Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PunkBuster Nowinki

NeiZnAnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze z tego co wiem to Loriqe był u was w plutonie i nie powinniście go wydawać bo on odszedł zaraz po tym jak dostał bana na waszym serwerze.

Po drugie prosiłbym was o to aby nie wyzywać tutaj nikogo bo to jest forum o cheatach a nie syf.

Po trzecie ja nie jestem Lampara nawet go nie znam dowiedziałem się od tych SS z waszego serwera o jednego z waszych członków plutonu.

Po czwarte jeśli piszesz "ogarnij się dzieciaku bez tego nie potraficie grać" to przykro mi bardzo takich jak ty tutaj nazywa się hejtami i takie osoby dostają bana.

Także Panowie proszę o kulturę a nie o wyzwiska. W Szczególności tyczy się do ludzi z TBP.

{Ten temat powstał dla informacji dotyczącej PB a nie wypowiedzi osób którzy nie mają nic wspólnego z tematem i z forum}

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Wiesz co to ja cb nie rozumiem nie masz własnego skilla w Battlefield 3 i cheatami się wspomagasz jak dla mnie to jesteś totalnym noobem ! A i nie pisz takich rzeczy jak to że nas niby ktoś namawiał że mamy tu pisać nie o to chodzi ja wyrażam swoją opinię bo uważam że jesteś żałosny.

Opublikowano

Wiesz co to ja cb nie rozumiem nie masz własnego skilla w Battlefield 3 i cheatami się wspomagasz jak dla mnie to jesteś totalnym noobem ! A i nie pisz takich rzeczy jak to że nas niby ktoś namawiał że mamy tu pisać nie o to chodzi ja wyrażam swoją opinię bo uważam że jesteś żałosny.

wydałem na gre kase moge robić co mi sie podoba

Ps: widziałeś w jakim dziale to napisłes mpcforum.pl/forum/538-battlefield-cheaty-bugi-glitche/

Opublikowano

Cheaty po to są aby z nich korzystać. A to w jaki sposób się z nich korzysta zależy od samego użytkownika. Po za tym wasze opinie z tego co widzę są nie na temat i podważają tutaj reguły tego forum. Przypomnę ci o co chodzi na tym forum tak dla woli ścisłości.

A więc MPC Forum jak sama nazwa wskazuję służy do cheatów rozmawiamy tutaj o hackach bądź innych tematach do tego stworzonych np.PB i SS z nich.

Nie wyzywamy tutaj nikogo tylko pomagamy sobie na wzajem.

Każdy służy pomocą o danym hacku.

Dlatego wasze posty na tym forum są po prostu zbędne a SS które podaliście posłużą innym użytkownikom do stworzenia jeszcze lepszych hacków mniej wykrywalnych.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

I co z tego ze Loriqe byl w naszym plutonie rozumiem mogl na tym grac ale nie wykorzystywac tego na nas i podnosic se skila jak dziecko NEO , a tak apropo my tego tematu tu nie zamiscilismy wiec scisnijcie pipe cziterzy

i na co nam to bo ciebie nie rozumiem

Nie rozumiesz ze jestes GIMBUSEM i musisz chakow uzywac zeby nam dorownac

Opublikowano

Skontaktowałem się z graczem o nicku Loriqe a obecnie Dervix_PL.

Zapytałem się go co myśli o tym temacie.

Powiedział: Cytuje. "nie obchodzi mnie co ktoś o mnie piszę, te całe zamieszanie wokół plutonu w którym byłem po prostu jest zbędne. Wiem dobrze że chłopaki

z TBP tak łatwo nie odpuszczą i będą dociekać prawdy, nie zawszę używałem haków przeciwko im oczywiście znalazłem kilka fotek z PB ale one o niczym nie świadczą lecz wolałem aby one nie wyszły na wierzch a pozostały pomiędzy mną a plutonem w którym byłem, niestety do tego doszło że teraz robicie i igły widły a winnego nie ma." Pytanie nr 2. Co spowodowało napięcie między Tobą a Plutonem TBP? ODP: Cytuje. " Po prostu byłem lepszy bo grałem na hackach sam sobie zasłużyłem na to abym dostał bana na serwerze plutonu TBP. Nigdy nic do nich nie miałem byłem w tym plutonie gdzieś z miesiąc była bardzo fajna atmosfera na TS niestety zjebałem i tak wyszło jak wyszło." Pytanie nr.3 Co myślisz o wypowiedziach na tym forum ludzi z TBP? Odp.Cyt. " Przykro mi patrzeć na to wszystko ale ja nie oceniam ludzi po tym co robią i czego w grach używają, mam to gdzieś! A to co zauważyłem wszyscy są teraz przeciwko sobie,każdy broni własny tyłek i piszę od rzeczy, dodam tylko że : W dupie mam co o mnie piszą i mówią ważne ze dobrze mi z tym co robię i czynię nie ważne czy komuś to pasuję czy nie, niech zajmie się sobą! " To tyle jeśli chodzi o wypowiedzi Dervixa.

