Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SPIS]Serwerów Metin2! Aktualizowany.

Wolffo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KOSZ. Hosting usunął 3/4 grafiki. Istny , lub kto inny mozesz mi wlepic 10% bo wiem , ze to spieprzylem. przepraszam.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proponuję ci wyeliminowania serwerów które nie działają ze spisu ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

proponuję ci wyeliminowania serwerów które nie działają ze spisu ;)

Spoko, jutro to zrobie ;P Nie mam czasu teraz :D

Opublikowano

Proszę moderatorów o nie podpinanie na razie tego tematu. Najpierw sprawdzimy czy autor jest w stanie porządnie aktualizować temat.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Proszę moderatorów o nie podpinanie na razie tego tematu. Najpierw sprawdzimy czy autor jest w stanie porządnie aktualizować temat.

Czlowieku jestes poprostu smieszny! Lepiej niech bedzie podpiety ten stary, ktory byl aktualizowany pol roku temu... Napisalem Ci na PW , ze jestes zalosny bo nic nie robisz dla tego serwera tylko warny rozdajesz. Hahahahah, czlowieku ogarnij sie wkoncu. Nie bede prosil Cie o Twoje zdanie. Po 1 napisalbym do 360, Engravera albo spaxora i by podpieli , bo wiedza , ze temat jest dla uzytkownikow. Po 2 jesli masz nie podpinac moich tematow ( a moze potem usuwac) dlatego , ze Ci podpadlem to lepiej wogole ich nie bede robil ? Pewnie dostane bana? I ciekawe za co? WOLNOSC SLOWA!

dodaj pl.mystiqe.eu do medium

Dodany jest przeciez :D

W zakładce Hard jest dwa razy serwer Antero, a poza tym to podoba mi się to i lubie to :D

Zrobione

Opublikowano

Tym razem szanowny moderator dobrze mówi :) Znam bardzo wiele osób które mówiły że będą tak robić i co wyszło ?? Zgadnij sam wielkie nic...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czlowieku jestes poprostu smieszny! Lepiej niech bedzie podpiety ten stary, ktory byl aktualizowany pol roku temu... Napisalem Ci na PW , ze jestes zalosny bo nic nie robisz dla tego serwera tylko warny rozdajesz. Hahahahah, czlowieku ogarnij sie wkoncu. Nie bede prosil Cie o Twoje zdanie. Po 1 napisalbym do 360, Engravera albo spaxora i by podpieli , bo wiedza , ze temat jest dla uzytkownikow. Po 2 jesli masz nie podpinac moich tematow ( a moze potem usuwac) dlatego , ze Ci podpadlem to lepiej wogole ich nie bede robil ? Pewnie dostane bana? I ciekawe za co? WOLNOSC SLOWA!

Chyba nie rozumiesz dlaczego nie chcą tego podpinać.Nie chcą podpinać dlatego by nie było kolejnej "gafy" tak jak z aktualną podpiętą listą (nieaktualną) bo po co im taka jak nie będzie aktualna i jest kilka błędów np XenoX jest 4fun GladoR też eruris również a pandora to medium :) popraw to

DR5ChPt.png

Opublikowano

Dodaj Almantia.pl

Zrobione

ProMt2 S3 padł więc po co on tutaj ?

Zrobione

Posegreguj to alfabetycznie, lepiej będzie wyglądało, a pozatym jak idzie zapomnieć dodać Balmore :)

Zrobione , ale nie alfabetycznie. Jest ulozony w porzadku A ( wszyskie serwery zaczynajace sie na litere A ) , B i tak dalej.

Chyba nie rozumiesz dlaczego nie chcą tego podpinać.Nie chcą podpinać dlatego by nie było kolejnej "gafy" tak jak z aktualną podpiętą listą (nieaktualną) bo po co im taka jak nie będzie aktualna i jest kilka błędów np XenoX jest 4fun GladoR też eruris również a pandora to medium :) popraw to

Musicie zrozumiec, ze ja tez nie bede sie w nie skończoność tym zajmowal robie to poki mam czas , a czasu mam bardzo duzo :P / Zrobione

Opublikowano

NIE WSZYSTKIE SERWERY ZOSTALY WZIETE POD UWAGE!

CHCESZ BYM DODAL TWOJ SERWER ? PISZ PW / KOMENT

WIDZISZ JAKIS BLAD? PISZ PW / KOMENT

Opublikowano

NIBY CIAGLE AKTULIZOWANY A NAWET NIE CHCE ZMIENIC E... NA ENEVRE CZY JAKOS TAK, JUZ ZA 1MIES WGL TU NIE WEJDZIE KOLES,.

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

NIBY CIAGLE AKTULIZOWANY A NAWET NIE CHCE ZMIENIC E... NA ENEVRE CZY JAKOS TAK, JUZ ZA 1MIES WGL TU NIE WEJDZIE KOLES,.

Myslisz , ze ja siedze 24h na dobe na MPC ? Nie , nie mam na to czasu! Poprawiam kiedy moge. Jesli maja byc takie problemy , bo pomylilem nazwe JEDNEGO z serwerow to lepiej ten spis usune. Spis nie jest dla mnie , tylko dla uzytkownikow. Masz jakis problem to idz sb na ten co byl aktualizowany pol roku temu. Siema!

Opublikowano

@up .Ale skoro brak czasu itp itd to po co sie tym chcesz zajmować? Znudzi ci sie i dziękuje.

Dodanie jednego serwera to okolo 5 minut . Wiec nie widze problemu aby spis nie stal. Dolaczam ankiete jezeli maja byc takie posty.

//EDIT Apeluje oto by zglaszac serwery, ktore nie dzialaja lub nie dawno powstaly. Bede staral sie je eliminowac i dodawac, jednak prosilbym was o pomoc :]

Opublikowano

Jak ktorys to usunie ma po dupie -.- jedyny ogarniety spis i usuncie tanten stary bo w tamtym serwery byly stare polowa nie dzialala i nie umial okreslic gosciu czy 4fun itp...

Haha dzieks znalazlem koxu serwer :D

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Wiekszosc serwerow nie dziala ;X

Juz wszystkie sprawdzilem i te , ktore nie dzialaja usunąłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...