Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP bug działa

DanzisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja znam zajebisty bug na zdobycie RP

1. Wchodzimy do sklepu gdzie jest PSC, najlepiej Lux :D

2. Kupujemy

3. Odpalamy klient lola

4. Kupujemy RP

GRATULACJE JEBANY ZŁODZIEJU, WŁAŚNIE POZNAŁEŚ PRAWDZIWĄ METODE ZDOBYWANIA RP

BUGI DO LoL dające RP nie istnieją, nie istniały i istnieć nie będą.

Widzę ,że ktoś tu ma aspiracje na aspiranta, i tu akurat się mylisz szeryfie rok temu przez kilka dni można było kupować rp za free przez direct debit.

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Były setki takich tematów... Dajcie se spokój nie ma nic za Free. Musicie sie z tym pogodzić, a gdyby był już jakiś sposób (w co wątpię) to ktoś by zrobił temat z owym bugiem.

A że kiedyś dało się mieć te rp, to z tego co pamietam zabrali je jak i postacie za które je kupiłeś.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Dla wszystkich tych którzy to znali a nie chcieli sie podzielić:

6d909d6559a5f01d3fd2906.jpg

Cześć, dzięki że się ktoś zainteresował ;-)
Od razu zastrzegam, że NIE MOŻNA dać sobie samemu tych RP, polega to na podarowaniu RP kumplowi (nie musicie ich mieć, bo dopiero je "zrobimy"), po czym zaufany kumpel odda Ci Twoje RP poprzez centrum prezentów w LoLu w postaci skórek / bohaterów. Ja zazwyczaj dzielę się z kumplami po równo ale kwestia umowy. Tak więc musisz mieć kumpla godnego zaufania, który jest na Twojej liście znajomych przynajmniej przez 2 tygodnie i ma przynajmniej 10 lvl, czy tam 20 lvl. Nie pamiętam dokładnie, ale takie są po prostu warunki.
A więc: wchodzisz na stronkę http://fake-it.biz/?data=de i odświeżasz ją, posłuży nam ona do generowania danych. Interesuje nas tylko lewa kolumna z danymi! Teraz wchodzisz na sklep LoLa, w Centrum Prezentów i klikasz Podaruj znajomemu RP, -> Podaruj RP, -> wybierasz zaufanego kumpla z listy i przechodzisz dalej. Wybierasz metodę płatności PayPal, kwota 20 Euro (3600 RP). Wtedy przenosi nas do wypełniania jakichś głupot ;> Zrobiłem zdjęcia ze wskazówkami jak należy je wypełniać.
1. http://www.tinypic.pl/k6dh6du7z519
2. http://www.tinypic.pl/kroogyh5x1o8
Jeśli nie chce przechodzić dalej to znaczy, że coś źle wypełniłeś i proszę to sprawdzić. Wypełniasz oczywiście danymi ze stronki która ci je wygenerowała (podałem ją powyżej). Po przebrnięciu przez te formularze jeśli wyskoczy coś innego niż biała stronka, na której powinny być dwa przyciski Weiter - jeden na górze, a drugi na dole, to znaczy że już jest coś źle i ci nie zadziała. Ja zawsze klikam ten na dole ale nie wiem czy jest jakaś różnica. I teraz właśnie decydujący moment - jeśli wyjdzie okienko z lola z przyciskiem w prawym dolnym rogu "Zrealizuj zamówienie" czy coś takiego to znaczy że się udało, klikamy ten przycisk i twój kumpel właśnie otrzymał RP. Dlatego też warto mieć przyjaciół xD Teraz wystarczy się tylko podzielić RP poprzez przekazywanie skórek lub bohaterów poprzez centrum prezentów. W razie jakichkolwiek pytań, pisz.
Pozdrawiam, Glebo Wink
PS. Wacham się czy wstawiać to na forum główne, bo mogę dostać bana za takie haki albo dojadą mnie Tongue Napisz swoje zdanie czy powinienem to wstawić na forum, czy nie. I oczywiście napisz czy zadziałało. Milego Wink

Mi nie działa, inni piszą że działa, próbujcie.

I nie zadawać mi pytań, bo całość skopiowana z PW z innego forum.

