Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveris.pl [Dedyk]

Neveris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zmienicie nazwę serwera to chętnie bo tak to nie ma bata

Myślisz że jak 1 graczowi nie podoba się nazwa serwera to od razu zmienią? Napisz do teamu PL bo nie podoba Ci się nazwa Metin2.pl...

Co do serwera to nie wygląda zachęcająco, nie zawitam ^_^

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

o i po evencie bo wywalilo serwa :D

Edit: Dziekuje dla moderatora za 5 % za to ze poinformowałem ze wywalilo serwa :D

Opublikowano

Mi się osobiście podoba serwer :)

Gram od początku i pomimo cofki, będę dalej grać.

Miła atmosfera, uprzejmi administratorzy, 0 lagów ( Ja nigdy nie miałam tutaj ), a jeśli nie chcecie by serw nie był na chwilę musicie grać, zachęcać innych i się cieszyć zabawą a nie tylko, "Ohhh ja muszę mieć Lv, muszę być w topce itp" i przypominam że nie ma serwera na zawsze.

Trudno dzisiejszym graczom dogodzić i nawet jak się człowiek spoci, to i tak znajdzie się taka grupka ludzi co tego niestety nie doceni.

Opublikowano

Widać że chanele On, ale serwer jak na razie Off.

A co do tych GM, jeszcze nie widziałam by jakiś Pan z Administracji bił graczy :)

Opublikowano

No w koncu odblokowane pisanie co do bicia graczy GM ktory bil zostal ukarany i ma nauczke przepraszamy za niego.

co do tego chwilowego off'u to wina serwerowni przepraszamy.

Serwer stoi zmian nie bedzie wszystko jest jak trzeba.

Zapraszamy serdecznie do gry madrzy ludzie nie przejma sie pisaniem dziwnych postow przez dziwnych ludzi.

1 W NOCY ! TAK 1 A ROZPORUWACZE ATAKUJA BAWIMY SIE :) NOCNE ATAKI BOSSOW NA POSZCZEGOLNE LOKACJE SA CO 3 DNI W GODZINACH 1-3 W NOCY!

Opublikowano

nie zagram nwm po co wgl straciłem czas jak i tak restart nara

Robisz z igły widły, serw stał z 1 dzień i już płaczesz że reset.

Mówili że musiał być, ponieważ był zbugowany exp i inni gracze wbijali Lv zbyt szybko.

Teraz jest wszystko naprawione, exp ładny, chociaż od 90lv ciężko, drop umiarkowany a co do Administracji, to dalej mam o nich dobre zdanie.

Zawsze odpowiadają na pytania i dysponują dla graczy nawet wieczorami :)

Opublikowano

popieram server ogarnięty i GM, nie ma 20 broni dla 1 klasy tylko po 1 i to wystarcza.

Ktoś powidział że to hard ja tu nie widzę nic z harda, co to dropu tarczy na 61 dropią z metków w red lesie, ktoś powiedział ze exp slaby a co wy chcieliscie max lvl w 1h wbic? pozdro

PS: kiedy on ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...