Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tomson1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem, ale nawet 1 stworka nie mogę zabić... Cały czas przegrywam, apropo gdzie na początek na wyprawy chodzić:?

Polecam przeczytać napierw Pomoc(FAQ), zacznij od nietoperzy, ale bez treningu i dodania punktów w umiejętności nawet ich nie pokonasz... ;)

sygna.png

Opublikowano

Gra zapowiada się ciekawie.

Obejrzałem trailer fajnie wykonany.

Nie pasuje mi jednak grafika miasta jest niespójna z grafiką potworów i ikonkami umiejętności - wszystko oderwane od siebie. Nie ładnie się to przedstawia z tego względu, daje to wrażenie, że grafika "wzięta" z różnych stron itp.

Opublikowano

Co do grafik umiejętności to się zgadzam, dlatego zmienię ją za jakiś czas(na razie muszę robić inne rzeczy np. nowe łuki i różdżki)

Grafika potworów i miasta w najbliższej przyszłości się nie zmieni, ponieważ nie jest to priorytet.

Po za tym ciężko żeby grafika potworów była podobna do grafiki budynków, bo to zupełnie inne elementy.

sygna.png

Opublikowano

tak grafika budynków i potworów to 2 różne elementy jednak widać, że nie są spójne tzn. nie ma tej samej stylizacji, widać że są oderwane od siebie.

Spójrz na gry bigpointa np. farmerama, zoo czy inne... wszystko do siebie pasuje pod względem techniki, stylizacji, koncepcji no widać, że grafika jest spójna i tworzy całość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...