Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorfeuszMT2

MCnieb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra osoby z Legion zapraszam do wymiany zdań na ts.

Jeżeli server padnie wam zerwą umowę.

Na forum można pisać co chcielibyście widzieć na serverze.

Pozdrawiam, Nancy.

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze ty pójdziesz na ten cały legion, który max tydzień i padnie : ) a dwóch innych nawet nie z tej prezki przyjdzie do nas. Znajdź sobie lepszą reklamę .

Pozdro,

Nancy.

2685090323.png

Opublikowano

Po co piszesz, że serwer padnie po tygodniu? Rywalizacja Ci nie jest na rękę? Według mnie gracze sami powinni zdecydować, który serwer wybiorą. Oczernianie innych serwerów jest nie na miejscu i może kiedyś się zemścić.

Serwerowi MorfeuszMT2 życzę powodzenia :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Po pierwsze wy robicie nam reklamę tu ; ) nie umiecie się inaczej reklamować ?

I sami zaczęliście grozić, że skończymy jak Tour .

I robicie sobie wrogów takim czymś. Oczywiście w waszym temacie też polecą hejty na was jak się nie ogarniecie.

To wy nie umiecie przyjąć na klatę, że są też inne servery.

Elo.

2685090323.png

Opublikowano

Ja zagram na 100% server wygląda na dobrze zrobiony i dopracowany duzo fajnych rzeczy i Profesjonalny team server solidnie i starannie zrobiony takze polecam kazdemu kto chcę się dobrze zabawić!!!.

Opublikowano

Chwila chwila.. Przejmujesz się zwykłymi graczami? Po co ? Jest sens.. Gracze jak gracze i chociaż nie mam na celu tutaj obrażać kogokolwiek, ale takie posty jak "reklamy" powinieneś olewać.. Popiszą i przestaną :) Pisanie że dany server padnie po 2 tyg... Robisz sobie niepotrzebnie wrogów, a po co? :) To nie jest reklama, a idiotyczne i chamskie zapraszanie innych.. Osobiście tego nie toleruję zresztą administracja servera LegionMT2 też więc nie wiem o co takie halo... Prezka jest o Morfeusz MT2 i niech o nim zostanie :)

Tak jak pisałem wyżej.. To są tylko gracze, a ich nie powstrzymasz :P

Co do samego serva bo więcej myślę napisałem offtopu ^^ Na serverze osobiście nie zawitam i nie chodzi tutaj o inny server.. Na serverze jakoś powiedzmy "nowości" nie widzę.. Pisząc nowości mam na myśli coś czym server się wyróżnia.. Bronie tak jak na innych hardach, exp podobnie, kostiumy, większość fajnych rzeczy z is.. Nie jest to hejt skierowany w waszą stronę.. Po prostu piszę co o servie na chwilę obecną myślę ;) Może jakimiś szczegółami się różni od innych, ale ja jakoś nie zauważyłem..

Dokończę już temat z offtopu ;d - Tak czy siak ludzie dowiedzą się o serverach które powstaną.. Myślę że większość już widziała zapowiedzi powstających serverów i to oni wybiorą na który server wejdą... Więc nie wiem o co te nerwy, a jeśli jakiś spamer wyjdzie z "reklamą" to po prostu go zgłoś.. Większość reklam o innych serverach niż jest prezentacja jest bez wiedzy administracji i może nawet robiona specjalnie przez inną konkurencję by servery były do siebie wrogo nastawione.. ( gdzie 2 się bije tam 3 korzysta ^^ ). Jest opcja zgłoś więc nie wiem czemu z niej nie skorzystać czasem..

@Edit. Co do grożenia to póki co nie macie racji.. Nikt wam nie groził, a tylko grzecznie pisał :) Przecież nikt nie napisał ( oprócz jednej osoby której nawet nie znamy ) o żadnych atakach.. Sądzę że servery powinny być przyjaźnie do siebie nastawione bo niepotrzebnie robić jakieś spiny ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Na prezentacji sporo, na serwerze nie ;O

Dodajcie coś ciekawego to może skusi graczy :D

Wszystko to co jest wypisane w prezentacji jest na serwerze, nie wiem dlaczego tak uważasz ale błędnie uważasz :).

