Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveris.pl [Dedyk]

Neveris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GA prosze cie zmien te abs na 15%

to troche fer

abs na szamana/BM'a 15%helm + 15%helm + 30%zbr + 20tarcza = 80% abs

abs na woja/ninja/WP x4 20% w eq + tarcza = 100% abs

Dodajmy do tego ochronke u BM ;3!

Niestety lamusy wyexpia sb 95lv jako WP, potem kozaki wielkie BM... CIoty i tyle

Opublikowano

"Naprawiamy, server będzie włączony jeszcze dzisiaj" ~ Xero

taką odpowiedź uzyskałem od [GM]Xero miejmy nadzieję że to dzisiaj bd jak najszybciej ;D

Opublikowano

"Naprawiamy, server będzie włączony jeszcze dzisiaj" ~ Xero

taką odpowiedź uzyskałem od [GM]Xero miejmy nadzieję że to dzisiaj bd jak najszybciej ;D

Nocke trzeba ostatnią zrobić i to udaną! :D

Opublikowano

Witam tutaj [GA][snoopY] Niestety server jest off poniewaz sponsor sie wycofal.. nie ulozyla sie wspolpraca po mojej mysli wycofal sie i chce robic nowy serwer... dziecinada przepraszam was za niego lecz naprawde nie z mojej winy napotkalismy off.. Przykro mi z powodu decyzji Sponsora..:( Staralem sie jak moglem.

Opublikowano

jakbyś dobrał lepszy team i zrobił szybko IS to nikt by się nie wycofywał bo dużo osób było chętnych kupować PD... ale jak Ty bierzesz znajomych którzy nic nie pomagają i trzeba ich zmieniać.

dostałeś hejta na początku, że serwer padnie za parę dni... jednak hejterzy się nie mylili..

Dodajmy do tego ochronke u BM ;3!

Niestety lamusy wyexpia sb 95lv jako WP, potem kozaki wielkie BM... CIoty i tyle

no serwer i tak był lipny z tymi bonami... jako Sura WP 99 (Zakala) nie mogłem dać sobie rady z BMem 70 lvl'em... 1 seria i ded

The past has gone

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...