Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban za logi

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG... Napisali, że sprawdzili to i jednak używałem :O? Co jest? Niby co? Nawet po przeskanowaniu nie chcą powiedzieć jaki pliczek to spowodował. I napisali jeszcze, że dalsze tickety tego nie zmienią. Jak tak piszą na 100% nie będzie un-bana?

Opublikowano

Witaj w świecie nexona. Co do pliku Ci nie podadzą, który to plik bo to jest prywatna "sprawa" i nawet tobie nie powiedzą. Jeśli dostałeś bana to już ciężko ci się będzie odbanować. Logi nie kłamią;/ Tak samo miałem jak grałem kiedyś w metina. Dostałem bana równo rok temu. I pisałem jeszcze wczoraj zgłoszenie nawet i już po sprawie i tak. Więc chyba musisz zacząć grać nowym kontem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak zacznę jeszcze raz. Tylko, że chamsami, aimbotami i wszystkim kur... Teraz już rozumiem czemu tyle cheaterów.

Do zamknięcia i dziękuje za wypowiedzi!

Opublikowano

On nie dostal bana za haxy i takie bajery. Server Logi a Game Logi to co inn ego Game Logi wykrywaja haxy i takie tam. Server Logi to cos takiego jak powerleveling czyli nad naturalne staty np 50 killi w 2-3 minuty.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Po pierwsze. Po kilkukrotnym skontaktowaniu się z nexonem cały czas pisali, że mam hacki. A nigdy nie miałem 50 killi w 2-3 minuty. Nawet więcej. W ogóle nie pamiętam, żebym miał takie staty.

Temat myślę. że jest do zamknięcia. Nie wypowiadać się, chyba, że ktoś miałby chęć to może na PW coś dopowiedzieć:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...