Możecie się schować z tym śmiesznym serwerem i tak każdy idzie na legionmt2.

Nikomu nie bronimy iść na inne serwery, po to są robione aby gracze mogli na nich grać.

Jestem jedną z osób która jest w Team'e, głównie zajmuję się plikami oraz Clientem bardzo mi się nie spodobały komentarze użytkowników którzy twierdzą , że administracja wysyła "psy gończe" które "hejtują" inne serwery. Tak więc nikt z administracji nie jest aż tak niemiły aby komuś życzyć źle, a wręcz odwrotnie każdy serwer ma szansę na wybicie się. Nasi użytkownicy czy też użytkownicy innych serwerów prywatnych piszą naganne komentarze to ich sprawa, ale proszę nie sądźcie że to nasza sprawka. Co do serwera LegionMt2 chłopaki postawiliście dobry serwer i tak ma być, także inni postawili dobre serwery i życzę wam z całego serca aby tak dalej było.

Dlaczego jest tak mało nowości? nie chcieliśmy ładować w clienta bardzo dużo rzeczy, nowości? - proszę ja was każdy serwer ma praktycznie to samo, te same rzeczy , zbroje, bronie jedynie różnią się questami ale do tego mają questerów. Chcę dla graczy jak najlepiej z tego powodu że sam nim jestem, grałem na kilkudziesięciu serwerach, mało tego kilka gier MMO, FPS itd... sam jestem graczem jak większość z was dlatego chce dla was jak najlepiej a jak najprościej to zrobić? - Kierować się waszymi zdaniami , propozycjami abyście mogli spojrzeć że coś robimy. Dlaczego nie ma IPB? - IPB będzie krótko po starcie, tak samo z petami jeżeli nie wyrobimy się z petami do startu to będzie po starcie.

Zawsze moim przysłowiem jest "Od graczy dla graczy" tego się nauczyłem ;). Czy zagracie na serwerze czy nie wasza sprawa my się akurat nie poddamy, mamy już jeden serwer easy więc wiemy co robimy, do czego dążymy.

"Większość fajnych rzeczy w IS" - Prawda i nie prawda, nie możemy wszystkiego zafundować za "free", ale większość najbardziej ciekawszych rzeczy będzie dostępna na eventach. Nie zapominajmy o TOP10 większość graczy oraz "Noł Lajfów" do których ja również należę będzie chciała znaleźć się w TOP10 do tego wchodzą różnorakie nagrody.

Mógłbym tak pisać i pisać ale aby was nie zanudzać prosiłbym inne serwery (a głównie administracji) aby nie reklamowała się u nas, nad użytkownikami wiadomo nie zapanujecie dlatego to samo będzie tyczyło się nas.

Pozdrawiam koichi i życzę z całego serca innym serwerom wybicie się :). A graczy zapraszam na TS'a czy też forum tam na spokojnie będziecie mogli ze mną , z innymi członkami załogi porozmawiać. To tyle ode mnie za wszelkie błędy przepraszam.

2685090323.png

Opublikowano

Uuuu Widzę młodziutka że serwerek bedzie chodził ciekawie jak długo ;>
Nie polecam teamu

Pewnie hacki bedą działać wiec Nie opłaca sie grać

Nie polecam serwa z 2-7 dni postoi zobaczycie zresztą sami :)

Prezerka 6/10 wyglod ładny mało nowości Pozdriawiam ;]

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

Uuuu Widzę młodziutka że serwerek bedzie chodził ciekawie jak długo ;>

Nie polecam teamu

Pewnie hacki bedą działać wiec Nie opłaca sie grać

Nie polecam serwa z 2-7 dni postoi zobaczycie zresztą sami :)

Prezerka 6/10 wyglod ładny mało nowości Pozdriawiam ;]