Opublikowano

@up. jak zauważyłeś Dervix przyznał się do tego że używał hacksów więc dalsze pisanie i obrażanie go jest w tym momencie zbędne.

Powiedział również że nie obchodzi go co kto robi i czego używa. Z resztą jest to wszystko napisane w wywiadzie z nim wystarczy czytać ze zrozumieniem.

A te zgłoszenia to były nie potrzebne z waszej strony bo inny pluton po prostu zrobił by zlewkę na taką osobę a nie go jeszcze bardziej mieszał z bagnem.

Po za nie wiem wogóle po co zaczynaliście te śmieszną dyskusję tutaj na forum dałem temat po to aby inni wiedzieli co się dzieje obecnie na PB i czego mogą się wszyscy spodziewać na serwerach. Niestety zobaczyliście SS z waszego serwera i od razu rozpętaliście burzę i do czego jest wam to potrzebne?

Dodam również że ostatni raz widzę tutaj zbędne dyskusje nie związane z CHEAT-AMI forum te służy do: MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online (a nie do pisania nie na temat)

W tym momencie przestaje również odpisywać wam w sprawach nie związanych z tematem który założyłem dostaliście to czego się dowiedziałem powinno wam to starczyć! Teraz będzie tylko info o PB i SS na nim.

Opublikowano

Dobra lampra z czego problem robisz bo ja juz nie wiem zagrales na naszym serwie i dostales bana za czity proste a loriq odrazu nie byl wyzucony z plutonu tylko z jednych klanowek niedawno znowu zaczol czitowac prosta zecz , a wiekszosc plutonu nie chce takich osub w plutonie. I Loriqe sam sie zachowal chamsko bo kazdego wyzucil z przyjaciul niby taki dorosly a sam sie zachowal jak dziecko. A I byl lepszy bo jak ktos gra na chakah i ma staty przykladowe 70 na 14 no to sorki hehe ale to jest zalosne

Opublikowano

Ale nowinka, po prostu przełom !

System PB SS istnieje od kilku lat, jednak jest on tak beznadziejny, że mało komu chciało się go używać. W każdej części BF jest PB i zawsze są z nim jakieś problemy ale wróćmy do PB SS. Pomijając fakt, że istnieją PB SS Blockery dzięki którym screeny wychodzą czarne to odpowiednia wersja windowsa, czy odpalony program w tle potrafi sprawić, że widzimy tylko czarny kwadrat.

Dalej, zdjęcia minimapy, statystyki. Jakie to ma znaczenia przy zwyczajnym aimbocie, który po prostu namierza gościa. Co mi po takim screenie ? Nic. Najlepsze jest to, że same statystyki dla EA to za mało. Gdyż każdy z wyżej postawionych odpowie, że może być on przerobiony.

Ten system nadal jest beznadziejny, tyle że teraz 2 osoby przeglądają zgłoszone screeny. Zmiana jak cholera. Miało by to jakiś sens, gdyby system sam wyłapywał podejrzane screeny a tak to komu będzie się chciało samemu je przeglądać (wspomniałeś coś o auto-raportowaniu, chciałbym to zobaczyć...). Tydzień wytrzyma a potem ? Najlepsza jest funkcja ustawienia PB SS po iluś tam sekundach od wejścia na serwer. Kto miałby tyle czasu by to przeglądać ? Komu by się chciało...

po takim raporcie administrator serwera będzie mógł taką osobę zbanować oraz zgłoś do wyżej położonej administracji "DICE" którzy zajmą się taką osobą.

Kolejny przełom !

Teraz wygląda to identycznie, masz możliwość nałożenia bana na gracza X na swojej sieci serwerów i możesz to zgłosić do EA/DICE.

Osoby, które mają status administratora na PBBans i GGC wiedzą jak to wygląda i chyba nie trzeba tego komentować.

Dopóki nie pojawi się nowy system nic się nie zmieni. Nadal PB SS będą czarne i ogarnięci ludzie w tym temacie nadal będą cheatować. Przecież to przez taki wygląd sprawy powstają jakieś Blacklisty, które kolokwialnie mówiąc są o kant dupy potłuc.

Nowinki ? Bardziej mi to wygląda na wygrzebywanie na siebie brudów i porachunki gimbusów z jakiegoś klanu. Dajecie sobie świetną wizytówkę udostępniając PW między sobą na forum publicznym. Nie wiem co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat ale zapewniam, że użytkowników MPC tak obchodzą wasze klanowe sprawy jak mnie zeszłoroczny śnieg.

