Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PunkBuster Nowinki

NeiZnAnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PunktBuster robi screenshot-y naszych celowników i odtoczenia w okół dlatego używanie cheatów może się źle skończyć dla nas.

oto jeden z dowodów że PB robi nam fotki celowników i otoczenia.

post-827604-0-30063300-1361638422.png

Niestety z tego co się dowiedziałem nie oficjalnie będą wprowadzane jeszcze nowe dodatki do PB które będą robiły nam zdjęcia nawet naszej mini-mapki oraz oczywiście naszych statystyk w grze.

Więc granie na serwerach PB z cheatami jest już coraz bardziej mniej opłacalne a serwerów bez PB jest bardzo mało.

Powiedzcie co o tym myślicie i czy warto aby nowi użytkownicy cheatów zaczęli z nim zabawę.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Ten Screen Zostal zrobiony na Serwie TheBestPlayers wszycy cziterzy sa mile widziani. Pozdro,i powodzenia z PunkBuster'em.

Nick:Lampraa_PL
Typ id: PB guid
ID: 4625E3F8E69C8042659BB2661F5D4868
Typ bana: perm
Czas bana: -
Powód: PBSS (ESP HACK)

pbbans111.gif5uigia.png

f4ee930b1d6fd1daf65bf86ed63a4360.png
585a36784fa36183f287dbbc83942e35.png

Zbanowany przez: PunkBuster
250px-Punkbuster_logo.png

Data: 2013-02-22 [22:57:24]

Opublikowano

Co raz więcej osób jest banowanych przez PB bądź banowanych przez administracje serwera na którym większość z nas grała bądź nadal gra.

O to jeden z dowodów: http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html

Tutaj oczywiście widać że większość cheatów to Rosjanie, to są raporty z ostatnich godzin banów.

Wiadomo również że na serwerach GGC już dawno były SS z PB teraz jest to na każdym dedykowanym serwerze w grze Battlefield 3

Obecnie z tego co się dowiedziałem ze swoich prywatnych źródeł po ostatnim dodatku do BF-a ma być tak zwany "Hack Shield"

Ma on na celu likwidować i banować graczy którzy grają na cheatach oraz podczas rundy sprawdzać ich dane w rozgrywce.

Po za tym będzie wprowadzony program raportujący takich graczy dla każdego z serwerów z EU.

Polegać on będzie na auto-raportowaniu do bazy danych serwera po takim raporcie administrator serwera będzie mógł taką osobę zbanować oraz zgłoś do wyżej położonej administracji "DICE" którzy zajmą się taką osobą.

Jeśli coś jeszcze się dowiem dam wam znać.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Mam kolejne info dotyczące tym razem nie samego PB lecz Plutonu TBP "TheBestPlayers"

Z tego co już widzieliście jest u nich i nie tylko u nich SS z PB. Kilku z Administratorów tego serwera oraz plutonu również używa cheatów "Trailera" Który to znajduję się na tym forum, oto link do tego cheata:http://www.mpcforum.pl/topic/815859-dlbattlefield-3-trainer-5-by-apocalypticx-undetected/

No i oczywiście SS z ich serwera który zrobił PB : http://tinypic.com/view.php?pic=2v7xno5&s=6

Na tym SS widać wyraźnie używanie "Trailera" Ponieważ Pod nickiem gracza widać pasek życia oraz trójkąt który jest jako oznaczenie gracza, dodam tylko tyle że nawet jeśli dany gracz którego widzimy na SS mówi że nie ma tutaj włączonego Trailera po prostu kłamie a żeby było ciekawie mam kolejne SS z ich serwera.

"Cytat"<KuBaKoMpl> Nie miałem włączonego "ESP" po prostu był zastopowany/ Sorry ale jak on powiedział "był zastopowany" po uprzednim zaznaczeniu danego gracza nie pojawia się pod jego nickiem pasek życia.

Jak na razie dowiaduję się coraz to lepszych informacji na tematy PB i nie tylko.