Nie rozumiem ludzi twojego pokroju oczerniasz Team nie mając żadnego pojęcia o tym serwerze . Co do hacków są zabezpieczenia i administracja pilnująca serwera więc nie pier*** smutków . Serwer postoi 2-7 dni ? I tu się mylisz serwer będzie stał jeszcze długo . Widać twoja wypowiedz była wyczerpująca nie zemdlałeś pisząc ją ?. Osoby które lubią serwery tego typu będą zachwycone . ;) .Pozdro dla team'u Morfeusza ;)

3ki.png

Opublikowano

Hmm.. gonzo idź zarabiać jako wróżka.. Jesteś taki sam jak one ;) Czyli mówią, a nie wiedzą nic.. Server może postoi 2 dni, a może 7 dni, a może rok? Gdy powstawał server typu Xenox, czy EliteMT2 ( to nie reklama, osobiście tych serverów nie polecam ) też pisali że postoi 5 dni i padnie.. A ile stoją? Pewnie więcej niż ty grasz w metina :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Serwer forum jak i wszystkie inne rzeczy są cały czas dopracowywane . W celu uzyskania innych bądź nowych informacji zapraszamy na oficjalne Forum Serwera Morfeusz Kliknij Tutaj

3ki.png

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi twojego pokroju oczerniasz Team nie mając żadnego pojęcia o tym serwerze . Co do hacków są zabezpieczenia i administracja pilnująca serwera więc nie pier*** smutków . Serwer postoi 2-7 dni ? I tu się mylisz serwer będzie stał jeszcze długo . Widać twoja wypowiedz była wyczerpująca nie zemdlałeś pisząc ją ?. Osoby które lubią serwery tego typu będą zachwycone . ;) .Pozdro dla team'u Morfeusza ;)

Znam ich lepiej niż ty Ten serwer byl planowany za czasów Ts Hades-ts3.pl Kto wie to wie a ty nie pierdyl swoje Info zobaczysz tak bedzie :)

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

Znam ich lepiej niż ty Ten serwer byl planowany za czasów Ts Hades-ts3.pl Kto wie to wie a ty nie pierdyl swoje Info zobaczysz tak bedzie :)

Był planowany? Hehe masz coś z mózgownicą.Co do hacków.. to są wgrane tak zwane "dify"+ duża administracja+ prawdopodobnie najlepszy system zgłoszeń w grze, na forum jak i na TS.Ale co ja Ci będę tłumaczył jak Ty i tak zawsze będziesz na NIE.

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

@up ha ha ha. Dify? Nie da się zabezpieczyć przed hackami nigdy w 100%. Nawet na takim globalu z HACKSHIELDEM działają wszystkie wręcz hacki więc o czym Ty tu pieprzysz?

Jedynie liżesz dupsko administracji i ślepo bronisz ich myśląc, że coś Ci sypną. Wystarczy spojrzeć na wyświetlenia tematu i wiadomo ile mniejwięcej będzie osób grało. Oczywiście nie mówie dosłownie.. załóżmy, że w 10dni jest około 4000wyświetleń to oczywiste jest, że zagra 40-80 osób (nie licząc postaci dodatkowych typu buff/drop) Zresztą.. te 2500wyświetleń to pewnie są Twoje bo tak tutaj spamujesz i bronisz pro elo 15letnią administrację. :D

@topic Nie zagram z powodu małej reklamy (rzecz jasna nie licząc hejtowania innych, lepszych serwerów ale to szczegół) oraz z powodu tego, że serwer jak widać nie ma przyszłości - wolałbym już zagrać u IsAmU ;)

PS - i jeszcze ta nazwa.. MorfeuszMT2.. jak dla mnie nadawanie nazwy serwerowi z końcówką MT2 to szczyt braku umiejętności nadawania porządnych nazw :X

Nie, nie jestem z LegionMT2. Przeglądam wiele serwerów.

photo261314.png

Opublikowano

Tak na pewno robimy sobie boty i nabijamy wyświetlenia. Nie znasz teamu i nie wiesz co robimy to nie wypowiadaj się głupio.

