Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]ProNosWorld znów w pracy.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak a kiedy to będzie?

Na razie nie ma żadnych informacji. Najlepiej przytrzymać ten temat na czas kiedy się pojawi jakiś news. Oczywiście utrzymujmy optymizm. Może będzie jakaś niespodzianka na początek wiosny związana z nowym privkiem ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Zrobią mały kroczek, później kilka kolejnych, później zostanie kilka miesięcy do startu, aż tu JEB! Gf wkracza do akcji, projekt pada a oni płacą...

Opublikowano

Syren mozesz nie spamic ze niby GF ich zalatwi??Troche optymizmu i jakbys chcial wiedziec elektro i trollface dalej pracuja nad privem tylko nie daja zadnego info.

nostaleh.png
Opublikowano

Niewiedza częstym powodem głupich postów. No i zejścia na zupełnie inne tematy, więc jeżeli musimy pisać, to piszmy o tym privie. Myślę, że największe szanse miałyby privy, które tworzone byłyby na spokojnie bez publikacji zmian i dodanych rzeczy, po czym zabezpieczenie przed ewentualnym wjazdem gf, a potem dopiero BUM! I nagle z nikąd jest priv. Ciekawy jestem, czy gdzieś przypadkiem nie powstaje taki projekt ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

A ja mam nadzieje ze w końcu ogarniecie z spamem -,-

Ten serw może wypalić przecież jak już tyle zrobili mało im zostało, najtrudniejsze zrobione.

7ibz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...