Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Zinor Online (Cap120/Free Silk/Nowy System)

Diabolique

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym lepiej uważał. Kiedyś pobrałem klienta, który też był zarażony wirusem W32/ coś tam, wirus niby nie groźny jak się okazało zaraził mi wszystkie pliki exe na kompie i musiałem wgrywać system na nowo.

kori222, jeśli tak samo zajmujesz się ZABESPIECZENIAMI jak posługujesz językiem polskim to wolałbym zaufać avastowi jak twoim zapewnieniom :)

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na tym sro wbiłem max lvl polecam naprawde server tylko jest jeden problem zeskanowałem go avastem wykrył 5 plikow zagrozonych a na stronke jak wbijam tez wykrywa tak jak kolega spomnial wczesniej o zaporze zeby nie wylaczac ja mam wlaczona caly czas ale server polecam tylko te trojany :D nie ukrywam bo instalka systemu byla:D

Opublikowano

No właśnie miałem pytać. Czy ten client jest bezpieczny?

Po 5% wypakowywania Avira wykrył 5 zarażonych plików wirusami W32/Jeefo.A i W32/Ramnit.A. Nie znam się, ale według google te wirusy dość złośliwe i próba wyleczenia PC najczęściej kończy się formatem.

Nie pobieraj. też jakiś czas temu ściągnąłem jakiś prywatny serwer, nawaliło mi Ramnitów i nawet format nie pomógł, bo wirus rozprzestrenił się na inne dyski i niestety niszczy mi dysk... formata zrobić nie mogę bo mam za dużo danych, a nie mam gdzie tego aktualnie przechować i jest lipa :s

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące pobierania .
Przy samym końcu pobierania , gdy już jest napisane : pozostało 0 sekund , wyskakuje : nieznany błąd sieci .
Wie ktoś o co cho ? Próbowałem pobrać na nowo ale sytuacja się powtórzyła :/

Opublikowano

Nie radze wam pobierać tego clienta pełno trojanow, nawet gdy wchodze na stronge avast mi sie włancza ze wykrył wirusa haha . :)

Avast wykryje Ci wirusa nawet na YT. Wywal ten syf. Stronka jest CZYSTA, a client zawiera wirusa i GM napisał, że jak jest wirus, to go wywalić i pobrać osobne pliki znajdujące się NA stronce Z-sro.com.

Opublikowano

Witam.Po odpaleniu clienta i daniu start wyskakuje mi error code 2. czego to moze byc przyczyna? prosze o pomoc gdyz kolega juz grac a server naprawde miły dla oka.

Opublikowano

Witam.Po odpaleniu clienta i daniu start wyskakuje mi error code 2. czego to moze byc przyczyna? prosze o pomoc gdyz kolega juz grac a server naprawde miły dla oka.

Spróbuj przeinstalować jeszcze raz - jak nie pomoże, pobierz nowe sterowniki.

Opublikowano

Ma ktos ten sam problem, ze w bocie nagle znika okno klienta? Postac jest caly czas w grze. Wkurza mnie to.

Opublikowano

Server do bani... Nuda Kokserzy co maja zrobione bronie przez GM'a +16++ Gdzie normalny gracz ledwo wbije +11 Sam to smiech na sali unikaty-Bez sensu tak samo jak i PvP nie polecam...Kichaaa!!!

Opublikowano

A jak z botem ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

bot spoko ale tak powiedział bercik kicha straszna az mi sie odechciało grac. No bo gdzie normalnie bower rozwala 9 osób i kazdego ma na hita? a uniqi to maja obstawione 24/7 takze i tak niepogracie;/

Opublikowano

SERWER CHUJ.OWY NIE ISTNIEJE TU PVP WSZYSCY BOCA, UNIKATY TO PORAZKA PO 15-25 BOTOW NA 1 UNIKA -.- OCENA 2/10

" Co Cię Nie Zabije To Cię Wzmocni "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...