Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wklejanie BRONI

jezioziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam widzę że macie tu pytanie z wkleijeniem broni jeśli chcecie moge wkleic lub dać konto z broniami nie pisać

Mi mozesz dac konto przetestuje je ;] gg:7398798

@Edit

I prosil bym o tmp9 bo sie zastanawiam na kupnem go na marekt.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Dasz mi konto z wklejonymi bronmi?? moje gg:6634424 Najlepiej żeby był famas i MP7A1 xD

Fan Battlefield Bad Company 2!

Chcesz pograć? Napisz - 6634424

Dzwoń - szopekxd13

Opublikowano

A może dasz swoje gg, dam ci konto do zrobienia tego i jeśli zadziała dam swoją opinię na forum? Nie za bardzo chce mi się wierzyć, że to potrafisz.

bez gif.

Opublikowano

wkleisz mi bronie na konto?? moje gg 2570111

Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyznę, tylko sprawić by tamci skur***le zginęli za swoją

Opublikowano

Czy komuś już zrobił te bronie ? Bo coś mi się nie chce wierzyć w niego ? Lepiej podawajcie mu tylko konta z 1 lvl bo nie wiadomo co człowiekowi z 37 postami przyjdzie do głowy.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Zobaczymy z czasem ja narazie domagam sie o tmp9 ale jeszcze nic nie zdziałał.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Mi sie wydaje ,ze nic z tego niebendzie.....

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

Opublikowano
Mi sie wydaje ,ze nic z tego niebendzie.....

Dobra weź już nie spamuj tylko powiedz czy to jest oszust czy mistrz ;p oczywiście daj jakiś dowód

k2networkiv2.png
Opublikowano

Koleś mi się nie podoba.Mówi że ma Bóg wie jakie hacki a jeszcze żadnego nie wystawił.Czekamy na dowód>>>>

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pisał że wklei osobom powyzej 100+ postów a juz tyle osób sie domaga a jeszcze nikomu tego niezrobił wiec moi zdaniem to jest wielki ZART......

@Edit

Ale wiekszos to Dzieci Neo sie domaga o wklejenie.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

Opublikowano

Ja potrafię "wklejać bronie" ale nie robię tego za free, jest to nie wykrywalne co może potwierdzić 50 osób którym już to zrobiłem o to strona dla zainteresowanych:

http://www.warrock4you.webs.com

Opublikowano

jest to prawda niedawno był event o hack premke , był to pomysł OMFG miał on 2lv i dual skorpy famasa i psg które zadają dmg

Opublikowano

Ojj ludzie wy Ameryke odkryliscie ? Osobiscie znam to od bety i co ? chwale sie tym ?! A PRZEZ WAS PRZY NASTEPNYM PATCHU K2 ZLIKWIDUJE TEN SPOSOB... bo juz chyba kazdy to umie ! OSTRZGAM USUNAC BRONIE ZNAJDUJACE SIE NA SLONIE, NIE KUPIONE POLECA BANY...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...