Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metal corner!

MrWitcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D Na forum widzę same tematy typu "rap, muzyka na osiemnastkę, dubstep" itd. Słucha ktoś tu porządnej muzyki ? :) Dobra, uznajmy temat za pewną abstrakcję ^^

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, że tak. Pojęcie "porządna muzyka" jest względne, ale patrząc na tytuł tematu jestem w stanie przyznać Ci rację :D Wreszcie temat nie o rapie hyhyhy.

#don't care

Opublikowano

Wybaczcie reszto słuchaczy, nie chciałem obrażać innych gatunków, samemu się kiedyś rapu słuchało, człowiek do muzyki dorasta ;p

To podawajcie jakieś ciekawe zespoły jak macie :)

Opublikowano

Wasilij przyszedł w glanach bo 99% mojej szkoły słucha RAP HIP-HOP Justin Bimber

ja jestem jednym z tych co słucha muzyki poważnej tj. metal und punk

mam kilku ulubionych wykonawców takich jak Slipknot, Rammstein, Slayer, Krasnaya Plesen, Metallica, Iron Maiden, Children of Bodom, Hellowen, Radiohead, Primus, Pink Floyd

//o! 600 post! oblejmy to!

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Więc gustujesz bardziej rock/metal/numetal, do twojego zestawu dołożyłbym Korn (nie mów, że nie słuchałeś) Polecam też Biohazard i Testament, Huntera też koniecznie przesłuchaj

COB gra charakterystyczny metal, sam go nie umiem nazwać :D Ale powinien Ci się też spodobać Dark Tranquility :)

Opublikowano

wiem Korna słuchałem ale Hantera nie

zobaczem w tym czymś

//polecam do przesłuchania Skrilexa dla fanów heavy metal i death metal

COB gra...em...death metal(melodic, power) i tym podobne

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

By można wymieniać i wymieniać.. :D Kilka z mojej wieloletniej topki, które pierwsze przychodzą do głowy: Rammstein, Judas Priest, Slayer, Metallica, Iron Maiden, raczej nic oryginalnego. Poza tym, już się tak superściśle 'metalowej' ramy nie trzymając, mogę jeszcze rzucić Deftones, Guano Apes, Nine Inch Nails, Disturbed, SOAD, Otep, Drowning Pool i tak dalej...

Generalnie Ameryki nie odkryłam tą wyliczanką :P

#don't care

Opublikowano

Rock/metal i tak dalej, i tak dalej, nie będę wymieniał bo by mi forum nie starczyło :D

Nigdy tylko nie mogłem przetrawić polskiego punku, już nim rzygam :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wasilij przyszedł w glanach bo 99% mojej szkoły słucha RAP HIP-HOP Justin Bimber

To cholernie dziwne bo ograniczanie się do jednego gatunku muzyki jest idiotyzmem.

@TOP

Metalu też coś słucham od czasu do czasu, ale specjalistą nie jestem ;p

Opublikowano

Pewnie co niektórzy już to widzieli ale i tak to tu wstawię :D

http://www.youtube.com/watch?v=4GptLfMfHzE

Pro co nie? :D

Co do tematu i metalu to sam słucham tego pięknego gatunku. Zazwyczaj słucham metalu symfonicznego oraz gotyckiego.

Ogólnie rzecz biorąc to słucham wszystkiego poza black/death i nu metalem :)

Jeżeli chodzi o zespoły to oczywiście standardowo AC/DC, Metallica, Slayer, Megadeth, Black Sabbath, SOAD, Iron Maiden, Rhapsody, Pantera, Nightwish (z Tarją), Epica, Within temptation, Evanescence no i jeszcze można do tego dodać Led zeppelin oraz The offspring (chociaż te dwa ostatnie to bardziej rock niż metal.)

Tak by wyglądały moje ulubione zespoły, oczywiście nie słucham tylko tego, jestem otwarty na każdą dobrą nutkę ;)

HBV27j.png

Opublikowano

@UP Bardzo śmieszne, tylko cholernie stereotypowe i już nudne :)
Co do moich ulubionych to Bloodbath, Aeon, After The Burial, Amon Amarath, As Blood Runs Black, The Sorrow, Suicide Silence, Despised Icon, Heaven Shall Burn :) A co do pytania wcześniejszego to myślę, że różnorakie rodzaje metalu można podawać, na forum i tak jest mało ludzi wgl. słuchających tego gatunku, nie ma sensu tego dzielić jeszcze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...