Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge sie zalogowac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ja porostu włanczam metka na otwartej maszynie, wiec nie potrzebuje jej narazie zamknac, a jak wychodze z machiny to poprostu wyłanczam krzyzykiem i zapisuje zeby była w taki samym stanie jak ja zamknołem.(Wychodze jakl juz nic nie robie, czyli jak sie nie chcce dostac na konto)

Czyli jak mam odpalonego metka i wpisze komende ./start serwer sie odpali, porty odblokowane hamachi włonczone, włanczam clienta wpisuje passy i pisze ze zostaniesz połonczony z serwrer czy cso takiego:p i twierdzisz ze jak zamkne maszyne opcja "tylko send close signal" to sie zaloguje na konto??

Opublikowano

wlasnie tak twierdze,pol roku temu mailem taki sam problem jak ty i u mnie dziala do dzisiaj serwer i nie wywala zadnego bledu

@edit,

nie zalogujesz sie bo niby jak do wylaczonego serwera

po ponowym uruchomieniu juz sie zalogujesz

Opublikowano

mozesz to jakos zrozumiale??

jak maszyne mam wyłonczona to ja wiem ze sie nei zaloguje;/

czyli mam zamknac maszyne tym sposobem "tylko send close signal" ??? i jeszcze raz maszyne uruchomic?? i sie zaloguje ??

Tyle rozumie z tego co piszesz;/ jak bys mogł to pisz pełnymi zdaniami i zrozumiale:) był bym wdzieczny:) bo raz mowisz tak raz tak:P

Edit.

zamknelem maszyne sposobem "tylko send close signal" cso tam sie w maszynei porobiło i sie po dłuszej chwili zamknela i teraz jak chce sie zalogowac na konto to pisze "Błąd podczas połonczenia z serwerem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...