Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Singed op ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według Twoich statów to właśnie nie jest zbyt OP, proponowałbym kupowanie frozen heart zamiast thornmail.

Widzę że się znasz na lolu i myślisz że Singed to adc :) i nie mów pisz mi co mam kupować bo z tym buildem jadę wszystkich :)

Nie jestem jakimś znawcą, dałem tylko propozycję z frozen heart bo uważam że jest trochę lepszy ale każdy ma swoje gusta. Singed jest dobrym championem aczkolwiek nie za bardzo to ukazujesz tym ss, w dodatku na normalu.
Opublikowano

jakbys zaamiast thronamila wzial frozena a zamiast warmoga lodowa rekawice albo calun banshee to bys mial wiecej resistow i pratykcznie tyle samo hp co z warmogiem

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Twoj build wymaga troszke poprawek.

Zlozyc item ktory daje shielda i sporo many to podstawa wedlug mnie,zamiast warmoga.

Thormail mi nie przeszkadza ale tak jak przedmowcy mowili,lepszy lodowe serce czy jak tam sie teraz to nazywa.
Reszta buildu dobra

sstwc.jpg

Opublikowano

Widzę że się znasz na lolu i myślisz że Singed to adc :) i nie mów mi co mam kupywać bo z tym buildem jadę wszystkich :)

Frozen heart to adc? kpisz sobie?

Tylko w jednej grze nie masz - statsów, więc chyba nie jedziesz wszystkich... i w dodatku to są normale lol.

Opublikowano

Miałem już tyle kasy że nie widziałem co kupić dlatego wziąłem warmoga :D

@up tak :D

Garen,Maokai,Talon,Ezreal i shen :D

Widzę,że rozgrywka na najwyższym poziomie

Opublikowano

Widzę że się znasz na lolu i myślisz że Singed to adc :) i nie mów mi co mam kupywać bo z tym buildem jadę wszystkich :)

Racja, zwłaszcza z butami 5 jedziesz każdego że hoho.

Tak jak Farex napisał, normale i wszystko jasne.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Wiedziałem że na tym forum jest każdy lepsze ode mnie :/

Synowie Ocelota.

Nie ma problemu,zawsze jest 1vs1 ktore moze jako tako udowodnic twoje umiejetnosci w grze.

Jak chcesz to mozesz ze mna :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Singed na Twisted Treeline robi wszystkie gry (nic dziwnego, że to niemal pewny ban na rankedach).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Normalna rozgrywka to żadne pole do popisu... Zwłaszcza, że mogłeś budować się dużo lepiej. Buty mobilitki nie dają Ci maksymalnego speeda w trakcie walki, tak więc już lepiej było trójki złożyć, żebyś pewnie wyprzedzał przeciwników (lub na resy/armory). Ale co ja się tam znam, ty masz 6 normali wygranych, sry.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Nieeee,Ty też jesteś ode mnie lepszy?

A tak w ogóle to trochę mi was szkoda,bo temat miał dotyczyć dyskusji na temat Singed'a i czy jest on dobry albo nie.

A wy mi pierdolicie cały czas że to żaden wyczyn wygrać 6 meczy i że zły build :O

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Odpowiadając na pytanie znajdujące się w nazwie tego tematu - nie.

I żadne staty 3/7 i jakieś troll buildy tego nie zmienią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...