Opublikowano

nawet jesli ten sposob dziala, to juz Riot tam swoje zrobi i osoby uzywajace tego dostana bana a wszystkie RP i zakupy i tak beda cofniete... nie polecam jesli ktos jest bardzo przywiązany do swojego konta w lolcu :)

Opublikowano

No i huj, kupiłem sobie 3,6k rp. Dziwnie się z tym czuję. To są fake dane, czy czyjeś?

Działa? Chyba fake dane.

Opublikowano

No i huj, kupiłem sobie 3,6k rp. Dziwnie się z tym czuję. To są fake dane, czy czyjeś?

No raczej fake...

Zrobiłbym to coś, ale obawiam się bana na konto. W ogóle mogą być jakieś inne tego konsekwencje niż tylko ban na konto?

Game Over

Opublikowano

To leci perm na konto czy na ip?

Na konto, i podobno tylko jak załadujesz za ponad 20€, ale ręki sobie nie dam uciąć :p

Opublikowano

Na pewnie nie na ip. Btw: ja ładowałem sobie, nie znajomemu. Po prostu kup RP i PayPal.

Huj z kontem, żeby się nie okazało że jestem złodziejem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na pewnie nie na ip. Btw: ja ładowałem sobie, nie znajomemu. Po prostu kup RP i PayPal.

Huj z kontem, żeby się nie okazało że jestem złodziejem.

Jaki masz windows? Ja próbowałem, i mi wyskakiwało o tym że "zainteresowaliśmy sie twoim kontem, blablabla,z abezpieczenia"

Opublikowano

Jaki masz windows? Ja próbowałem, i mi wyskakiwało o tym że "zainteresowaliśmy sie twoim kontem, blablabla,z abezpieczenia"

Win 7. Gdzie Ci to wyskoczyło? Ja miałem tak jak na obrazkach, tyle że wyskoczyło jeszcze trzecie okienko, gdzie trzeba było potwierdzić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Btw. Albo jestem pojebany, albo tutaj naprawde nie ma deutschland, ani germany.

Zmień na polski a potem Niemcy

Opublikowano

This:

Bankkonten/Kreditkarten:
Die Bankkonten bzw die Kreditkarten werden nach dem originalen Algorithmus generiert,
deswegen sind diese gültig, wenn sie diese auf einer Webseite prüfen lassen. Jedoch ist
nicht gesagt, dass diese Bankkonten/Kreditkarten Personen zuzuweisen sind. Dass heißt,
die Bankkonten/Kreditkarten sind gültig, aber nicht vergeben! Somit kann auch kein wirt.
Schaden für das jeweilige Bankinstitut entstehen.

Znaczy, że karty bankowe istnieją, ale nie są do nikogo przypisane? Czy jak. Ktoś kto ogarnie Niemiecki lepiej mógłby przetłumaczyć?

Bo skoro to działa na Lola, to działa wszędzie. Co oznacza, że mógłbym kupować klucze do gier, zamawiać jakieś rzeczy ze sklepów internetowych. A to już jest chore.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

This:

Bankkonten/Kreditkarten:

Die Bankkonten bzw die Kreditkarten werden nach dem originalen Algorithmus generiert,

deswegen sind diese gültig, wenn sie diese auf einer Webseite prüfen lassen. Jedoch ist

nicht gesagt, dass diese Bankkonten/Kreditkarten Personen zuzuweisen sind. Dass heißt,

die Bankkonten/Kreditkarten sind gültig, aber nicht vergeben! Somit kann auch kein wirt.

Schaden für das jeweilige Bankinstitut entstehen.

Znaczy, że karty bankowe istnieją, ale nie są do nikogo przypisane? Czy jak. Ktoś kto ogarnie Niemiecki lepiej mógłby przetłumaczyć?

Bo skoro to działa na Lola, to działa wszędzie. Co oznacza, że mógłbym kupować klucze do gier, zamawiać jakieś rzeczy ze sklepów internetowych. A to już jest chore.

Jeśli to tak działa, to faktycznie jest to chore, bo w czasach obecnych paypalem można płacić wszędzie. Co jak co, ale jest różnica w 20€ na RP, a w wysokobudżetowych korporacjach, gdzie można scamować na większą skale, nie na dobra "wirtualne"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...