Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tomson1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to już gotowy projekt gry, dlatego nie wstawiłem do działu "Tworzenie własnej gry WWW" - moim zdaniem bardziej pasuje o tego działu. Jeśli moderator uważa inaczej to proszę o przeniesienie :)

logo.png

Tenebris.pl to niezależna gra przeglądarkowa RPG. Zapraszamy Cię do gry i rywalizacji z wieloma innymi graczami - którzy wcielają się w swoje postacie.

Wybierz profesję, możesz zostać: rycerzem, łucznikiem lub magiem. Sam zdecydujesz czy przez świat gry będziesz podróżował sam, czy wspólnie z gildią. Zostań mieszkańcem Tenebris już teraz!

Start dzisiaj o godzinie 18:00!

(można wchodzić już do gry, ale wszystkie poprawki zostaną wgrane tuż przed startem, oczywiście gra w godzinie startu zostanie zresetowana ;) )

Intro:

http://www.youtube.com/watch?v=PurYhCoQqtw

Screeny:

s1.jpg
s2.jpg
s3.jpg
s4.jpg
s5.jpg
s6.jpg

sygna.png

Opublikowano

Gra wygląda nieźle. Intro też niczego sobie. Jak będę miał wolną chwilę to na pewno wpadnę na stronę.

P.S. Robiłeś to sam? Bo jeśli nie myślę, że powinieneś wymienić autorów tej gry :E

Opublikowano

Gra wygląda nieźle. Intro też niczego sobie. Jak będę miał wolną chwilę to na pewno wpadnę na stronę.

P.S. Robiłeś to sam? Bo jeśli nie myślę, że powinieneś wymienić autorów tej gry :E

Jest to projekt kama100 oraz mój(jest to napisane w stopce).

Prawie jak rpgmaker :D

Nie za bardzo rozumiem, ponieważ nie widzę żadnego podobieństwa. Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

sygna.png

Opublikowano

RPG_Maker_XP_Map_by_Firephoenix93.png

Rpg maker bardzo podobne

czy to nie było na tym programie ?

Opublikowano

RPG_Maker_XP_Map_by_Firephoenix93.png

Rpg maker bardzo podobne

czy to nie było na tym programie ?

Nie nie było. W naszej grze nie ma chodzenia w 2d, walki wyglądają inaczej, grafika inna, więc chyba jest małe podobieństwo.

sygna.png

Opublikowano

Nie wiem ale czemu w samouczku jest 2d o.O

Jeśli chodzi o screeny to przedstawiają one jedynie graficzny widok siedziby gildii, domu oraz miasta :)

sygna.png

Opublikowano

"Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kam100/domains/tenebris.pl/public_html/include/regk2.php on line 33"

:P

Ogólnie gierka strasznie zbugowana (Np. samouczek źle się wyświetla) a wszystko jest niedopracowane :9

Opublikowano

"Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kam100/domains/tenebris.pl/public_html/include/regk2.php on line 33"

:P

Ogólnie gierka strasznie zbugowana (Np. samouczek źle się wyświetla) a wszystko jest niedopracowane :9

Przecież samouczek się dobrze wyświetla.. Błąd przy rejestracji już poprawiony, jednak nie wpływał on w żaden sposób na grę. Jeśli uważasz że gra jest niedopracowana to napisz co dokładnie, aby można było to poprawić ;)

sygna.png

Opublikowano

-Brak ochrony słabych graczy

-Samouczek podpowiada by wejść w zadania w lewym menu, tyle że tam nie ma takiej opcji.

-Wg. mnie na np. stronie z wiadomościami, ustawieniami, chat itd. cały tekst się zlewa, menu nie jest oddzielone wyraźnie od treści - jest jedynie większa czcionka, ja bym tu dał chociaż jakąś linię, albo inne tło na menu.

Opublikowano

Czy czasem kiedys tej gry juz nie bylo?

Nie oplaca sie grac, bo 100 osob tu nawet nie ma.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Nie podaje się na tym forum reflinków :) Co do gry to widziałem już podobną i wiele zmian to nie widzę ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zagrałem, ale nawet 1 stworka nie mogę zabić... Cały czas przegrywam, apropo gdzie na początek na wyprawy chodzić:?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...