Opublikowano

@ UP Proszę z tego też powodu zamknąć ten temat.

Mam jeszcze kilka rzeczy dotyczących PB ale nie ma sensu aby większość rozmawiała w tym dziale nie na temat.

PS. Ja nie jestem Lampara nawet go nie znam.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ale nowinka, po prostu przełom !

System PB SS istnieje od kilku lat, jednak jest on tak beznadziejny, że mało komu chciało się go używać. W każdej części BF jest PB i zawsze są z nim jakieś problemy ale wróćmy do PB SS. Pomijając fakt, że istnieją PB SS Blockery dzięki którym screeny wychodzą czarne to odpowiednia wersja windowsa, czy odpalony program w tle potrafi sprawić, że widzimy tylko czarny kwadrat.

Dalej, zdjęcia minimapy, statystyki. Jakie to ma znaczenia przy zwyczajnym aimbocie, który po prostu namierza gościa. Co mi po takim screenie ? Nic. Najlepsze jest to, że same statystyki dla EA to za mało. Gdyż każdy z wyżej postawionych odpowie, że może być on przerobiony.

Ten system nadal jest beznadziejny, tyle że teraz 2 osoby przeglądają zgłoszone screeny. Zmiana jak cholera. Miało by to jakiś sens, gdyby system sam wyłapywał podejrzane screeny a tak to komu będzie się chciało samemu je przeglądać (wspomniałeś coś o auto-raportowaniu, chciałbym to zobaczyć...). Tydzień wytrzyma a potem ? Najlepsza jest funkcja ustawienia PB SS po iluś tam sekundach od wejścia na serwer. Kto miałby tyle czasu by to przeglądać ? Komu by się chciało...

Kolejny przełom !

Teraz wygląda to identycznie, masz możliwość nałożenia bana na gracza X na swojej sieci serwerów i możesz to zgłosić do EA/DICE.

Osoby, które mają status administratora na PBBans i GGC wiedzą jak to wygląda i chyba nie trzeba tego komentować.

Dopóki nie pojawi się nowy system nic się nie zmieni. Nadal PB SS będą czarne i ogarnięci ludzie w tym temacie nadal będą cheatować. Przecież to przez taki wygląd sprawy powstają jakieś Blacklisty, które kolokwialnie mówiąc są o kant dupy potłuc.

Nowinki ? Bardziej mi to wygląda na wygrzebywanie na siebie brudów i porachunki gimbusów z jakiegoś klanu. Dajecie sobie świetną wizytówkę udostępniając PW między sobą na forum publicznym. Nie wiem co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat ale zapewniam, że użytkowników MPC tak obchodzą wasze klanowe sprawy jak mnie zeszłoroczny śnieg.

KOCHAM takie wypowiedzi na temat i rozsądnie nie guzdrac się jak robak w maśle ..... cieszę się że są jeszcze osoby które myślą mózgiem a nie dupą

Opublikowano

Jak mnie zbanuja to zostanie mi zablokowane konto czy jak ?

Nie no co ty, ban to tylko nazwa, która będzie się wyświetlała pod nickiem... No jasne, że twoje konto zostanie zablokowane !

Opublikowano

Mam pytanko tak po za tematem.

Kiedy się w końcu skończy ta przerwa techniczna na Forum i będzie ono ogólnie dostępne ?

Opublikowano

Hehehhe :D Poczekacie jeszcze troche i opublikuje PBBypass, działający !

Testowany na kilku kompach :P

Jednak jestem jeszcze w trakcie pisania programu także... Stay Tuned

OndteAw.png
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@F5

I gdzie ten twój program?

Zablokowanie PBSS zajmuje mniej niż minute, idzie obejść na kilka sposobów, wyłączenie PBSS, albo hook na jedną funkcje i wyłączanie renderowanie ESP i innych rzeczy podczas robienia SS'a :)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam jedno pytanie otóż mam bana na BF3, teraz zmieniłem zewnętrzne IP ale ban pozostał, więc czy jak zakupię BF4 to również ban będzie? Muszę od nowa konto zakładać?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@UP

Na BF4 raczej się to nie przenosi.

Jako nwm jak to nazwać... Ciekawostkę (?) chciałbym powiedzieć, że teoretycznie mam bana na BF3, ale gdy używam opcji "szybka gra" to wynajduje mi serwer, na którym zagram bez ryzyka o jakiekolwiek bany. Na BF4 nie mam ŻADNEGO bana, bo nie ma raczej za co banować ^^.

To taka informacja, niektórzy mogą z tego skorzystać, lub też nie ale wydaje mi się, że przy okazji tego tematu warto było to napisać.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...