Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Temat z banami.

Arnold Boczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co to ma wspólnego z tym tematem? Chwalisz się teraz? 40 spambotów? Czyli, że mniej więcej razem jest ich banowanych kilkaset (do kilku tysięcy, patrząc na liczbę osób w teamie) dziennie... ciekawe. Dział Zbanowani to dział Zbanowani - nie ma żadnej reguły na to, że mają tam trafiać tylko zablokowaniu userzy (nie łapać za słówka!). Ktoś konto zarejestrował i wpuścił spambota i to ta osoba dostała bana, a nie rzecz (czytaj spambot).

Awansujesz na moda to sie przekonasz co ten post ma do tego tematu, zejdź ze mnie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kiedyś jak było dużo spambotów to nie kazali robić tematów za mojego Modowania

Tak samo jak Modzi zamykają te tematy Ruskich.

Niby nie trzeba pisać posta przed zamknięciem ,ale wielu modów to robi bo zawsze jeden post więcej...

Ja dodam tylko że jak pewien SSK ( Nie wiem kto to ^_^ ) założył 54 konta a z tego tylko 14 miało swój temat :( Bo były Global Moderator banował bez zakładania tematów :unsure:.

Jedni mają swoje tematy a inni nie to nie ger :angry:

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Obowiązują nas pewne zasady, których musimy przestrzegać. Jedną z nich jest wpisywanie osób w dziale "Zbanowani", nie ma to najmniejszego znaczenia na jaki okres czasu. Są osoby, które zbanują jakiegoś tam użytkownika, ale nie napiszą tego w wyżej wymienionym dziale (np: bo mu się nie chce czy zapomniał) i powstaje problem, dlatego chcemy tego uniknąć i wpisujemy nawet boty.

Opublikowano

Niema obowiązku pisania tematu dla spambotów, to czy ktoś to robi czy nie to jego wola. W tym dziale nie są naliczane posty ani tematy zatem nie widzę problemu.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...