Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft konto premium?

TheLexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znacie jakies strony lub ludzi iczciwych co sprzedaja gift code do mc 0% oszustw wiem 99.9% stron sms za gift code lub za konto premium to fejki ale moj kolega keidys kupil za sms giftcode lecz nie pamieta strony i czy jest jakas storona taka ?

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

ja ci moge sprzedać moje konto bo niegram już w minecraft mam premium cena 12.30

Wątpie że chcesz sprzedać za 12.30 normalnie kosztuje 100 zl i to 12.30 sms?

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

sprzedam ci 12.30zł ja jestem dobry gracz nie że za 100zł konto używane więc wiesz

12.30sms

.

Opublikowano

sprzedam ci 12.30zł ja jestem dobry gracz nie że za 100zł konto używane więc wiesz

12.30

Nie dzięki wole giftcode kupic bo na koncie nie da sie hasla zmienic

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Nie nie da się kupić za sms każdy który ci wciska kod za sms to oszust jak chcesz to możesz wygrać na wygrajgry.pl ale nie zawsze ci się uda trafić :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ja tak ogólnie ci polecam z

minecraft.net

Lecz ja kupiłem z allegro za 20zł 0.o 2lata temu lub 1,5 rok temu i nadal mam konto a cena wynosiła 20zł!

585571426179277855228.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...