Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3.3.5a] Mists of Azeroth

MoA WoW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JaQu bo każdy powód do hejtowania jest dobry ;)

Strona mogła nie działać bo dnsy aktualizuja się 48h. Teraz działa bez problemu dla wszystkich, zapraszam :)

Opublikowano

A czy to jest "hejting" ? Po prostu jak się patrzy że serwer po polsku , newsy i wgl po polsku a nagłówki po angielsku to nie fajnie to wygląda .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Nie potrafiliście prowadzić jednego serwera i już po zamknięciu zabieracie się za drugi? Nie rozumiem. Chyba nie sądzicie, że ktoś jest na tyle mało ogarnięty, by tutaj zagrać.

Jak już napisałem w temacie Night Watch, serwer do pogrania przez tydzień.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie są obiektywne? Nie wiem czy czytasz i rozumiesz to co piszę tutaj. Ostatnim razem twierdziliście, że nie jestem obiektywny mówiąc, że Wasz serwer padnie w przeciągu dwóch tygodni, padł wcześniej, więc w zasadzie, może macie racje.

Po prostu dziwi mnie, że moderatorzy jeszcze wolą dawać ostrzeżenia komuś, kto mówi jak jest, a nie twórcy tematu.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ale po co te sprzeczki?

Nerv musicie nauczyć się przyjmować godnie krytykę, to podstawa do odniesienia sukcesu.

A do niektórych panów tutaj. Nie szukajcie na siłę wad, nie krytykujcie tylko i wyłącznie. Zobaczycie niektóre ciekawe aspekty serwera :-)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Niestety obawiam się, że nie ma żadnych pozytywnych cech. Administracja robi wszystko w kierunku takim, by raczej nowych graczy zniechęcić. Nie lepiej przygotować coś raz a porządnie? Po co od razu nowy serwer po Night Watch jeżeli tamten nie wypalił.

Jeżeli coś robicie dobrego to nie ma sprawy, bardzo chętnie powiem dobre zdanie. Jeżeli jednak każdy aspekt jest niewłaściwie prowadzony, to lepiej uprzedzić ludzi niż będą wbijać poziomy a za tydzień WIPE.

Przede wszystkim potrzebny pomysł na graczy. Serwer, który tylko stoi i zarabia już jest : Sunwell. Dlatego jeżeli chcecie zebrać również sporą liczbę playerów, to należy pomyśleć jak urozmaicić.

Nigdzie nie spotkałem w naszym kraju serwera, gdzie rekrutowana jest Administracja by pomóc wszystkim graczom nie tylko pod względem technicznym gry, a również w samej rozgrywce.

Chcecie nowych graczy? Dajcie na start dla każdej pierwszej postaci automatycznie 58 poziom i jakieś itemki z classica, by gracz mógł już lvlować od Outland.

Widzieliście gdzieś specjalne poradniki pisane dla graczy, jak wbijać poziom, jak rozdawać talenty? Ja nigdzie, chyba, że szukać w obcym języku lub na innych forach, lecz tam to jest przy okazji.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

A więc konstruktywnie...

"Jeżeli coś robicie dobrego to nie ma sprawy, bardzo chętnie powiem dobre zdanie. Jeżeli jednak każdy aspekt jest niewłaściwie prowadzony, to lepiej uprzedzić ludzi niż będą wbijać poziomy a za tydzień WIPE."

Kiedy było WIPE? Nie było, powinieneś dostać ostrzeżenie za sianie fermentu.

"Nie potrafiliście prowadzić jednego serwera i już po zamknięciu zabieracie się za drugi?

Kolejne kłamstwo jest specjalnym zmyleniem graczy..... Wydaje mi się że potrafimy, tylko przez kaprys osoby która NIE JEST już z nami NW zostało zamknięte. Nie mieliśmy najmniejszego wpływu na tą decyzję,

Pisałem o tym już kilka razy, więc powinieneś kolejne ostrzeżenie dostać, o to mi chodzi. Nie o to że nie umiem krytyki przyjąć.

Na przyszłość, więcej rozeznania w temacie życzę.

Opublikowano

Cicho wszędzie, pusto wszędzie.

Co to będzie, co to będzie?
Gdy Exp Event przybędzie?
Zapraszamy wszystkich na Exp Event, który będzie trwał w okresie od 27.02 do 06.03
W ramach rozrywki zapewniamy exp/quest rate x10 i RaF rate x20
Specjalista
Opublikowano

Faktycznie potraficie skoro dobieracie do teamu tak zdolnych ludzi... Gościa praktycznie nie znaliście skoro zwinął serwer i sobie poszedł:) Popieram gościa co napisał, że nie daliście rady utrzymać jednego serwera zabieracie się za drugi beznadzieja. Dawaj hejta za moje zdanie <3

giphy.gif

Opublikowano

Osobiście to Coffiash to nie była jakaś tam osoba nieznana panie wyżej tylko jak to ujęli złapał focha więc chcieli spróbować inaczej :0 Według mnie to w tym momencie nie ma sensu robić serwerów Wotlk bo Sunwell i Molten zmiatają mniejsze serwery samą nazwą :p Sory, ale taka jest prawda bo u nich tylko ludzi przybywa a na innych ubywa :) Nie wiem po co stawiać Serwery, które od razu posiadają kontent Icecrown Citadel bo wierzcie czy nie, ale góra 1 roczek i ludzie jak przyszli tak odejdą bo już poubierają się :) Ew. jak będzie RS ładnie działał to może jeszcze jakieś 3 miesiące, ale tak jak mi się wydaje to jak chce się pograć na Wotlk'u to lepiej się zabrać na sunwella, moltena bo takie Astranaary (to tylko przykład nie porównuje innych serwerów do niego), które próbują coś działać po długim okresie wy*ebki na graczy to wątpię, że coś zdziałają :)

Osobiście to jak chce się stawiać nowy serwer to lepiej się za Cata brać :) taka moja rada Nerv bo wiem, że dałbyś sobie jakoś z tym radę :)
Pozdrawiam.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Hollow Acid, żeby brać się za Cata, to trzeba wielu miesięcy i kilka osób aby doprowadzić do sytuacji żeby q działały w 3/4 tak jak teraz na wotlku tc(chodzi mi o % porównanie).

Opublikowano

Co więcej.

Bez dobrego zaplecza developerów, nie ma co brać się za Cata prawdę mówiąc. Podziwiam ekipę Atlantissa bo oni jak szaleni naprawiają Cata, i są coraz bliżej otwarcia contentu Cata.

Opublikowano

@Nerv Doskonale o tym wiem, ale nie powiesz mi, że łatwo się wybić na wotlku hmm ? Zacznijmy od Sobana a skończmy na MoA prawda ? Nie masz ty szczęścia do serwerów, ale robotę odwalasz świetną :)

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Specjalista
Opublikowano

Dlaczego są dziwni, ciekawi mnie to.. Dziwni dlatego, że nie grają na waszym serwerze? czy może dlatego że wylecieliście ze swoim projektem b. szybko i gdy sunwell właśnie przeżywa swój rozkwit i sięga powoli 4k online + otwartego icc full.

giphy.gif

Opublikowano

Może ja jestem dziwny, że jak grałem na prywatach to nawet nie miałem zamiaru grać na polskich privach??;]

każdy gra gdzie mu się podoba;]

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...