Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] em co dalej z tym bugiem?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra czekam na dalsze odpowiedzi . Kurde ;/// dobra dzięki mtx25 troszku się już od cb dowiedziałem tego i owego .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

to nie jest wina ani Riot'u ani Pay pal'u, to jest branie RP na debet który trzeba potem spłacić, tak więc to nie jest żadna luka czy błąd tylko metoda płatności

Opublikowano

I lepiej nie używaj, Riot musi z czegoś opłacać pracowników i serwery, a takie działania powodują u nich dziurę która może ich zniszczyć co może doprowadzić do zamknięcia LoL'a.

Opublikowano

Może ktoś poda link czy coś skąd wziął takie informacje ? Jak dla mnie wszystkie informacje bez źródła to kłamstwa.

Opublikowano

to nie jest wina ani Riot'u ani Pay pal'u, to jest branie RP na debet który trzeba potem spłacić, tak więc to nie jest żadna luka czy błąd tylko metoda płatności

jakby to był debet to by to wszędzie działało i byśmy mogli nawet kilka milionów wypłacać ... wszędzie . Wina jest riotu ... inne gry zabezpieczyły się .

Na tej stronce skąd bierze się te dane przeczytałem ,że wszystko jest fake'iem ... i dane nie są prawdziwe nie należą do żadnej z osób z świata realistycznego to prostu ...

Napisałem do riotu ,że jeżeli za to jest kara grzywna to już wolę bana albo zabranie wszystkiego . ;) ponieważ się przyznałem . Napisałem do nich 21.02 no więc jeszcze trochę czekania jest może odpiszą szybciutko .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

I lepiej nie używaj, Riot musi z czegoś opłacać pracowników i serwery, a takie działania powodują u nich dziurę która może ich zniszczyć co może doprowadzić do zamknięcia LoL'a.

Jasne ku rwa.Hahaha jeblem.

Ty nie zdajesz sobie sprawy ile oni kasy trzepia.Gowno nie dziura,maja pewnie takie zabezpieczenia finansowe ze nawet gdybys im zadymal 10mln dolarow to i tak gra by istniala.Mysl nad tym co piszesz

sstwc.jpg

Opublikowano

Żeby wgl. brać debet od PayPal'u trzeba mieć kartę i być zarejestrowany itd. ;] więc . Napisałem do riotu . Więcej już tego buga nie użyje . wgl. teraz mnie sumienie zżera dlatego napisałem do nich żeby mi to w pizd*&^ usuneli .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Jestescie glupi ze piszecie do supportu, myslicie ze oni tego nie wiedzą? Nic wam sie nie stanie, jedynie co mzoe sie stac, ale jest minmalne ryzyka ze zabiorą wam to, co kupiliscie (skorka bohater)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jakby to był debet to by to wszędzie działało i byśmy mogli nawet kilka milionów wypłacać ... wszędzie . Wina jest riotu ... inne gry zabezpieczyły się .

Na tej stronce skąd bierze się te dane przeczytałem ,że wszystko jest fake'iem ... i dane nie są prawdziwe nie należą do żadnej z osób z świata realistycznego to prostu ...

Napisałem do riotu ,że jeżeli za to jest kara grzywna to już wolę bana albo zabranie wszystkiego . ;) ponieważ się przyznałem . Napisałem do nich 21.02 no więc jeszcze trochę czekania jest może odpiszą szybciutko .

9/10 firm zastrzega sobie brak możliwości użycia debetu.

Opublikowano

Przecież to nie jest pierwsza taka akcja...

@UP Nikt CI nie odpowie co dokładnie dostaniesz, bo i skąd to mamy wiedzieć? Pewnie bana i tyle.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

DObra zostawcie to otwarte odpowiem wam co napisal mi support nw kiedy dostane odp. napisałem to dwa dni temu .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Jeszcze odnosnie buga: wciaz dziala? to trzeba robic przez opcje paypal? z kraju niemcy czy jakis inny?

wczesniej jak byly tego typu bugi to po prostu zabierali rp/skorki etc i na tym sie konczylo

Opublikowano

Paypal chyba sie zorientowal i zablokowal mozliwosc kupowania.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Juz myslalem ze sie udało, mam: ZREALIZUJ ZAMOWIENIE a tu psikus, blad, spróbuj pozniej. Cos mi sie zdaje ze zainterweniowali ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi pisze że mogę płacic tylko karta kredytowa , polecenie zaplaty jest nie możliwe

Nie można obecnie płacić w systemie PayPal

Twoje konto PayPal przyciągnęła naszą uwagę w ramach standardowej kontroli bezpieczeństwa. Dlatego chcielibyśmy, aby sprawdzić szczegóły konta i potrzebujesz dodatkowych informacji od Ciebie. Niestety, nie można płacić w systemie PayPal, dopóki nie sprawdzone informacje.

Jak mamy postępować?

Proszę przejść do "rozwiązywania konfliktów". Opisuje dokładnie, jakie informacje musimy od was. I możesz zgłosić ją teraz. Skontaktujemy się z Tobą poprzez e-mail tak szybko, jak wszystko zostało sprawdzone i Twoje konto PayPal jest gotowy do ponownego użycia.

Rozwiązywanie konfliktów

Jak mogę dostać moje pieniądze?

Można kupić te niestety nie płacić w systemie PayPal. Zaleca się, aby wrócić do kupca i wybrać inną metodę płatności.

koniec z bugiem

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...