Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SPIS]Serwerów Metin2! Aktualizowany.

Wolffo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czlowieku jestes poprostu smieszny! Lepiej niech bedzie podpiety ten stary, ktory byl aktualizowany pol roku temu... Napisalem Ci na PW , ze jestes zalosny bo nic nie robisz dla tego serwera tylko warny rozdajesz. Hahahahah, czlowieku ogarnij sie wkoncu. Nie bede prosil Cie o Twoje zdanie. Po 1 napisalbym do 360, Engravera albo spaxora i by podpieli , bo wiedza , ze temat jest dla uzytkownikow. Po 2 jesli masz nie podpinac moich tematow ( a moze potem usuwac) dlatego , ze Ci podpadlem to lepiej wogole ich nie bede robil ? Pewnie dostane bana? I ciekawe za co? WOLNOSC SLOWA!

Dodany jest przeciez :D

Zrobione

On potrafi grać w metina - ty nie. Tym bardziej,że zapomnisz o tym i znowu dupa. Zresztą grafika pozostawia wiele do życzenia....

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

On potrafi grać w metina - ty nie. Tym bardziej,że zapomnisz o tym i znowu dupa. Zresztą grafika pozostawia wiele do życzenia....

Grales ze mna, ze wiesz jak gram? Po 1, to nie moja wina, ze pewien hosting sie rypie. Po 2 wlasnie to naprawiam...

Opublikowano

KOSZ. Hosting usunął 3/4 grafiki. Istny , lub kto inny mozesz mi wlepic 10% bo wiem , ze to spieprzylem. przepraszam.

W takim razie kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...