Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Zinor Online (Cap120/Free Silk/Nowy System)

Diabolique

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakas Polska guild jeszcze istnieje . ewentualnie gra ktos jeszcze bo pobieram wlasnie

Tak, są polskie gildie miedzy innymi Play4Fun. Pisac MrSaasin lub BoWeD__ .

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bodan zwei i kto tu pierdo*i ;] z kazdym priwem tak jest inspa 1-2 dni i nie otwieraja ;] wiec skoro ty ch*ja wiesz wiec ty mi psie nie pierdol.

" Co Cię Nie Zabije To Cię Wzmocni "

Opublikowano

co do gm to prawda donatorzy na serwerze mają wszystko ;) 13 dg bronie za dotacje i to po +15 i wiecej maja a normalnie wbicie +7 i wyzej to porazka ;] , eventy unqu także są robione pod nich gdyz z som/sun 12dg mozesz pomazyc o skasowaniu im unikata, ponad to na serwerze bylo niby ponad 200 osob z czego ponad polowa to goldfarmy 24/7 na bocie, na serwerze nie istnieje pvp,

" Co Cię Nie Zabije To Cię Wzmocni "

Opublikowano

bodan zwei i kto tu pierdo*i ;] z kazdym priwem tak jest inspa 1-2 dni i nie otwieraja ;] wiec skoro ty ch*ja wiesz wiec ty mi psie nie pierdol.

Ktoś, kto ma dobre kontakty z GM'ami, wie, co jest grane. A GM'y sami mówili, że zamykają serwer na max. 2 dni, żeby zmienić serwer. Lepiej siedź cicho, bo kompletnie NIC nie wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...