Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wklejanie BRONI

jezioziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Turbina teraz to mi klatę rozwaliłeś i lewe płuco mi wypadło. Masz coś jeszcze może z bety?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano
hackin29, widac ze w te gierki sie nie znasz... wiec nie nabijaj sobie postow to ze jestem nowy na tym forum to nie znaczy ze nie mam doswiadczenia ! brak slow na takie dzieci
Opublikowano

Na forum też jestem nowy ale nie rzucaj mi hasłami ,że jestem dzieckiem albo że się nie znam na tej grze bo gram w nią od bety ponad 2 lata i m.in. tyle czeatów ile ja używałem i tyle kont ile ja miałem to u ciebie w wiosce nie meszka tyle osób. A legalnie tez kiedys gralem mialem 25lvl ale sie znudzilo.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

On chyba w hu**ja wali bo nie nie odpisuje ani nic

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano
1. kulturalnie piszcie.

2. nie spamujcie go

3. to tez czlowiek i ma swoje zycie

to takie rad jak do nich pisac

specjalnie for neo kid

jak z OWL-em

masa ludzi pisze do niego, a on ma swoje zycie i nie tylko wr sie zyje. raczej jak bedize miec czas to zrobi?

Opublikowano
Witam widzę że macie tu pytanie z wkleijeniem broni jeśli chcecie moge wkleic lub dać konto z broniami nie pisać

podaj numer gg napisz thx z goory

Opublikowano

Prosze cie zebys mi wkleij tmp9 famasa i m60- jesli sie da ^^.

Moje gg : 10768869

PS:napisze ci tez na priv pasy do postaci....

24 lvl, 27 lvl - ban, i co mam nie uzywac chakow??

Opublikowano

Słuchajcie po cop odnawiacie ten temat? Jezioziom jeszcze chyba nikomu nie zrobił żadnej broni. I on chyba jest zwykłym oszustem. Nie dajcie się nabrać. Zresztą na forum go już nie widać.

k2networkiv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...