Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] em co dalej z tym bugiem?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przynajmniej od moderatorów. Zamykają tylko tematy bez udzielenia konkretnej odpowiedzi. Sam napisałem ticketa do supportu i czekam na odp. @EDIT Myślałem, że zanim napiszę, temat wyląduje w koszu :D

Opublikowano

Ja też . użyłeś tego wgl. ? myślałem ,że to nie działa użyłem poprosiłem o usunięcie tego co dostałem i opisałem im buga cytatem jednego koleszki z tego forum ;d

w innych grach czy tak dalej ten bug nie działa więc to problem riotu i jeżeli będą dawać mandaty to na prawde . ale chyba nie . raz taki bug też był i tylko dawali bany najwyżej .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Poczekamy. dałbyś mi nawet ss na PW ,żeby już spamu nie zrobić jak to napisałeś i czekam na dalsze odpowiedzi .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Obecnie jestem na komie więc nie da rady. Napisałem coś w stylu, że wszedłem na konto i z nikąd 3k rp , dodałem że proszę o usunięcie, bo to nie ja kupiłem itp. Tylko, że jest w tym ziarno prawdy. Trzeba znać konsekwencje takich rzeczy :)

Opublikowano

riot nie sciagnie tego droga sadowa to jest zbyt duzy wydatek to jest tzw straszenie jak dostaliscie cos do zaplaty to to zignorujcie

a co do tego to raczej ban i wam nie odbanuja mysialbym naprawde zawziecie z nimi walczyc i miec dobre dowody na to zeby cie odbanowali

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Banują na zawsze,i trzreba zwrócić kasę ;o

em i źle to sformułowałeś :] albo zapłacisz albo ban.

riot nie sciagnie tego droga sadowa to jest zbyt duzy wydatek to jest tzw straszenie jak dostaliscie cos do zaplaty to to zignorujcie

a co do tego to raczej ban i wam nie odbanuja mysialbym naprawde zawziecie z nimi walczyc i miec dobre dowody na to zeby cie odbanowali

sprawy sądowe itd. masz racje pomyśl ile osób na forum to zrobiło a potem ile z Polski a następnie nasi sąsiedzi . ;]

u mnie w szkole zrobiło to już 18 osób ... a moje gimnazjum jest małe jak moja cała klasa liczy 18 osób .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Prawda, zapłacić by odbanować, ale jest jeszcze wzmianka o oskarżeniu do sądu przez Paypal. Wnioskuję na podst. screenie z poprzedniego tematu.

Opublikowano

PayPalu nie ;] bug już dawno nie działał na innych grach/stronkach . Kolega sprawdzał na metinie , nie działa . na W.o.T i też nie działa ;] .

Wina Riot i to jeszcze błąd z Gift'ami bo normalnie sobie się nie da kupić tylko przez dawanie prezentu

@mtx25 -

jaka wzmianka o ostrzeżeniu do sądu od PayPal nie rozumiem ?

to nie wina Paypalu ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

na innych grach da się ? nie możliwe ^^

jeżeli tak, to nie wina Riot tylko paypal i wtedy kary będą o.O

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

a to spoczko . Jeżeli ktoś sprawdzał na innych grach i działa proszę o info bo ja już się nie podejmuje żadnym próbą ^^

a te dane to są prawdziwych ludzi czy coś ? o.O ? z tej strony?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Ten screen nie był prawdziwy. Ogólnie nic w tamtym dużym temacie, który podpiął czarq. nie było prawdziwe. Już na pewno nie pierwszy post i nie ten screen. Nie będzie żadnych banów, żadnego zabierania RP, żadnych ostrzeżeń, żadnych sądów. Wszyscy mieliśmy farta, że dostaliśmy darmowe RP.

Tyle. Zapomnijcie o tym. A jak pisaliście do supportu to jesteście idiotami, bo wtedy wam zabiorą.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

da się jakoś usunąć to ,że wysłaliśmy do supportu ?

po prostu ktoś napisał ,że tak będzie lepiej ;//

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Ewentualnie usuną z konta na które pisałeś ticket. Co to za problem zrobić to jeszcze raz. Miałem na myśli usunięcie RP.

Opublikowano

i tak riot już ukarał niektórych banem ... więc . Co teraz ,że napisałem dostane bardzo poważną kare czy coś ?

przejmuje się tym wole BANA lub niech mi to odbiorą skórki to skórki . a ja wole nie chodzi po sądach czy bulić kase ..

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...