Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Temat z banami.

Arnold Boczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o przeniesienie tego tematu do działu Sugesie Forum. Napisałem to tutaj ponieważ nie mam wymagającej ilości postów by tam napisać, a myślę, że ta sugestia ułatwi każdemu poruszanie się po forum.

Od kilku dni zauważyłem falę spambotów z nickami wiadomo jakimi (pewnie ruscy) i ja się zastanawiam.. po co wy w ogóle robicie dla nich tematy w Zbanowanych? Pewnie dlatego aby się pochwalić ilu to wy zbanowaliście spambotów..

Według mnie powinno się ich po prostu banować, a tematów nie zakładać bo nawet własnego tematu z banem nie można znaleźć bo taki spam jest na kilka stron z tymi spambotami.

photo261314.png

Opublikowano

31106936.jpg

Kokosz to wymyślił a kokosz ma zawsze racje kwestionujesz decyzje Admina ?

Opublikowano

przecież to nie twój problem. przeszkadza ci coś w tym co robią?

chcesz uczyć administrację jak ma działać bo tobie się tak chce ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Kiedyś jak było dużo spambotów to nie kazali robić tematów za mojego Modowania

Tak samo jak Modzi zamykają te tematy Ruskich.

Niby nie trzeba pisać posta przed zamknięciem ,ale wielu modów to robi bo zawsze jeden post więcej...

Opublikowano

Kurde. Zapomniałem napisać, że ryby i mądrale o wysokim mniemaniu o sobie pokroju robema NIE MAJĄ prawa się tutaj wypowiadać. Dziękuję.

Przypominam Ci, że to jest sugestia, a nie nakaz ale co taki mądrala może wiedzieć. Wracaj do komputerów swoich bo tylko to potrafisz.

photo261314.png

Opublikowano

a ty poza oglądaniem serialu i przywłaszczeniu sobie jako nick, imienia i nazwiska postaci co potrafisz zrobić dla tego forum poza spamem i żalami że inni mają też nick związany postacią w serialu ? żal ci że nie masz prawa do wszystkich nazw ?

to nie sugeruj i nie wysuwaj sugestii jak nie masz o czymś pojęcia, bo jak widać poza okazywaniem poziomu inteligencji w postach nie potrafisz nic poza tym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

hejterzy są wszędzie. napisać dobrą sugestie, już zaczynają hejtować. boczek ma racje, po co robić setki tematów które zaśmiecają bazę danych mpcforum?

Opublikowano

Boczek troche racji ma jeśli się banuje jakiegoś reklamiarza czy innego bota nie powinni robić tematów bo to tylko bazę zaśmieca ;f i pewnie niektóre lagi tez przez to

Opublikowano

pod względem bezpieczeństwa bazy danych kasowanie bezpowrotne postów nie może być dane dla wszystkich użytkowników z wyższymi uprawnieniami niż zwykły user na forum, dlatego pewnie na forum ma możliwość zrobić to tylko główny administrator i globalni administratorzy którzy pewnie co jakiś czas się tym tez zajmują

jak widzisz nieznajomość pewnych zasad może dosłownie przez przypadek czy też celowo doprowadzić do usunięcia ważnych tematów bez możliwości przywrócenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

po co wy w ogóle robicie dla nich tematy w Zbanowanych? Pewnie dlatego aby się pochwalić ilu to wy zbanowaliście spambotów..

Tam nie są naliczane posty, a nikt nie miałby ochoty liczyć ile osób zbanował, bo są to liczby dosyć duże. Zwłaszcza przy napływie takiej ilości spambotów.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Proszę o przeniesienie tego tematu do działu Sugesie Forum. Napisałem to tutaj ponieważ nie mam wymagającej ilości postów by tam napisać, a myślę, że ta sugestia ułatwi każdemu poruszanie się po forum.

Od kilku dni zauważyłem falę spambotów z nickami wiadomo jakimi (pewnie ruscy) i ja się zastanawiam.. po co wy w ogóle robicie dla nich tematy w Zbanowanych? Pewnie dlatego aby się pochwalić ilu to wy zbanowaliście spambotów..

Według mnie powinno się ich po prostu banować, a tematów nie zakładać bo nawet własnego tematu z banem nie można znaleźć bo taki spam jest na kilka stron z tymi spambotami.

Wchodzisz w forum i zbanowanych i wpisujesz nick który Cię interesuje w wyszukiwarce, oto cała filozofia.

Tak w ogóle to co to komu przeszkadza? Jest informacja że konto jest zbanowane i tyle, nawet jeśli to jest bot...

100 post na drugim koncie OO

Opublikowano

Nie trzeba pisać tematu do spambota, jak widzicie że jakieś spamboty reklamujące inne fora to nie robicie tematu bo bot się nie odwoła.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Dzisiejsze MPC to więcej multi, odwołań i botów niż normalnych ludzi. To konieczne...

Nie trzeba pisać tematu do spambota, jak widzicie że jakieś spamboty reklamujące inne fora to nie robicie tematu bo bot się nie odwoła.

­

Opublikowano

Od kilku dni zauważyłem falę spambotów z nickami wiadomo jakimi

(pewnie ruscy) i ja się zastanawiam.. po co wy w ogóle robicie dla nich

tematy w Zbanowanych? Pewnie dlatego aby się pochwalić ilu to wy

zbanowaliście spambotów..

Według mnie powinno się ich po prostu banować, a tematów nie zakładać

bo nawet własnego tematu z banem nie można znaleźć bo taki spam jest na

kilka stron z tymi spambotami.

Każdy ban, czy to zwykłego usera, czy też zwykłego spambota musi być udokumentowany. Jest to wprowadzone zarówno w celu ułatwienia pracy zespołowi mpc, jak i by zredukować do zera podejrzeń userów (a tacy potrafią się przyczepić do wszystkiego) odnośnie "banowania bez powodu".

Opublikowano

Kurde. Zapomniałem napisać, że ryby i mądrale o wysokim mniemaniu o sobie pokroju robema NIE MAJĄ prawa się tutaj wypowiadać.

Jestem na nie.

btw. ty myślisz, że jesteś lepszy?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Od miesiąca nie założyłem tematu dla spambota, jak banuje dziennie po 30-40.

I co to ma wspólnego z tym tematem? Chwalisz się teraz? 40 spambotów? Czyli, że mniej więcej razem jest ich banowanych kilkaset (do kilku tysięcy, patrząc na liczbę osób w teamie) dziennie... ciekawe. Dział Zbanowani to dział Zbanowani - nie ma żadnej reguły na to, że mają tam trafiać tylko zablokowaniu userzy (nie łapać za słówka!). Ktoś konto zarejestrował i wpuścił spambota i to ta osoba dostała bana, a nie rzecz (czytaj spambot).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...