Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pogromcy topa

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bierzesz Kayle i wygrywasz każdego topa. Swain tak samo. Fiora często ma bardzo łatwo. No i jeszcze Cho jest mocarny.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Akali na topie ftw?

Polecam pooglądanie streamerów takich jak wickd czy chociażby dyrus.

Najlepsi na topie są darius, irelia, riven, cho, rene, elise i jayce. Najtrudniej ich skontrować, polecam.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

A co z Kha zixem ? Potężny solo toper, ogromne dmg. Maszynka do zabijania.

Shen również jest mocnym solo toperem. Nie zadaje ogromnego dmg jak kha zix, ale jest potężnym tankiem z ulti, które daje ogromną tarczę.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

dlaczego taka elise jest dobra

Ano dlatego że budowana pod survi nadal posiada ogromny dmg. Poza tym nie zawsze solo top inicjuje tfy, wszystko zależy od playstyle'u drużyny.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

ogarnięty darius / garen da radę. Teemo to gówno, bo w late może robić tylko i wyłącznie za warda pod baronem

Taa widzę właśnie twoją grę w late Teemo. Jak się jest słabym to każdą postacią można jedynie possać. Ogarnięty teemo ściśnie garena i dariusa na topie.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Ja zawsze jak gram solo to Garen,Riven,Darius,Yoric, dodatkowo od 2 dni gram solo diana i zawsze wygrywam(latwo harasowac z Q + jak wbije ulta zjedzie kazdego na solo) :)

Q bardzo latwo uniknac. Unikniesz Q i Diana ma po harasowaniu... takie mam doswiadczenia z mida bo topa gram niezbyt czesto :)

Opublikowano

Yorick, Elise i Jayce. Reszta może ich podrapać po tyłeczku. Co do ludzi wypowiadających się w pierwszej stronie tematu, mówimy o pogromcy TOPA a nie TFÓW. t

Opublikowano

Panowie Cho i Garen to totalna dominacja. Cho rozwala wszystko sustainem(jak lee ze zmaksowanym W) a Garen jest op sam z siebie.

Opublikowano

Prosze o zamkniecie tematu I dla wszystkich po 5% za spam.

Przeciez chyba 20 lvl wie ze kazda postac ma swoja kontre wiec tych waszych "pogromcow topa" w dupe sobie mozna wsadzic, bo pickniesz Jayce to ja wezme Irelke, ty irelke to ja Jaxa, ty Jaxa to ja Garena, ty garena to ja Olafa, ty Olafa to ja Kennena. I tak w kolko.

Opublikowano

ostatnio gralem na normalu ezrealem vs shen i fiora wygralem z statami 4/0 :D to zalezy od gracza.

Naprawde bądz dumny z siebie ze grales super squishy champek ktory umie tylko w tfie zrobic arkan shifta i flasha nic pozatym.

Co do tematu nie ma pogromcow topa wszystko zalezy od gracza i counter picka picknij jaxa na pantheona to bedziesz mial po grze :) kazdy chap jest inny i kontruje cos innego wiec pisanie tematow ze pogromca topa jest xin bo ma dmg jest debilizmem bo pickujesz malphita i mozesz mu jedynie tarcze zdjac nic pozatym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...