Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3.3.5a] Mists of Azeroth

MoA WoW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mists of Azeroth

Już niedługo... Na polskiej scenie World of Warcraft, pojawi się poważny gracz, serwer tworzony przez niegdyś graczy World of Warcraft, a dziś ekipy mającej swój udział w wielu projektach!

Wiemy jak ważna jest jakość gry na prywatnych serwerach World of Warcraft, jakość gry to nie tylko poziom oskryptowania, to też w dużej mierze stosunek administracji do graczy!

Grając na Mists of Azeroth, doświadczysz świetnej współpracy pomiedzy graczem a administracją, zwiedzisz w pełni oskrypotwane raidy!

Na start oddane w ręce graczy będzie Naxxramas, Eye of Eternity, VoA oraz Obsydian Sanctum! Pozostałe raidy są gotowe, czekają tylko na śmiałków, którzy przejdą przez wyżej wymienione wyzwania!

Jeśli chcesz zacząć grę z przyjacielem, mamy dla Ciebie system RaF - dzięki któremu wspólnie odkrywajac tajemnice Azeroth doświadczenie będzie zdobywane dwa razy szybciej!

Przewidywane rate xp, nie jest jeszcze dokładnie znane, pozostałe rate x1.

Data startu jeszcze nie znana! Mists of Azeroth może zostać otwarty w każdej chwili, bądź gotowy na przygodę już dziś!

W momencie gdy będzie wiadomo coś wiecej, poinformuje Was o tym w nowym poście lub edytuje ten!

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie że powstaje nowy serwer tylko mam taką mała rade - zróbcie jakiś exp z x3 albo x4 bo na prawdę ja gram na sunku to mi się alta nie chce expić bo jest exp x1 a x3/4 to na prawde fajnie się expi ;P

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Rate bedzię prawdopodobnie wlasnie 3x - 100% pewnosci nie mam ale na pewno nie 1x. Dodatkowo dziala system raf takze z kolega masz dwa razy wiekszy exp.

Co do MoP i Cata - daleka przyszlosc jesli online dopisze kto wie czy kiedys nie przeskoczymy na cata ;) poki co oddamy do waszej dyspozycji WOTLK. Z tego co sie orientuje MoP jest jeszcze strasznie zbugowane ( dopiero patch 5.2 na globalu ma wejsc) także z mopem trzeba bardzo dlugo poczekac a co do cata to daleka przyszlosc.

Opublikowano

Nowe Informacje:

1. Zmiana co do contentu na start serwera, będzie to content Ulduar - doszliśmy do takiego wniosku gdyż wczoraj upadł serwer Nightwatch i spora liczba graczy straciła swój czas poświęcony na grę tam, po konsultacjach zdecydowaliśmy wgrać na start serwera bazę danych ze serwera NightWatch. Czyli krótko mowiąc w temacie, serwer będzie kontynuacja serwera NightWatch.

Nie będziemy się rozpisywać i użalać dlaczego serwer upadł - w każdym bądź razie nad serwerem piecze będzie trzymać odpowiedzialna załoga która pomimo wszystko zdecydowała pójść na rękę graczom z NW.

2. Sprawa transferów dla nowych graczy.

a) Transfery będą dostępne od początku trwania serwera i do momentu aż uznamy że są zbędne.
B) Regulamin Transferów :
* Transfer z serwera z maksymalnym rate x4
* Postac do transferu musi miec minimum 70 lvl (tbc,wotlk,cata,mop)
* Aby uzyskać transfer nie możesz mieć na swoim koncie postaci o poziomie 80.
* Po transferze otrzymujesz:
-70 poziom doświadczenia
- Set na 70 poziom.
- 2000 gold
- 4x troba 16 slotowa.

Postać podczas transferu nie jest kasowana.

Data startu: w ciągu tego tygodnia - jeśli bedzięmy wiedzieć coś wiecej to dam znać ;).
Opublikowano

Co to się porobiło z tymi transferami. Kiedyś nie było takich cudów(może parę serwerów miało) . i było dobrze .

a np jak ja mam postać 90lvl na globalu to co ;] i czuję się pokrzywdzony ;d

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Co to się porobiło z tymi transferami. Kiedyś nie było takich cudów(może parę serwerów miało) . i było dobrze .

a np jak ja mam postać 90lvl na globalu to co ;] i czuję się pokrzywdzony ;d

Też możesz transfer zrobić ;) Ja bynajmniej robiłem na niektórych serwerach :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Kolejny serwer który po tygodniu - dwóch szybko padnie.

Nie dzięki... Zostaje na Atlantissie, jedyna alternatywa na privy w WoWie u nas.

