Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział Path Of Exile

Sneakysu

Ankieta  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      14
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta gra jest tak kurewsko nudna, że jestem na nie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada.Możemy dodać tą grę jestem na TAK.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nuda po 20 lv, choć patrząc na innych, ludzie w to grają. Tak.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mam zapowiedz tej gry w gazecie z poprzedniego roku.

Oglądałem tą grę co jakiś czas ale jakoś nigdy nie zabierałem się za pobieranie, widocznie będzie trzeba pobrać.

Grafika mi bardzo przypomina Diablo II i Titan Quest, cały interface i czcionka podobna do D2, fajnie się zapowiada.

Hmm, cały czas mylę, czy po tej becie jest kasacja kont czy nie?

Tak w ogóle to duże TAK :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Mam zapowiedz tej gry w gazecie z poprzedniego roku.

Oglądałem tą grę co jakiś czas ale jakoś nigdy nie zabierałem się za pobieranie, widocznie będzie trzeba pobrać.

Grafika mi bardzo przypomina Diablo II i Titan Quest, cały interface i czcionka podobna do D2, fajnie się zapowiada.

Hmm, cały czas mylę, czy po tej becie jest kasacja kont czy nie?

Tak w ogóle to duże TAK :).

Ta, była kasacja.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Gra musi się jeszcze rozwinąć na przykład ja pierwszy raz o niej słyszę . Poczekaj ze dwa tygodnie i napisz ;)

Na razie jestem na NIE

Opublikowano

Gra musi się jeszcze rozwinąć na przykład ja pierwszy raz o niej słyszę . Poczekaj ze dwa tygodnie i napisz ;)

Na razie jestem na NIE

Przez 2 tyg. nic prócz zmian w grze się nie zmieni. A to, że pierwszy raz słyszysz o tej grze nie jest powodem do bycia na nie.

Opublikowano

Coś słabe zainteresowanie, cheaty są?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Słabe zainteresowanie ? 23 stycznia wyszła open beta a przed wczoraj chyba twórcy napisali, że mają już 2 miliony aktywnych graczy.
Co do haków to są tam, ale nie za wiele.

Opublikowano

Słabe zainteresowanie ? 23 stycznia wyszła open beta a przed wczoraj chyba twórcy napisali, że mają już 2 miliony aktywnych graczy.

Co do haków to są tam, ale nie za wiele.

Chodzi mi o zainteresowanie na forum.

Km5iG.png

Opublikowano

Słabe zainteresowanie to gra ma jedynie wśród adminów...

Dodajcie wreszcie ten dział, potem się dziwicie, że te nowe padają jak mrówki skoro działy są dodawane kilka msc po premierze.

Opublikowano

Dodajcie wreszcie ten dział, potem się dziwicie, że te nowe padają jak mrówki skoro działy są dodawane kilka msc po premierze.

A co to, że są dodawane kilka miesięcy po premierze ma do tego, że działy padają? Jeśli byłoby zainteresowanie grą to dział by nie padł, eot.

Km5iG.png

Opublikowano

Najwięcej problemów i pytań związanych z grą jest zaraz po premierze/becie. A jak już każdy ogarnia gre to powstają tuty pokroju " skąd pobrać gre ".

Opublikowano

Najwięcej problemów i pytań związanych z grą jest zaraz po premierze/becie. A jak już każdy ogarnia gre to powstają tuty pokroju " skąd pobrać gre ".

Czyli wychodzi na jedno. Co za różnica czy dział od razu będzie miał zerową aktywność, bo będzie utworzony 2 miesiące po premierze i już nikt nie będzie miał żadnych pytań, czy zostanie utworzony zaraz po premierze, ludzie będą pytać, a po 2 miesiącach dział będzie gryzł glebę, bo nie będzie pytań?

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...