Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział Path Of Exile

Sneakysu

Ankieta  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      14
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj o godzinie 22:00 została otwarta Open Beta gry Path of Exile. Jest to gra z gatunku hack and slash. Opinie twierdzą, że gra pobija Diablo III. Wielkim atutem gry jest dobra grafika, oraz bardzo, ale to bardzo mega zajebiście duże drzewko umiejętności.

Opis gry:

• Path of Exile to RPG akcji stworzone przez studio Grinding Gear Games, przeznaczone tylko do rozgrywki w Sieci. Gracz wciela się w bohatera, który został wygnany z ojczyzny na zniszczony i nieprzyjazny kontynent, Wraeclast. To do niego należy decyzja czy w obliczu zabójczego postapokaliptycznego świata fantasy sprzymierzy się z innymi banitami, czy też spróbuje działając na własną rękę stawić czoła przeciwnościom losu.

Gameplay:

Wielkim plusem gry jest dopracowanie każdego szczegółu oraz zadbanie o najmniejsze drobnostki. Dodali również dużo fajnych opcji jak zbieranie kryształów, które dropią z mobów - po wejściu w inventory trzeba wziąć kryształ najechać na miecz i od teraz ataki mieczu mają inną animację/wygląd.

Ogólnie rzecz biorąc gra jest mega. Zasługuje nawet na własny dział w Inne MMORPG.
Oficjalna strona gry : http://www.pathofexile.com/

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hacki? Cokolwiek?

Nikt pewnie jeszcze gry nie ogarnął, a w dziale będą tylko tuty jak się zarejestrować.

Za wcześnie poczekaj z tym miesiąc/do wydania.

Opublikowano

Nie.

Gra ruszyła wczoraj około 22 w fazie OBT. Nikt nie poznał gry.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Hmm..można spróbować rozsławić a potem haxić :D Ja na tak ^^

Ew. Dać do innych mmo C_C

Opublikowano

Ja już ogarnąłem gierke przez całą dzisiejszą noc. :D

Jak mało osób poznało gierke to lepiej, bo będzie więcej pytań przez co dział się rozrośnie o.O

Ogarnąłeś grę w takim stopniu aby pomóc dosłownie każdemu? Każdą klasę, większość questów itp. itd.

Najs.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ogarnąłeś grę w takim stopniu aby pomóc dosłownie każdemu? Każdą klasę, większość questów itp. itd.

Najs.

To wyjebmy dział Combat Arms bo nie każdy ogarnął P90TR i inne gówniane bronie, właśnie takim tokiem myślenia ty idziesz ;f

Opublikowano

emmm... okejjj...

dziś jakiś koleś wbił 80lvl.

jestem za dodaniem tego...

1394725204-U719057.png

Opublikowano

emmm... okejjj...

dziś jakiś koleś wbił 80lvl.

najwiekszy level jest z soft core'a - 78lv

gra bardzo fajna i mnie strasznie wciągnęła, ale nie wiem, czy jest wystarczające zainteresowanie tą grą na forum, aby mógł powstać dział

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

najwiekszy level jest z soft core'a - 78lv

gra bardzo fajna i mnie strasznie wciągnęła, ale nie wiem, czy jest wystarczające zainteresowanie tą grą na forum, aby mógł powstać dział

Jest! :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No to nowy dzial path of exile

jest to hack'n'slash ,polaczenie diablo 2 i diablo3 w tym co bylo w nim najlepsze

narazie gra w fazie beta ale mysle ze warto sprobowac

macie szybko opisze

jest 6 klas , wielkie drzewko umiejetnosci ,itd

sam zagrajcie ,zobaczycie ,na gorze gameplay

­

Opublikowano

Dodaj więcej informacji o grze.

Screeny, trailer, itd.

Ankietę również załóż.

Opublikowano

Giera naprawdę dobra jest. Grałem jeszcze w fazie zamkniętej bety (dorwałem beta keya) z kumplami i grało się mega zajebiście. ^^

Hm hacków jeszcze nie widziałem, ale gra jest nowa, więc na pewno coś do tego wyjdzie. ;)

Jestem na TAK.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...