Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metal corner!

MrWitcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bardziej gustuje w takich zespołach jak Linkin Park,ACDC,Guns 'n' Roses :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rock/Metal/Metal Symfoniczny :P Ja lubię mocne brzmienie \m/ :Linkin Park, Sabaton, Within Temptation, Lunatica, Indica, Shinedown, Three Days Grace etc. :P

Opublikowano

Nie lubie zbytnio takiej muzyce o co chodzi wg w tej muzyce? :D że się drzeć na cały głos i śpiewać nie zrozumiałe teksty?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

To się po prostu czuje, gdy to słyszysz masz ciarki na całym ciele, trzeba mieć to coś :) Nie mam siły żeby Cię tu shejcić, proponuje poczytać trochę o gatunkach metalu, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. pozdro

Opublikowano

Dodam swoje pare groszy -

Disturbed, Sabaton, Suicide Silence, Three days grace, slayer x3 Ich słucham najczęściej...

Nie lubie zbytnio takiej muzyce o co chodzi wg w tej muzyce? :D że się drzeć na cały głos i śpiewać nie zrozumiałe teksty?.

Do każdej muzyki trzeba dojrzeć, plus po prostu ją czuć ... x3

Nowicjusz
Opublikowano

Rammstein dla dorosłych, czyli Laibach. Dla młodszych KMFDM, Samael oraz Black River.

Opublikowano

@UP Bez obrazy ale z wymienionych przez Ciebie pod mocne brzmienie może podchodzić jedynie Ssajbaton :P

To posłuchaj Linkin Park Crawling, 5FDP The Pride/Under And Over It, a poza tym, metal symfoniczny, poczytaj co to jest.

Btw. Ssać, to możesz komuś, a jest Sabaton.

Opublikowano

Chciałeś powiedzieć Ssajbaton. 5FDP szanuje, ale ich nie wymieniłeś geniuszu -.- Skomentowałem zespoły które podałeś, symfoniczny metal to nie jest raczej mocne brzmienie tylko jak sama nazwa wskazuje symfoniczne brzmienie. Mocnym brzmieniem możesz nazwać Djent, jeśli w ogóle wiesz co to jest ....

Opublikowano

To posłuchaj Linkin Park Crawling, 5FDP The Pride/Under And Over It, a poza tym, metal symfoniczny, poczytaj co to jest.

Btw. Ssać, to możesz komuś, a jest Sabaton.

LP nie było nigdy mocnym brzmieniem, a sam Gimbaton/Ssajbaton/Ssijbaton jest bardziej disco-polo xD

Opublikowano

LP nie było nigdy mocnym brzmieniem, a sam Gimbaton/Ssajbaton/Ssijbaton jest bardziej disco-polo xD

Jak Sabaton to disco dla Ciebie, to ja jestem ciekaw co dla Ciebie jest disciem samym w sobie. Ja słucham tego czego lubię i na tym zostanę.

@ Dla tego co mówił, że Symfoniczny Metal nie jest głośny, ja mam 8 kolumn w pokoju, więc dają na tylke mocny efekt, że nazywam je mocnym. A jak sam widzisz, tam pisało "etc." Wymieniłem częśc zespołów, które mi przyszły pierwsze na myśl. Linkin Park to Nu Metal więc i jego słucham. Dla jednego mocne, dla jednego słabe. Ja mam niestety problemy z uszami, więc słuchanie zespołów naprawdę mocnych odpada. A poza tym, ja waszych zespołów nie obrażam pisząc "Ssajbaton" jak wy. Skoro wy nie macie szacunku do moich zespołów, to jak ja mam mieć szacunek nie do waszych zespołów, a do was?

@Co do Black Metalu, średnio go lubię, bo po prostu nie mogę go słuchać. Dźwięk musze tak dostosowywać, żeby nie waliło na wysokiej częstotliwości, bo od razu uszy mnie bolą -.-

Opublikowano

żal mi takich zespołów które niby już grają przez ponad 20 lat a gówno osiągnęły ;C

he he he he

jak dla mnie to podchodzi bardziej pod disco polo nie pod czarny metal

@up

ja tam mam 2 głośniczki po 2500W(2,4kW) i jakoś idzie wytrzymać

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

@Up Ja mam 8 kolumn. A mam coś spieprzone z nimi, że oddzielnie nie działają, ale to szczegół. Szczerze to ja się na kolumnach gówno znam, tylko zmieniłem częstotliwośc. Mam je od ojca, więc z nich korzystam bo jest dobra jakość dźwięku. Zastanawiałem się nad dobrymi słuchawkami, ale nwm czy to dobry pomysł...

Opublikowano

Słuchawki są zawsze spoko ;) AveRa, nie nazwałem tego "głośnym" brzmieniem lol .... Jak sobie dasz pierdolnięcie na tylu kolumnach to i disco polo tak nazwiesz.

Ja mówię o muzyce samej w sobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...