Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosja szykuje manewry blisko Polski ? 90% Wojny 2013

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziom się chyba naturalnie nudzi, manewry wojska były i bedą to nic nadzwyczajnego. Rosji się nie opłaca wszczynac wojny, ponieważ odcieli by sobie lądowy tranzyt towarów na zachód Europy.

Opublikowano

Ludziom się chyba naturalnie nudzi, manewry wojska były i bedą to nic nadzwyczajnego. Rosji się nie opłaca wszczynac wojny, ponieważ odcieli by sobie lądowy tranzyt towarów na zachód Europy.

o.O i to jest mądre like stary jeden konkretny argument ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Nie pierdolną bombą atomową bo wszystko pójdzie się jebać, a oni chcą powiększyć swoje tereny. Nawet jeśli rozpierdoli te ich rakietki tarczą anty-rakietową której nie mamy ale chuj z tym. Zajebie się 1 ruska ukradnie karabin i wystrzela reszte :D pewnie będzie kiedyś wojna ale to jeszcze trochę czasu. Mam nadzieje, że mpc forum przetrwa xD

Opublikowano

teraz ja się wypowiem:

Moje zdanie jest takie o ile wiecie jest taki Rosjan walnięty w głowę co jeszcze chyba dowodzi armią i tez facet jest tak walnięty że od ponad 20lat mówi że podbije Polskę jest to prawdopodobne bo putin nie jest przyjaźnie nastawiony do Polski.Obce Armie boją się polskiej inteligencji mimo to że krytykują nas podczas 2 wojny Polacy broni się przed Niemcami i na jednego polaka przypadało 40 zabitych Niemców świadczy to że Polska ja chcę potrafi ..

pss@

Jestem pewny jak by się zaczęła Wojna z Rosją to około 150tyś ochotników by poszło do wojska aby bronić niepodległości

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Polska ma w tej chwili bardzo mało sprzętów w czym b dużo przestarzałych sprzętów pojazdów itp wojska też mało na pewno wojnę byśmy przegrali a co do naszych sojuszów z innymi państwami to będzie tak jak w 2 wojnie światowej nikt nam nie pomógłby jeśli by miała być taka wojna Rosja ma w końcu broń atomową i dużo wojska nikt z nimi nie będzie walczył

Ja tam się pakuje w hammera i spierdalam stąd mam 3 wolne miejsca kto jedzie ze mną ?

Opublikowano

Szczerze to ja bym się nie zdziwił gdyby Rosja zaatakowała Polskę. Rosja to przebiegły lis więc wszystkiego można się spodziewać.

Sądzicie że sojusz z NATO coś da? NATO wypnie się na nas i tyle z tego będzie. Polska nie jest zdolna do walki z Rosją. Kraje takie jak

nasz powinny się zbroić tak dla świętego spokoju przynajmniej a nie liczyć na pomoc która może nie nadejść. Zresztą jak Polska ma walczyć

z Rosją jak u nas nawet do wojska się nie bierze. Wyjdzie taki jeden z drugim w rurkach i z jakąś ulizaną fryzurą to go jeszcze Rosjanie zgwałcą przez przypadek

bo pomyślą że to kobieta. Dodatkowo w przypadku wojny wszyscy spierdolą za granicę i tak to będzie wyglądało.

Jedyna szansa na zatrzymanie wojsk przeciwnika to polskie drogi z którymi będą mieć problem nawet czołgi :)

HBV27j.png

Opublikowano

Polska ma w tej chwili bardzo mało sprzętów w czym b dużo przestarzałych sprzętów pojazdów itp wojska też mało na pewno wojnę byśmy przegrali a co do naszych sojuszów z innymi państwami to będzie tak jak w 2 wojnie światowej nikt nam nie pomógłby jeśli by miała być taka wojna Rosja ma w końcu broń atomową i dużo wojska nikt z nimi nie będzie walczył

Ja tam się pakuje w hammera i spierdalam stąd mam 3 wolne miejsca kto jedzie ze mną ?

Wez mnie to za granica po gramy w Bf 3 :D

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

haha ale kto się śmieje ostatni

taka prawda że Rosja i Ameryka więcej wie o naszej Polsce niż my sami :D

słyszałem że amerykanie więcej wiedzą o smoleńsku niż my :D

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jeśli coś by się takiego stało to Rosja nie miała by szans przeciwko reszcie żołnierzy w całej strefie NATO. Bez pomocy Korei czy Chin, nie dadzą sobie rady, a na taki 'sojusz' się na pewno nie zapowiada. ;-) Poza tym Polska ma dobrze wyszkolonych żołnierzy, którzy walczą u boku Amerykanów i oceniani są na podobnym poziomie. Sorry, ale bomby atomowej to Rosja Nam nie wypuści.

NATO? haha dobre sobie wypną się na nas jak sojusznicy z 39, dla nich jesteśmy tylko krajem który podczas wojny bd polem bitwy żeby ruskie nie dotarli na ich ziemie. Wyszkolonych żołnierzy to może mamy ale co z tego jak brak sprzętu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...