha...

Teraz na serio:

Kurwa opłacalne? weź dorośnij...

Opublikowano

eb6.jpg?1307463786

Ty tak na poważnie z tym tematem? Jak można kochać kogoś kogo zna się jedynie z internetu i zdjęć :|

Panowie, ale czy on napisał, że ją kocha? Albo czy się kochają? Robicie z igły widły.

Sam osobiście poznałem dziewczyne w internecie i spotykałem się z nią wiele razy, i to faktycznie takie złe?

2ufgk6u.png

Opublikowano

dobra nara wy tylko o ruchaniu ... all debil& raport co mysla o jednym

@nawet jak bym miał ją ruchać o czym myślicie to mam co ;) pozdro i czym ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

no wiadomo bo w prawdziwym związku w ogóle seks nie jest potrzebny. Oszukujesz sam siebie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

@up ale napisałem tak nie ?ale myśląc przez internet jak@up@up@up to bym umarł oni pewnie redtube 24h/

Odkryłeś mój sekret to takie przykre :(

redtube 4eva

Opublikowano

Co sie z chłopaka smiejecie ,zawsze moga "uprawiac miłosc " przez skype.

nie poruchasz

nie znasz jej wogole ,to nie ma sensu i jest zalosne

nie wyjdzie, nie proboj

­

Opublikowano

jak niby bedziesz ruchać? Przez kabelek?

Nieopłacalne to jest. Tylko się napalisz. Ale np. w wakacje jakby Cie np. rodzic zawoził do niej na 3 dni to jeszcze jakis tam sens ma : )

Jak nie ma takiej opcji to usun ja ze znajomych

skpUo.png

Opublikowano

Jak ja to tak sobie czytam to mysle ze co nie ktorzy tutaj to po prostu idioci. Nauczcie sie czytac posty. Chyba pisze wyraznie ze spotykal sie z nia oraz narazie za duzo go z nia nie laczy.

Topic. Jak ci sie podoba pod wieloma wzgledami to czemu nie? Tylko wazne jest to abys sie z nia spotykal bo sobie innego znajdzie :-(

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Znam kilka par które poznały się przez skype i są długi czas ze sobą...
Ale to już od Was zależy, jeśli uważasz że z tego coś wyjdzie to kontynuuj "związek" :D

Opublikowano

@2up durnia z siebie robisz? zbędny komentarz raport nie piszcie takiego gówna jak jesteś gejem zostaw to dla siebie

@wy nie czytacie postów mowie że co tydzień dwa będę jeździł do niej puki 18 nie skończę ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

To nie miłość, a zauroczenie. Najpierw spotkajcie się w realu, może raz na miesiąc chociażby. Jeśli coś ustalicie to nigdy nie wiadomo - 100 km to nie dużo teoretycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...