Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorfeuszMT2

MCnieb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na forum jak i TeamSpeak'a serwera gdzie możecie dowiadywać się na bieżąco informacji co do postępów na serwerze ;). Staramy się dostosować do waszych potrzeb, aby byście mieli dogodne warunki i świetną atmosfere do gry ;). Jeszcze raz zapraszam do oczekiwania na serwer, bo naprawdę warto ;D.

Pozdrawiam `Sciens

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

Serwer polecam ogarnięta administracja .

Co Do wypowiedzi jednego z typków że serwer padnie jest to tylko jego głupie myślenie ten serw postoi bardzo długo.

Zapraszam na serwer wszystkich którzy lubią wyzwania i ciężką pracę by coś osiągnąć ;)

Pozdrowienia Dla Administracji Morfeusza ! <3

3ki.png

Opublikowano

Powiem tyle osoby które wypowiadają się np. :

"Nie Zagram Dlaczego ?..."

"Nie będę grał bo serwer padnie" itd.

To tylko ich wyobrażenia ponieważ serwer ten będzie stał długo myślicie , że dlaczego tyle czasu jest jeszcze do startu ?.

- Team wyłapuję błędy,

- Dopracowywane są sklepy, questy,

- Sprawdzane czy nie ma bugów tj. exp, drop, mapy.

Dlatego też serwer ma jeszcze kilka dni zanim wystartuje . Z informacji ze strony administracji, rozmów z nimi wiem , że stawiają na jakość i stabilność .

Wszystkich zainteresowanych prawdziwą przygodą i mile spędzonymi chwilami zapraszam na jeden z najlepszych polskich serwerów .

MorfeuszMt2.pl Zapraszam do zagrania nie pożałujecie ! ;)

3ki.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na konkurs Idola, który się odbędzie 24.02.2013r o godz. 15:00 na naszym TeamSpeaku ;)... Przewidywane nagrody dla pierszwych 3 miejsc, to itemy w grze dla pozostałych osób nie zabraknie też nagród pocieszających ;). Zapisywać proszę się na forum serwera w wyznaczonym temacie od tej chwili do jutra do godziny 14:30.

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

nie podoba mi sie . nie zagram .

Nikt ci nie każe :P , ale przynajmniej mógłbyś wypisać jakieś powody dlaczego nie zagrasz , co ci się nie podoba itd :). Według mnie administracja chyba siedzi 24/7 i coś tam robią :).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Twoja wypowiedź jest na prawdę intrygująca nie masz zielonego pojęcia o tym serwerze administracji i myślisz że przekonasz tą wypowiedzą kogoś do siebie . Jesteś w błędzie sądząc że ktoś się przejmie wypowiedzią 14 latka , w której nie potrafiłeś nawet wyjaśnić swojej odpowiedzi .Widząc pisownie i charakter pisowni , który przedstawiłeś nie wydaje mi się byś cokolwiek wiedział o dobrych serwerach , których jest już bardzo mało . Widzę że tylko nabijasz posty bez kitu na tym forum powinny mieć konta tylko osoby ogarnięte bo na prawdę mam dość takich neosów jak ty.

3ki.png

Opublikowano

Napisałeś to ponieważ chcesz zareklamować moim zdaniem denny serwer. [Patrząc na avatar.]

Server widać się rozwija. Więc na pewno zagram.

Alistria.eu

Opublikowano

Panowie i Panie widzę, że ktoś tu nie toleruje krytyki :), ktoś wyrazil swoją opinię i napisal że nie zagra i powinniście to zaakceptować a nie wyzywać od neosów, 14 latków (jesli to obraza miala być) itd,itp.

Ja osobiście nie zagram z tego powodu, iż serwer już sobie wybralem ale prezke oceniam 7/10, co do serwera życze powodzenia i wysokich poziomów ;]

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Presik ty przynajmniej potrafisz wyrazić swoją opinie i powody czemu nie zagrasz .

Moim zdaniem użytkownik który wpisał że "nie zagram nie podoba mi się" jest po prostu osobą która tylko nabija posty.

3ki.png

Opublikowano

Serwer ciekawy. Długo szukałem takiego zwyczajnego harda :) Mimo wszystko raczej nie zagram.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Mantesinf jest to prezentacja serwera Morfeuszmt2 i jesli możesz wypowiadaj się tylko i wylącznie na temat tego serwera. Wszelkie insynuacje wobec serwera LegionMt2 są klamstwem i zostaly wyssane z palca. W sposób kulturalny wyrazilem swoją opinie na temat tego serwera a ty używasz jakiejś taniej zaczepki aby co, stworzyć konflikt ? . Piszesz że tam Navi sprzedają, ciekawe bo serwer rusza dopiero za tydzien tak więc skoncz waćpan wstydu oszczędź . Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak wypowiadałem się w poprzednich tematach nikt nikogo nie zmusza do grania jeśli ktoś nie chce grać po co powstają bezsensowne posty .

Wiem tylko że fani prawdziwej przygody oraz trudności będą zachwyceni serwerem ;).

Widzę że inni wolą grę na serwerach których można kupić eq z navi ( od GM'ów ) lub też na których wszystko jest łatwe , lecz jeżeli stawiacie na stabilność zgraną odpowiedzialną i pomocną administrację zapraszam do grania na tym serwie ;).

3ki.png

Opublikowano

Krzymo i Ty też widze w sposób bezpodstawny piszesz o sprzedawaniu Ekwipunku z Navi na serwerze którego jeszcze nie ma. Jesli jesteście tak pewni prosze o jakieś dowody ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Nienawidzę osądów , nienawidzę jak ktoś kłamie i oczernia mnie bezpodstawnie . Nie wiem czy to Wy którzy tworzycie serwer czy wysyłacie swoje pionki żeby hejtowali mój serwer?
Napisz jeszcze raz coś o mnie lub na temat mojej drużyny, mojego teamu, moich przyszłych graczy to obiecuje Ci , że skończysz jak Tuor 2 dni temu .
Żegnam ozięble .

Ps. Te dialogi tych wypierdków z anime w spoilerach to co to ma być ? Cartoon Network ?
Może cyfrę plus od razu wstaw do prezentacji z transmisją dla głuchoniemych .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

A czy ja powiedziałem o "LegionMt2" ? Ja mówiłem o innym np. Balmora jak eq rozdawał mądry FuBu bądź też wiele innym więc nie mów że kłamię czy bezpodstawnie osądzam mówię to co jest prawdą ;) . Jeszcze 1 jeśli to pionek było do mnie to to trochę ogarnij ! Pionem nie byłem i nie będę i jeszcze 1 nie hejtuje serwera nie mówiłem że twój serwer jest lipny więc nie wiem o co masz do mnie Ostatnia rzecz którą chcę poruszyć to to że oczerniasz prezentacje jesteś widać leszczykiem skoro potrafisz spinać przez kabel ;). Hmm czyżbyś groził atakiem DoS ? Widać że nie jesteś zbytnio ogarniętą osobą skoro mówisz to w poście .

3ki.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...