Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Singed op ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam sie przejmujesz, przywyknij, wrzucasz ssa, bedzie hejt, mysl wtedy o tym ze polowa placzkow to brazy ktore placza na noob teamy a i tak beda tam siedziec.

Co do pytania w nazwie tematu, Singed cos w sobie ma, kumpel ktory (nie da sie ukryc) jest slaby, wbil 1500-1600 samym Singedem a wczesniej siedzial na 1300, moze nie jest op ale jego mechanika wprowadza zamet bo jest niecodzienna.

Opublikowano

Nie ma problemu,zawsze jest 1vs1 ktore moze jako tako udowodnic twoje umiejetnosci w grze.

Jak chcesz to mozesz ze mna :D

Oceniasz umiejetnosc gry druzynowej jaka jest League of Legends na podstawie duelu 1v1 ? :P

Dodaj do tego brak balansu postaci do rozgrywek 1v1, wiec dla mnie jest to bez sensu

Opublikowano

Tylko jedna różdżka wieków ?!?!? Co to za sztańskie buildy.

Darkorbit :

serwer: global europa 1

statek : goliat

1/2 full elite ;D

s

s

s

s

s

Opublikowano

A ty składasz 2 ? to gratuluje złożenia mana poola, którego nie potrzebujemy, hp którego mamy pod dostatekiem i ap, które możemy mieć z innych itemów.

Opublikowano

"zwykła rozgrywka" i wszystko jasne :D

pogódź sie z tym ,nawet nie draft

poziom jest niski ,ide carrowac soaka qp i wstawie ssa ,jezeli wygram ni a 5 meczy to oznacza ze jest op?

singed dobry na topa i w jungle czasami ,not bad ,ale do skontrowania

­

Opublikowano

Normale, mogę sobie zrobić grę z kumplem 1 lvl i też carrować, nic takiego... ZAGRAJ RANKEDA, POGADAMY

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...