Ale wiesz co? Nie boje się krytyki i możesz mówić ile chcesz, ale osoby mądre (nie 10latki, które maja za dużo w dupie) będą grać tak czy tak, bo rozumieją co to są starania ekipy, a szczególnie, że robimy tu wszystko z myślą o graczach. Nie wiem kto Cię nasłał i nie chcę wiedzieć ani jakie masz zamiary, ale pisz co chcesz osoby ogarnięte wiedzą, że tak nie jest.

Pozdrawiam,

Nancy.

2685090323.png

Opublikowano

@up ha ha ha. Dify? Nie da się zabezpieczyć przed hackami nigdy w 100%. Nawet na takim globalu z HACKSHIELDEM działają wszystkie wręcz hacki więc o czym Ty tu pieprzysz?

Jedynie liżesz dupsko administracji i ślepo bronisz ich myśląc, że coś Ci sypną. Wystarczy spojrzeć na wyświetlenia tematu i wiadomo ile mniejwięcej będzie osób grało. Oczywiście nie mówie dosłownie.. załóżmy, że w 10dni jest około 4000wyświetleń to oczywiste jest, że zagra 40-80 osób (nie licząc postaci dodatkowych typu buff/drop) Zresztą.. te 2500wyświetleń to pewnie są Twoje bo tak tutaj spamujesz i bronisz pro elo 15letnią administrację. :D

@topic Nie zagram z powodu małej reklamy (rzecz jasna nie licząc hejtowania innych, lepszych serwerów ale to szczegół) oraz z powodu tego, że serwer jak widać nie ma przyszłości - wolałbym już zagrać u IsAmU ;)

PS - i jeszcze ta nazwa.. MorfeuszMT2.. jak dla mnie nadawanie nazwy serwerowi z końcówką MT2 to szczyt braku umiejętności nadawania porządnych nazw :X

Nie, nie jestem z LegionMT2. Przeglądam wiele serwerów.

Postaram się odpowiedzieć w paru zdaniach na to co napisałeś. Nie napisałem że serwer jest zabezpieczony w 100 % przed hackami. Cytat: "działają wszystkie wręcz hacki", na globalu nie działają "wszystkie wręcz hacki" bo jest coś takiego jak kontrola pamięci w cliencie+HS.Nie liże dupska administracji bo nie da się lizać samemu sobie?Sypną mi coś?Ja to robie z czystej zajawki i kasy za to nie biorę :O Wyświetlenia? Nie dają konkretnego obrazu na temat ilości graczy którzy u nas zagoszczą. 10 dni 4k wyświetleń i niby 40-80 osób będzie grało?To raczej masz coś z głową albo zmień dilera.Jak wspomniałem powyżej... wyświetlenia nie dają konkret obrazu na temat ilości graczy!" 2500 są twoje"? Nie jesteśmy ludźmi którzy działają na tej zasadzie. 15 lat? Najmłodszy członek administracji ma 17, jest to grafik.A najstarszy 40 lat.Chcesz pogadać na TS, Skype? Chętnie ;) Z powodu małej reklami?A co mamy się reklamować w TVN?Hejtowania?Innych, lepszy serwerów? Sądząc po Twoich wcześniejszych zdaniach twoją krytykę możemy wylać do kibla i spuścić.Nie jest obiektywna. MorfeuszMT2? Co Ci do naszej nazwy, jak bedzie trzeba to damy nazwę "WTFMT2" i nikt nam tego nie zabroni ;) Końcówka MT2 :O O kurde, nie wiedziałem że końcówka może mówić o profesjonalizmie czy braku umiejętności nadawania nazw. Przeczytaj to parę razy i odpowiedz sobie sam na to pytanie ... czy końcówka "MT2" może decydować o nadawaniu porządnych nazw". Odpowiedziałem na wszystkie twoje argumenty poprawnie lirycznie i merytorycznie. Zauważyłem u Ciebie mnóstwo błędów logicznych.Twoje zdania nie mają sensu. Ale to nie ważne ;) Hejter hejtuje a ja go spalam, jak papierosy które jaram. Kyoraku ;)

4518232164.png

Taki światłowód

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...