Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] LICENCJA + MODERATORZY TS3 (click)

Shinsoo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z chęcią pomógłbym w wolnych chwilach z rangami i kanałami (napisz na PW). Czy jest jakiś problem, że nie możesz sam zdobyć licencji?

Opublikowano

Widać, że czytasz ze zrozumieniem -_-...

Kolega chce kogoś kto dołączy z licencją, a nie jak ją zdobyć.

Ta? Dla twojej wiadomosci 1 licencja = 1 ts... wiec lepiej jakby samemu sobie wyrobił taka licencje, fakt teraz jest to troszke zjebane ale sie da... a jak ktos ma jedna licke na dwóch maszynach innych od siebie = ts jest wpisywane na czarna liste i j uz nie bedzie dzialac na tym adresie ziom

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Ta? Dla twojej wiadomosci 1 licencja = 1 ts... wiec lepiej jakby samemu sobie wyrobił taka licencje, fakt teraz jest to troszke zjebane ale sie da... a jak ktos ma jedna licke na dwóch maszynach innych od siebie = ts jest wpisywane na czarna liste i j uz nie bedzie dzialac na tym adresie ziom

Blacklista :O, a serwery nie padają co 1/2h ? ok...

Może nauczysz mnie co to TeamSpeak3 ?

Zapraszam Public-TS3.pl.

Opublikowano

Jedna licencja jest maksymalnie dla 10 serwerów teamspeak

Wystarczy poczytać regulamin albo otworzyć licencję, którą dostaje się po potwierdzeniu.

Ja też szukam osoby, która dołączy z własną licką. Moja się skończyła a na przedłużenie tej co posiadam czekam już 6 dzień :P

Gdyby był ktoś miły i podrzucił albo dołączył jako administrator, było by mi na prawdę miło ;)

Serwer na chwile obecną znajduje się pod domeną z .tk ale mam zamiar wykupić domene .pl od razu po tym jak tylko licka się znajdzie :D

W razie czego pisać na pw

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Jedna licencja jest maksymalnie dla 10 serwerów teamspeak

Wystarczy poczytać regulamin albo otworzyć licencję, którą dostaje się po potwierdzeniu.

Ja też szukam osoby, która dołączy z własną licką. Moja się skończyła a na przedłużenie tej co posiadam czekam już 6 dzień :P

Gdyby był ktoś miły i podrzucił albo dołączył jako administrator, było by mi na prawdę miło ;)

Serwer na chwile obecną znajduje się pod domeną z .tk ale mam zamiar wykupić domene .pl od razu po tym jak tylko licka się znajdzie :D

W razie czego pisać na pw

chodzilo mi bardziej 1 licencja= 1 uzytkownik, ot co.

harnasiek_sygna.png

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

chodzilo mi bardziej 1 licencja= 1 uzytkownik, ot co.

Weź Ty się ziomuś nie poniżaj...

Albo poćwicz sensowne składanie zdań, chcesz się ku*wa wywyższyć napie*dalając takimi dennymi postami ?

Sądząc po tym co piszesz, można wywnioskować, że jesteś zerem i gów*o wiesz o ts'ie.

peace you.

Co do licencji kolego, załóż sobie stronę + email na CBA, i wyślij podanie o licencje, i po sprawie.

Opublikowano

Weź Ty się ziomuś nie poniżaj...

Albo poćwicz sensowne składanie zdań, chcesz się ku*wa wywyższyć napie*dalając takimi dennymi postami ?

Sądząc po tym co piszesz, można wywnioskować, że jesteś zerem i gów*o wiesz o ts'ie.

peace you.

Co do licencji kolego, załóż sobie stronę + email na CBA, i wyślij podanie o licencje, i po sprawie.

I czekaj nawet tydzien aż ci tą licencje dadzą =)

pierdol sie :*

harnasiek_sygna.png

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...