Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5 S1 [Dedyk]

Tvixan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak 6-7 tylko is to już na starcie odpada ;p

i widać serwer nie idzie wraz z czasem do przodu (patrząc na rekord graczy i na liczbe online)

Opublikowano

Naprawiamy WSZYSTKO .. Dodajemy + 50 lv i każdy ma równe szanse, nie mam '' PRO KOKSÓW'' z navi, nikt nie ma żadnego navi ani nic, gra jest uczciwa.. Wejdź a zobaczysz.;)

Zapraszamy gorąco!

Mamy TS który jest czynny cały czas, cały czas ktoś jest, Team odpowiada na każde pytania - Odwiedź nas, a na pewno sie nie zawiedziesz.

Mamy ten serwer 4 dni, a zrobiliśmy duże postępy... Mam nadzieje, że uwierzycie w NAS nowy TEAM i zagracie, zapewniam was że nie bedzie nieuczciwej gry, zapraszamy na forum..:)

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Naprawiamy WSZYSTKO .. Dodajemy + 50 lv i każdy ma równe szanse, nie mam '' PRO KOKSÓW'' z navi, nikt nie ma żadnego navi ani nic, gra jest uczciwa.. Wejdź a zobaczysz. ;)

Zapraszamy gorąco!

Mamy TS który jest czynny cały czas, cały czas ktoś jest, Team odpowiada na każde pytania - Odwiedź nas, a na pewno sie nie zawiedziesz.

Mamy ten serwer 4 dni, a zrobiliśmy duże postępy... Mam nadzieje, że uwierzycie w NAS nowy TEAM i zagracie, zapewniam was że nie bedzie nieuczciwej gry, zapraszamy na forum.. :)

daj jakiś filmik lub ss gdzie są pokazane najlepsze zbroje i bronie na serwie

Opublikowano

Nie mam dostępu do komend /item, - Zabezpieczenie ze strony 'sID'a' .
Nie mam jak pokazać w takim wypadku.

Jak wróci z pracy, porobi ss, może nagramy film, oki?
W tym momencie nie mogę ZUPEŁNIE NIC zrobić.

Ciesze się, że uzyskaliśmy zaufanie 165 osób które są właśnie na serwerze wczoraj mieliśmy ich 190..
Cieszymy się z tego, bo mamy dla kogo pracować, naprawiać ''reaktywować' coś, co zepsuł STARY serwer.

Nie będą usuwane, - Strata graczy którzy wydali realne pieniądze..

Ale Ci którzy mają ss , a stracili postacie , czy lvle - Odzyskają go.;)

jud.png

Opublikowano

Jak naprawimy wszystkie bugi, błędy itp.

Musimy postawić serwer od nowa ''jeszcze raz'' na nogi, ale tym razem nie bd czegoś takiego jak sprzedawanie GM'a za złotówki itp.. Stary team nie był warty tego serwera, mają Narnię, która jest zerem..

Zapraszamy na serwer by sie dowiedzieć wszystkiego, ja nie mogę tu dużo odpisywać - Bo warn.
Do zobaczenia!:)

jud.png

Opublikowano

jedno pytanie:

pobrałem clienta oraz patcher, ale gdy odpalam clienta na ch1 itp wyskakują mi kropeczke .....

i pisze Błąd podczas połączenia z serwerem

tylko ja tak mam?

Opublikowano

server to? medium / easy / 4 fun?

50 POSTOW = ZALICZONE !!!!

100 POSTOW = NIE ZALICZONE

150 POSTOW = NIE ZALICZONE

200 POSTOW = NIE ZALICZONE

250 POSTOW = NIE ZALICZONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...