Specjalista
Opublikowano

I co pewnie weźmiecie tych adminów z night watcha.. hah postawcie go na czysto do cholery bez transferów. Żadnego ulduaru wrzucić poziom icc a nie >.<

giphy.gif

Opublikowano

I co pewnie weźmiecie tych adminów z night watcha.. hah postawcie go na czysto do cholery bez transferów. Żadnego ulduaru wrzucić poziom icc a nie >.<

Jak chcesz icc do idz na sunka albo moltena . Niech zaczynają od początkowych raidów , gdyż teraz serwerów takich nie ma a ja np. pograłbym sobie na takim serwie .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

McLeoks a jak byś 1 raz grał w wowa i znalazł właśnie taki serwer który startuje i chcesz jakoś się wybić wbijasz już 50 i expisz dalej a ktoś sobie przesyła postać i ma 80 lvl to nie jest troche fer .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Śledziłem wiele nowych serwerów które na start nie otwierały transferów i online na poziomie max 40 online. Dziś kiedy polska scena wowa jest zdominowana przez serwery z contentem icc, cięzko jest zachęcic graczy do gry kolejny raz od nowa, dlatego są otwarte transfery od razu żeby pozniej nei było mowione "miało nie być transferów, a są". A i tak transfer tylko do 70 lvl wiec 10 lvli trzeba wbic samemu.

Opublikowano

Śledziłem wiele nowych serwerów które na start nie otwierały transferów i online na poziomie max 40 online. Dziś kiedy polska scena wowa jest zdominowana przez serwery z contentem icc, cięzko jest zachęcic graczy do gry kolejny raz od nowa, dlatego są otwarte transfery od razu żeby pozniej nei było mowione "miało nie być transferów, a są". A i tak transfer tylko do 70 lvl wiec 10 lvli trzeba wbic samemu.

No dobra mam 2pytania.

1.a co z ludźmi z globala?

2.a co potem, jak stwierdzicie, że transfery będą wyłączone ? moim zdaniem jak już mają być to niech będą do końca

1373369406-U138092.png

Opublikowano

McLeoks a jak byś 1 raz grał w wowa i znalazł właśnie taki serwer który startuje i chcesz jakoś się wybić wbijasz już 50 i expisz dalej a ktoś sobie przesyła postać i ma 80 lvl to nie jest troche fer .

Wiadomo :) Ale to nowi gracze, a wszyscy wiemy, że jest ich mało. Staremu wyjadaczowi zapewne nie będzie chciało się wbijać poziomów od początku :)

simply.4557.gif

Opublikowano

1. Ludzie z globala też mogą skorzystać z transferu.

2. Jeśli stwierdzimy że transfery już są nie potrzebne to je wyłączymy, rate serwera (x3 rafx6) jest wystarczajaco wysokie zeby spokojnie i bez trudow 80tke.

Opublikowano
Informacje dotyczące startu serwera!

Start serwera zaplanowany jest na 19.02.2013 o godzinie 15:00
Strona WWW zostanie podana jutro dwie godziny przed startem serwera.
Opublikowano

No tak, praktycznie prawie wszystkich oprócz tego co podejmował decyzje, Coffiasha.

Specjalista
Opublikowano

JaQu widzę gówno się znasz spamisz wszędzie mało wiesz.. Primo na sunwellu ICC jest nie pełne i kuleje! Pełno bugów ;c Spytam tylko czym się różni serwer od night watch? Bo jak narazie to chyba tylko ratami (Nawet nie wiem jakie tam byly) I co myślicie, że nagle wasz serwer wyjdzie i inaczej ludzie będą na niego patrzeć?

giphy.gif

Opublikowano

Wiadomo :) Ale to nowi gracze, a wszyscy wiemy, że jest ich mało. Staremu wyjadaczowi zapewne nie będzie chciało się wbijać poziomów od początku :)

Uwierz że żaden ze starych wyjadaczy nawet nie spojrzy na ten serwer.

JaQu widzę gówno się znasz spamisz wszędzie mało wiesz.. Primo na sunwellu ICC jest nie pełne i kuleje! Pełno bugów ;c Spytam tylko czym się różni serwer od night watch? Bo jak narazie to chyba tylko ratami (Nawet nie wiem jakie tam byly) I co myślicie, że nagle wasz serwer wyjdzie i inaczej ludzie będą na niego patrzeć?

O i tu się mylisz na sunku jestem od bardzo dawna , icc może na razie 3 bossy ale za pare dni , tygodni to sie zmieni . Można zauważyć że na Night Watch były mniejsze raty no i jak się przeniosło postać to był instant 80 i t6 czy tam t7 . Ja to widze tak że oni zamkneli serwer i dobrali sobie pare innych osób które się znają na tworzeniu serwerów i robią nowy projekt .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jaqu, z zamknięciem serwera było tak że poprostu Coffiash(on był head adminem i opłacał) sobie wymyślił, że zamknie, bo złapał focha itd... i po 10min. od napisania announce wyłączył serwer, co dla reszty administracji było zaskoczeniem, bo okazał się on nieodpowiedzialny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...