Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP bug działa

DanzisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo zwrócić. Ja zamierzam im to oddać jeśli już będzie trzeba bo koszty sądowe są nie miłe, albo grzywna (mam pecha do sądów).

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jedyna opcja to oddać i mieć spokój, płacić za błedy trzeba. Przynajmniej czegoś się nauczyliśmy :D Pierwsze co po oddaniu to chyba się nawale jak świnia :D

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Aha no to jestem ciekawy ileś ty kasy podpiep**ł, jak "już" ci nie działa". Ja chce e-maila od ich supportu... ale czekaj kurde dwa tygodnie.

Opublikowano

Normalnie aż sie człowiek "lepiej" czuje jak wie że nie leży w gównie sam :D

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Co do gówna....Jak się doczytałem, że za to grozi do 3 lat pozbawienia wolności + pieniądze to do tego czasu mam kupę w porach.

Opublikowano

@UP

Kurwa wy jesteśćie ułomni czy jacy w polsce przestępstwo to jest dopiero powyżej 250 ZŁ a w innych krajach to jest 3x tyle skonczcie pierdolic gimbusy idzcie spac bo juz mnie rozpierdalaja te wasze komenty..

Opublikowano

@UP

Kodeks Karny mówi to tak powyżej 250 zł Przestępstwo poniżej tej kwoty TO JEST WYKROCZENIE NAJWYZEJ CO ZA TO MOZESZ DOSTAC TO MANDAT Gimbie.

Opublikowano

Ludzie spokojnie po pierwsze nie będzie żadnego ciągania po sądach, po drugie nie ma możliwości zwrotu tego czego kupiliście za to RP, jedynie uregulowanie kosztów.

Cytat prostu od Riot'u :

"Opłaty na twoim koncie zostały uznane przez nasz bank za nieautoryzowane, dlatego musieliśmy je zwrócić. Dodatkowo zostajemy
obciążeni grzywna za każdą taką nieautoryzowana transakcję. Ponosisz odpowiedzialność za opłaty z twojego konta. Usunięcie zawartości z konta
nie wystarczy do odblokowania go."

Było nie zaczynać , hacki ,cheaty cheat'ami , ale co do okradania zawsze to wyjdzie :)

Opublikowano

Tak czytam i czytam te wasze posty. Forum o hackach, cheatach i botach. Wszystko jest do zrozumienia. Generalnie do LoL-a nie ma jako takich Cheatów. ( speedHacki, multihacki, fischboty czy inne duperele) Dzięki Bogu i Riotowi za takie zabezpieczenia :D

Spędziłem przy tej grze już wiele, wiele godzin. Czy wygrywałem czy przegrywałem i tak się świetnie bawiłem ( sam jak i z kolegami) . Wydałem już na RP niecałe 80zł przy kilkudziesięciu ( jak i nie kilkuset) godzinach gry.

Na takiego Skyrima wydałbym 140 zł i góra 50 godz. gry aż do znudzenia.

W moim umyśle jestem coś winien Riotowi. Nigdy nie wykorzystam tego studia. Nie zamierzam okradać/cheatować/botować bo twórcy tej gry wykonali świetną robotę. Należy im się za to gruba suma. Swoim postępowaniem jawnie ich okradacie. Nie oszukujmy się. Te osoby co biorą "free RP" są po prostu złodziejami. Nie życzę wam źle. Nie chce was "hejcić". Szanuje wasze decyzje. Swoje przemyślenia zostawię dla siebie. Piszę ten post abyście wzięli to sobie do serca. Przypomnijcie sobie te wszystkie super chwile z tą grą. I zadajcie sobie pytanie: "Czy ja dobrze robie?"

Pozdrawiam,

Pokój :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Tyle że wrzyscy tu piszą ze chca oddac hajs , wiec bedzie sie on zgadzał I nikt twojej ukochanej gry nie okradnie xD

Ludzie czytajcie poprzednie posty ..

10 razy było mowione ze nie pojdziesz do wiezienia jedyne mozesz zostac upomniany do spłaty długu + jakis mandat tzn kara ktora riot płaci dla banku ;x

Opublikowano

czy jest szansa że oni mnie namieża ?

Przeważnie przez IP. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...