Opublikowano

Po pierwsze nic takiego nie pisalem "Cytat"<KuBaKoMpl> Nie miałem włączonego "ESP" po prostu był zastopowany" czemu nie zrobisz screena okna chatu.(Naprzyklad)

Po drugie na tym screenie c054c2b28550a5397a0c5b34dbd976bd.png nie widac zeby wrog byl zaspotowany za kontenerem lub sciana czyli to nie jest twardy dowod jak ten twoj ;) [P.S: Pasek ze zdrowiem pojawia ie gdy przeciwnik znajduje blisko danego gracza] [Przyklad: knajfujemy snajpera ktory jest pod nami to pasek ze zdrowiem sie pokazuje.]

A twoj screenshot trafil na ACI Battlefield 3 PunkBuster Screenshot Submission wiec powodzenia mozesz isc do sklepu i kupowac nowego Bf'a.

195btt.png

Tutaj macie screena 5 min po zrobieniu gornego screena gdzie niby mam cheaty:

0cbe476d781f3ec9b126b529b0fb894c.png

Opublikowano

cziter czitera podpierdala

Po pierwsze nic takiego nie pisalem "Cytat"<KuBaKoMpl> Nie miałem włączonego "ESP" po prostu był zastopowany" czemu nie zrobisz screena okna chatu.(Naprzyklad)

Po drugie na tym screenie c054c2b28550a5397a0c5b34dbd976bd.png nie widac zeby wrog byl zaspotowany za kontenerem lub sciana czyli to nie jest twardy dowod jak ten twoj ;) [P.S: Pasek ze zdrowiem pojawia ie gdy przeciwnik znajduje blisko danego gracza] [Przyklad: knajfujemy snajpera ktory jest pod nami to pasek ze zdrowiem sie pokazuje.]

A twoj screenshot trafil na ACI Battlefield 3 PunkBuster Screenshot Submission wiec powodzenia mozesz isc do sklepu i kupowac nowego Bf'a.

195btt.png

nie podoba się wypierdalaj z forum nie masz czego szukać

co do grafik mógł ktoś go oznaczyć "q"

Opublikowano

Panowie spokojnie. Przypominam, że to forum o cheatach. Jeżeli ktoś będzie pisał "I dobrze Wam tak cheaterzy" dostanie nagrodę ;)

Opublikowano

195btt.png

Jak widać na tym SS miałeś zaznaczonego gracza ale nie widać paska z życiem więc tutaj OFF chaeat ale @up ten co podałem miałeś wł. haksa. koniec kropka.

Opublikowano

jak sie raz wlaczy to trzeba wyjsc z gry zeby raczej cheat nie dzialal, a w 5 min raczej bym tego nie zrobil. Pozdro

Opublikowano

jak sie raz wlaczy to trzeba wyjsc z gry zeby raczej cheat nie dzialal, a w 5 min raczej bym tego nie zrobil. Pozdro

możesz po polsku ?

Opublikowano

Słuchaj ten SS co podałeś to jest z dzisiejszego dnia a nie z tego dnia co ja tobie zrobiłem SS.

A po za tym skoro tak dobrze znasz to znaczy że nie pierwszy raz tego haka używałeś, robisz z siebie pośmiewisko.

Opublikowano

Ty mi screena nie zrobiles bo nie masz takiego prawa, a ten screen zobacz date downie! 10 lub 15 min przed tym co mi zrobiles.. Dziecko NEO !!!

Opublikowano

Ja nw czy któryś z piszących tu forumowiczów gra w Battlefield 3, bo jak ktoś gra to doskonale wie że jak się jest w sytuacji 1vs1 to zawsze pojawia się pasek życia wraz z nickiem więc nie ruzumiem po co kogoś oskarżać o cheaty. Chyba ktoś tu cały czas gra na cheatach i nie odróżnia gracza zaspotowanego i nie zaspotowanego !

Opublikowano

Ty mi screena nie zrobiles bo nie masz takiego prawa, a ten screen zobacz date downie! 10 lub 15 min przed tym co mi zrobiles.. Dziecko NEO !!!

żenua żeby kolegów wołac żeby sie zarejestrowali i dołaczyli do posta poprzeć twoja stronę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...