Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pogromcy topa

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czym kontrować te 6 postaci ? i dlaczego taka elise jest dobra, chyba ona nie inicjuje tf , reszta to co innego, taki olaf, irelia

Opublikowano

Dla mnie bardzo dobrym toperem jak i junglerem jest wukong, ktory robi sieke na TF :) no i gangi tez ma dobre, dzieki swojemu W.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Teemo kontruje dużo champ'ów z solo m.in : darius ,garen itd.

ogarnięty darius / garen da radę. Teemo to gówno, bo w late może robić tylko i wyłącznie za warda pod baronem

graphic.png

Opublikowano

Tak Akali na Topie ; D . Na midzie jest lepsza ale tu i tu jest spoko , Wczoraj nabilem penta killa ( 3 raz nią grałem ) . MASZYNA DO ROZKURWIANIA ! .

Opublikowano

@Up

Garen w tierze trzecim, won z tym gównem z tego tematu

"wypie*dalaj z tego forum","won z tego tematu". masz jakies kompleksy dzieciaku,ze tak wszystkim rozkazujesz?

@Topic Singed

9j7miy.png
Opublikowano

Jayce nieźle ciśnie na solo topie ma 2 tryby melee/ranged przydatny do teamfightów i robi się go pod offtanka i oczywiście kontruje dariuska <3

Opublikowano

"wypie*dalaj z tego forum","won z tego tematu". masz jakies kompleksy dzieciaku,ze tak wszystkim rozkazujesz?

@Topic Singed

Ten jaka spina, wpierdol w gimnazjum dostałes i odreagowujesz? Nie napisałem nigdzie by on wypierdalał, czytanie ze zrozumieniem sie kłania, garen to jeden z najlepszych, jak nie najlepszy solotoper, a jest w trzecim tierze. Idź sie spinać gdzie indziej :rolleyes:

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ten jaka spina, wpierdol w gimnazjum dostałes i odreagowujesz? Nie napisałem nigdzie by on wypierdalał, czytanie ze zrozumieniem sie kłania, garen to jeden z najlepszych, jak nie najlepszy solotoper, a jest w trzecim tierze. Idź sie spinać gdzie indziej :rolleyes:

napisałeś "won z tym gównem z tego tematu" do mnie kiedyś napisałeś zebym "wypierdalał z tego forum" w kilku innych tematach podobne posty,może najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych.Gimnazjum skonczylem juz dawno

@Topic nikt Jaxa nie podał? :O

9j7miy.png
Opublikowano

Hougyoku nie warto sie tym śmieciem przejmować, szkoda nerwów na takie dzieci, które Ci napiszą, że jesteś gimbusem, nic bardziej oryginalnego nie umieją wymyślić ;_________; Olej typa i tyle, ignoruj dzieciaka.

@Topic
A o Riven co sądzicie? Myślę, że też daje rade, całkiem spoko ;3

1377440917-U253647.png

Opublikowano

A ja napisze tak wszystko będzie miażdżyć jak się weźmie kontrę na enemy champa... bo przecież takich ,,pogromców topa'' jest full np. jax, garen, ww, akali, riven, lee, irelia, elise, gp, kayle, malphite, nidalee, nasus, olaf, renekton, pantheon, rumble, vladimir, yorick, volibear itp. ...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja zawsze jak gram solo to Garen,Riven,Darius,Yoric, dodatkowo od 2 dni gram solo diana i zawsze wygrywam(latwo harasowac z Q + jak wbije ulta zjedzie kazdego na solo) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...