Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Holyskill MineLive v3 [24/7] [no-premium] surv/fb/cre Nowe Mapy; Zawsze najnowszy bukkit! Startujemy już...

boku95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy do odkrycia na nowo naszego serwera Minecraft Minelive kolejna edycja!

Wcześniejszy temat miał około 4k wejść! http://www.mpcforum.pl/topic/719416-minelive-247-no-premium-survfbcre-sg/

Startujemy już 25 Lutego o godzinie 15.00!

post-744021-0-49492200-1361131306.png

Gwarantujemy najlepszą atmosferę, pomocną i miłą Administrację oraz wiele innych ;p. Server oparty jest na aż 3 mapach: głównej z działkami, można ja nazwać FB, mapa survival, gdzie wydobywamy surowiec, by zbudować nasz piękny domek, zarobić kasę, kupić kolejny i kolejny! Kolejna mapa to mapa Cretive, gdzie bierzemy itemki jakie tylko zapragniemy i latając budujemy co tylko nam przyjdzie do głowy!

W wolnym czasie na dłuuugo zajmą Cię takie rozmaitości jak arena speef, arena 1vs 1, mobarena oraz arena dla 2 drużyn- Gramy na mapie DE_DUST 2! :), liczne parkury, dethruny i inne!

W skrócie: Walcz z graczami aby być najlepszy i zgarniać za to nagrody, walcz z mobami zbieraj surowce ale nie daj się zabić, buduj swój pierwszy domek jak i budowle jakie tylko zechcesz! Umilaj sobie czas grając z przyjaciółmi- zespołowo lub 1 vs 1, przechodząc lightowe i hardcorowe parkury!

Ale po cóż się rozpisywać, wbij i ciesz się tym i wieloma innymi rzeczami!

post-744021-0-01438300-1361136541.png

IP: s122.csrv.pl:20258

Typ: Survival/freebuild + full creative

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Pvp: Tak

Whitelist: Nie

Nether: Tak

Sloty: 40

Premium: Nie koniecznie :)

post-744021-0-50923900-1361136549.png

Właściciel: boku95

CreativeAdmin: SharpShoterHS

Moderator: Emo_tramp333; Evelca

KitModerator: iSkillz

ChatModerator: Asia

post-744021-0-15081600-1361136575.png

Cóż nie ma się raczej co rozpisywać, mamy wszystkie podstawowe pluginy dla survivala + dodatkowe, które polepszają u nas atmosferę: ranking wg. zabić, czasu online, zabić mobów, mobarena, spleef, team pvp i wiele innych- razem jest ich około 40. Warto wspomnieć że jest plugin otherdrops, tak więc x-raye i inne podobne hacki nie zdają się na nic :)

Tak czy siak, co najważniejsze? Startujemy z 40 slotami, tak więc na lagi nie było i nie ma miejsca! Wydajność i niezapomniane wrażenia w każdym momencie gwarantuje ja osobiście jak i hosting Craftseve. 4 gb ramu dysk SSd to jedna z nielicznych zalet :)

Przedsmakowe SS-y:

20130217195908.png20130217200303.png20130217200139.png20130217200034.png20130217195636.png

Forum spływa na dno, pozdrawiam

Brawa dla moderatorów.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuje, za usunięcie reklamy w tym temacie :)

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Witam, jestem byłym Graczem tego serwera:).Dziś już Adminem, znalazłem ten serwer na sieci holyskill. Wszedłem na chwilę a zostałem na dłużej, wyjątkowo spodobał mi się ten serwer, były epickie budowle, miła administracja, dużo zabawy, eventów i wiele wiele innych czego z pewnością nie zabraknie także w tej:).Juz jutro ...^^

Opublikowano

Dzięki za pierwszą opinie!

Za moment zaktualizuje pierwszy post, server otwieramy już jutro!

Tak więc 25.02.2013 Godzina 15.00 Otwarcie minelive v3 !

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo dobrze. Budowle są wręcz przepiękne, jest sporo dzielnic, w których można zakupić działki. W dodatku mamy różne sposoby na zrelaksowanie się, na zabawę wraz z przyjaciółmi bądź sami. Mowa o arenach, mapie creative. Szczególnie spodobała mi się mapa DE_DUST2, jak wiemy jest to mapa z csa. Jest naprawdę szczegółowo odwzorowana. W administracji panuje pozytywna atmosfera. Nic tylko grać i się dobrze bawić.

Serdecznie zapraszam, jutro na pewno będę.

00979453523907008934.png
Opublikowano

Kolejne podziękowanie!

Dodam, że jeśli ktoś odwiedził ten temat i ma zamiar wejść do nas jutro, niech napisze coś w stylu "juto na pewno będę".

Wtedy przygotuję więcej eventów ;p

Owszem otwarta rekrutacja więcej na: http://www.holyskill.pl/vbulletin/f83/

Masz tam wzór, złóż podanko i zobaczymy co da się zrobić :)

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Polecam serwer ;) grałem szybciej to naprawde atmosfera niepowtarzalna ;) nawet w nocy jest z kim pograc ^^ Admin często dostępny w grze dodaje nowe atrakcje zamki, mapki... ;) naprawde swietny serwer ;)

Opublikowano

Dzięki lemonek, mam nadzieję, że wpadniesz jutro?! :P

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Grałam na poprzedniej edycji, piękne budowle, bardzo miła atmosfera, jak i cała administracja! Mnóstwo ciekawych miejsc, gdzie możemy się pobawić, odstresować, jak i popisać z innymi. Jutro na 100% będę, zwłaszcza, że zostałam ChatModeratorką. Administracja jest bardzo rozgarnięta (rzadko się to zdarza xD). Nigdy nie było problemu którego ONI nie potrafili rozwiązać <3. Mam nadzieję, że ta odsłona serwera będzie jeszcze lepsza i że będzie to miejsce gdzie Wy - gracze chętnie będziecie spędzać czas.

/Pozdrawiam

Joanna^^

Opublikowano

NO HEJ :3 - Serdecznie zapraszam na ten server ! :> Sympatyczna administracja,miła atmosfera,dużo eventów,fascynujące budowle,tanie vipy,arena pvp,mob arena,oraz wiele,wiele innych ciekawych atrakcjii :D W sumie nie będziecie się na nim nudzić :P Jeszcze raz zapraszam ! :3 Do zobaczenia jutro ^^ . huehue :D

Opublikowano

Administracja jest bardzo rozgarnięta (rzadko się to zdarza xD)

Grzana musi być, c'nie? ;p

Dzięki za opinie!

emoś Tobie również dziękuję <3

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

O jesteś :P

Jako że niektórzy nie będą wiedzieć co z ich rangami z poprzedniej edycji, KAŻDY gracz który posiadał rangę VIP/SuperVIP/Legenda otrzyma ją z powrotem tak więc nie ma się czym przejmować!

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

No cóż jako stały gracz mogę powiedzieć że było przednio a jak że widziałem nowa mapę muszę wręcz zachęcić do odkrycia serwera na nowo! No i dzięki otherdrops nie będzie już cziterow!

A żeby ta rangę odzyskać trzeba gdzieś napisać?

Zapraszam na genialny serwer Minecraft (minelive) ip: s34.craftserve.pl:20258

:)

b_560_95_1.png

Opublikowano

To znaczy najlepiej gdybyś napisał na forum w tym tamacie:

Zastosujesz się do wzoru i będzie jasno i przejrzyście :)

Będę wdzięczny ;p

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Niet nic się nie zmieniło otwieramy za około 5 minut :3

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Dokładnie otwarty, pierwsze eventy za chwilkę zaczniemy :)

Brawa dla moderatorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...