Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban za logi

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie odwołać 100% pewnośći nie ma ale zawsze mozesz napisac tego Ticketa tylko nie badz nachalny bo trafisz na czarna liste i twoje tickety beda ignorowane :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

W ogóle nie cheatuje. Nigdy nie cheatowałem nawet do innej gry. Kiedyś tak. Ale wtedy nawet miałem innego kompa. Od 2 lat(a może nawet od 3, nie pamiętam ;p) nie cheatuje ani nie moduje do niczego. Jestem w 100% czysty. Jak napisać tego ticketa i czy w ogóle ktoś się z takim czymś spotkał, że nie cheatował a dostał bana za logi?

Opublikowano

Nie. Wybrałem "Request - Unban"

A pod tym są 4 rubryki.

Pierwsza -Ingame Name (Mój nick, mianowicie Dziennikarz)

Druga -Error Message (Nie wiem co tu wpisać)

Trzecia -Subject (temat, np permament ban for logs, albo coś w tym stylu)

Czwarta -Message body (tutaj się wpisuje o co chodzi)

Co do tematu dodam, że nie kupowałem nigdy NX ;p Ale w poniedziałek zamierzałem kupić 10k nx na dual skorpy na perma. Na "szczęście" dostałem bana wcześniej -,-.

Edit: Napisałem już ticketa, w drugiej rubryce wpisałem byle co.

Edit 2: No i dostałem odpowiedź. Chyba automatyczną ;/ Niech sobie ten automat wsadzą w dupe.

Hello and thank you for contacting our customer service.

This is an automatic response and confirmation email that we received your inquiry.
If the type of your inquiry is entered wrong, the inquiry will be closed and not answered.

Please follow the instruction and check your request.
In the case your ticket is already complete, please confirm this with an answer on this mail / ticket.

Be aware that we won't unban you if your ban is older than 3 months.
In this case your inquiry will be closed without any further answer to your ticket.

Otherwise please send us material that helps to proof that you were not rightful banned.
Don't forget to also tell us all involved ingame names and a URL to the report.

Thanks for your cooperation.

Sincerely

CombatArms Customer Service Team

Mógłby ktoś powiedzieć o co w tym chodzi? Nie wiem czy na tym pozostanie sprawa czy jakiś head admin mi odpisze w sprawie.

Opublikowano

Tak. Tylko, że na mnie nie ma reportów za abuserswo i jeśli nie widzisz to jest ban za game logi, czyli, że niby cheatuje. Nie spamuj i wypowiadaj się na temat.

Edit: W tej wiadomości pisze

"Otherwise please send us material that helps to proof that you were not rightful banned.
Don't forget to also tell us all involved ingame names and a URL to the report."

W tej pierwszej linijce proszą o przesłanie materiałów, które pomogą udowodnić, że jestem niesprawiedliwie zbanowany.

A w tej drugiej o co proszą? I o jakie dokładnie dowody/materiały im chodzi, żeby przesłać.

Opublikowano

hhhhhhhhhhHHhhhhHHhh. Za dramo nie dostałeś bana :rolleyes: ,może grałeś na txt, modach ? albo na innym acc hackowałeś.Logi to nie tylko cheaty to też/txt/modowanie plików gry itc :O

Opublikowano

Idioto. Gadałem, że nie cheatowałem, nie grałem na txt, na modach pijawko jedna! Nawet na innym acc. W ogóle nie mam innego acc! Mógłby ktoś odpowiedzieć na mojego poprzedniego posta?

Opublikowano

Nie jestem abuserem. To nie ja kickałem. Mógłbyś pomóc na forum, a nie obrażać od abuserów. Zgłoszony...

Po raz trzeci, mógłby ktoś mi pomóc i odpowiedzieć na pytanie?

Opublikowano

@odświeżenie tematu i odświeżenie pytania

"Otherwise please send us material that helps to proof that you were not rightful banned.
Don't forget to also tell us all involved ingame names and a URL to the report."

W tej pierwszej linijce proszą o przesłanie materiałów, które pomogą udowodnić, że jestem niesprawiedliwie zbanowany.

A w tej drugiej o co proszą? I o jakie dokładnie dowody/materiały im chodzi, żeby przesłać.

Opublikowano

materiał im daj który im pomoże zrozumieć ze to nie fer ban

ja bym napisał niech skanują kompa i niech dadzą lokalizacje jak coś znajda bo maja taka możliwość engine.exe czy jakiś tam plik zawiera fałszywego wirusa ale on pozwala własnie przy takich logach nawet przez głupi pliczek mogłeś dostać bana

a wiem ze mogą takie coś zrobić bo mi podali dokładną lokalizacje gdzie miałem hacka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...