Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP bug działa

DanzisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wie ktoś z was jak zdobyć darmowe RP ? Bo jest jakiś bug z giftami działa na 100% Bo mój kolega sobie tak dodaje, mi też dodał ale nie chce powiedzieć jak i wziął sobie z tego 1800RP (kupilem przez moje konto na swoje skorki). Wiecie może jak to działa?

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest bug niestety. Można na nim wbić 3620 (20$) x5 (max). Wychodzi z tego około 18k RP. Znam ten bug, jednak sam nie używam (okradanie RIOT'u) i nikomu nie podam !

Za bugowanie za 50$ jest ban tylko 20$ działa :P jak ktoś jest kumaty to samo "okradanie RIOTU" powinno mu dać sposób jak to zrobić

Em... to nie jest bug z giftami.

Opublikowano

Ja terz znam bóga na darmowe rp, ale wam nie podam bo to zue i tylko ja tak moge.

Skoro piszecie że jest bug = pic, or didn't happen.

Opublikowano

Bug istnieje ale niestety nie rozkminiam tego do konca jak to zrobic :P Gdybym tylko mial bank code to by dalo rade :P

bez yt.

Opublikowano

Jest ten bug,
Lepiej go nie opisywać bo to sensu nie ma, kończy się to wczesnym banem i tyle powinno wam wystarczyć

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Wiem gdzie jest bug ale nie wiem jak go zrobic :) Starczy taka odpowiedz :P Kiedys byl podobny z "Debit card". Wiec teraz pewnie tez bany nie poleca :P

bez yt.

Opublikowano

Czy bug działa z tylko na West ? Kiedyś właśnie był bug z Debit Card i tylko na west działał

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

moich 3 kolegów mają te 3620 rp nie wiem jakim cudem oni to zrobili bo są stajemniczenie ale niestety to prawda są darmowe RP za 20€

Opublikowano

Tylko że szwedzą kartą debetową dało sie uniknąć bana, pozdrawiam dla tych co wiedzieli jak i unikneli :>

Więc co za problem podac tego buga tutaj? a nie sorry, to jest Polska... tutaj "podam jak dacie mi kod na premióm w metinie".

Opublikowano

Tylko że ja nie znam tego buga... wiedziałem jak sie unikało bana wtedy, na wescie, biorąc kredyt na szwedzką karte debetową, ale to było rok~ temu, a teraz nie wiem...

Podzielcie się tym Bugiem ;). W końcu to jest forum, które służy do czegoś takiego :P.

To jest Polska... kraj korupcji i "coś za coś"

Opublikowano

Ja mam taki fajny bug na rp. Jak chcecie to pisać na pw dam wam taki specjalny link, z którego rejestrują się admini lola, tylko musicie tam 10lvl wbić...

Nima żadnego buga, jakby był to już by ktoś napisał, a nie posty typu "Mam, ale wam nie powiem. Wystarczy wam to, że jest za to ban." KURWA, to jest forum o cheatach, za to są bany.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jest ten bug,

Lepiej go nie opisywać bo to sensu nie ma, kończy się to wczesnym banem i tyle powinno wam wystarczyć

Tak samo wszyscy płakali jak był bug z direct debit i jakoś nikt bana nie dostał za to, chodź dało się kraść 12k rp dziennie.

Tylko

że ja nie znam tego buga... wiedziałem jak sie unikało bana wtedy, na

wescie, biorąc kredyt na szwedzką karte debetową, ale to było rok~ temu,

a teraz nie wiem...

To jest Polska... kraj korupcji i "coś za coś"

Na holenderską a nie szwedzką.

Opublikowano

Ci co wiedzą to niech podadzą ja zaryzykuje swoje konto i chętnie to sprawdze :)

Nikt ci nic nie poda, bo aktualnie żadnego buga niema, ci UP, to tylko ch*jowe trolle, którzy chcą sprawdzić ile listów błagalnych dostana na skrzynkę.

Opublikowano

Ja znam zajebisty bug na zdobycie RP

1. Wchodzimy do sklepu gdzie jest PSC, najlepiej Lux :D

2. Kupujemy

3. Odpalamy klient lola

4. Kupujemy RP

GRATULACJE JEBANY ZŁODZIEJU, WŁAŚNIE POZNAŁEŚ PRAWDZIWĄ METODE ZDOBYWANIA RP

BUGI DO LoL dające RP nie istnieją, nie istniały i istnieć nie będą.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...