Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5 S1 [Dedyk]

Tvixan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up to easy

kiedys bylo fajnie ale teraz go zjebali nie polecam

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Grałam ponad rok, potem dostałam za nic bana od koleżanki teamu, już 3miesiace nie mogę się doprosić o UB za niesprawiedliwego perma : )

Nie polecam.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Grałam ponad rok, potem dostałam za nic bana od koleżanki teamu, już 3miesiace nie mogę się doprosić o UB za niesprawiedliwego perma : )

Nie polecam.

A w 'sygnie' NarniaMt2 - Dostałaś właśnie od nich bana, od ''Niraya'' i reszty niedorozwiniętych umysłowo ludzi, bo inaczej się takich nie da nazwać. MY mamy ten serwer tydzień wiec spokojnie nie będzie takich sytuacji ...

Poza tym, wystarczyło tylko napisać na NOWYM forum, prośbę o UB i wyjaśnienie sytuacji, nic więcej - Bana masz ściągniętego w krócej niż 10 min, naprawiamy to co tamten team zepsuł!

Dobranoc i zapraszam.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

po pierwsze wlasciciel jest ten sam Domkis co ma wszystko w dupie jak idzie kasa to juz calkiem olewa a jak sie gotuje

pod nogami to naprawia bugi zalosne

z teamu odeszli juz dawno dobrzy ludzie a on nawet nie potrafi sie przywitać z administracją a tym bardzie podziękować

serwer upada to jest reaktywacja

ja odradzam nie tyle co serwer ale tego gościa

Opublikowano

nie polecam tego serwera z kilku powodów administracja hejtuje inny serwer '' mają Narnię, która jest zerem.. '' z tym się nie zgodzę bo gram na Narni jest całkiem fajnym serwerem , po drugie metin5 jest zrobiony pod IS , gracz bez kasy nie ma czego tam szukać po 3 ten serwer upadł po odejściu Tomasza z teamu , odradzam wam grę na tym serwerze :]

Opublikowano

nie polecam tego serwera z kilku powodów administracja hejtuje inny serwer '' mają Narnię, która jest zerem.. '' z tym się nie zgodzę bo gram na Narni jest całkiem fajnym serwerem , po drugie metin5 jest zrobiony pod IS , gracz bez kasy nie ma czego tam szukać po 3 ten serwer upadł po odejściu Tomasza z teamu , odradzam wam grę na tym serwerze :]

dzięki za to wypowiedz pracowałem na mt5 2 lata to ja jestem Tomasz przyznam się bez bicia

a taki domkis nie potrafił mi nawet odpisywać na pw i nigdy mi nie podziękował

a ja z Beliarem zrobiliśmy tam bardzo dużo

więc jeszcze raz powtarzam odradzam wam tego Gościa co ma wszystko w dupie

liczy się tylko on i jego kasa ludzie dla niego są niczym.

Opublikowano

''Gówno prawda'' . :)

Tyle wam powiem ..
Po 1: Serwer nie jest pod is.
Po 2: Nie chce mi sie z wami gadać, bo macie zerowe pojęcie o tym co sie dzieje teraz z Metin5. Więc rozmowa z wami jest bezsensowna, dobranoc.

A i jeszcze:
DOMKIS NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z METINEM5!

Nowa strona Metin5:

http://s1.metin5.com.pl !

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Propsie, na forum sie udzielasz, nie masz jeszcze komendy "item" a robisz prezke. Tego nie przemyślałeś.
Co do serwera, polecam.

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Reje nie dziala - Baza mysql
jak bedzie wiecej graczy i nie bedzie zlych opini o serwerze to zawitam :)

Opublikowano

''Gówno prawda'' . :)

Tyle wam powiem ..

Po 1: Serwer nie jest pod is.

Po 2: Nie chce mi sie z wami gadać, bo macie zerowe pojęcie o tym co sie dzieje teraz z Metin5. Więc rozmowa z wami jest bezsensowna, dobranoc.

A i jeszcze:

DOMKIS NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z METINEM5!

Nowa strona Metin5:

http://s1.metin5.com.pl !

właśnie tak się tu traktowało ludzi i traktuje dalej

zero uszanowania człowieka

a czy serwer jest pod is nie bądź śmieszny pisząc że nie.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...