Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal 2] Jak zagrać w Cabal 2

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dobrą sprawę może wyjść w 2019 bo i tak już nie osiągnie sukcesu. Za długo czekali na wydanie wersji EU i na tym stracili dziesięciokrotnie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zgodzę się że stracili nie wypuszczając wersji Anglojęzycznej. Ja nadaj czekam już dwa lata i jestem ciekaw. Tak samo czekałem na GunZ Second Duel. Miał się ukazać szybciej, był troche później.

Co do rejestracji. O ile nie wiecie Korea ma ściśle restrykcyjne prawo. Każdy obywatel Korei jest infiltrowany przez państwo, nawet w grach nie ma tam takiej swobody jak u nas. Koreańczycy są sprawdzani i muszą podawać swoje dane personalne chcą zagrać np. w tą grę. Nawet w przypadku SMS'a "kolega" koreańczyk mógł by nie być zainteresowany/ zadowolony z takowej propozycji... A szkoda. Jednakże jak ktoś posiada możliwość ów stworzenia i weryfikacji konta to bardzo bym prosił o kontakt ;)

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Poradnik nie jest może całkiem potrzebny aby zagrać w Cabal 2. Wystarczy trochę poszukać. Mniej więcej jest na miejscu. Teraz wystarczy czekać tylko na wersje EU.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

To chyba się tego "Cabala 2 " nie doczekacie... patrzcie ile juz trwa.. 

Przecież były newsy że beta c2 startuje w 2015. Nie wiem po co wy czekacie na to.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ohaajoooo mamy 2015 a cabala dalej ni ma , ale mam pytanie czy ktoś z grających już na koreańskim serwerze może mi powiedzieć co sądzi ? :D lepiej wygląda ? xD

Opublikowano

Ohaajoooo mamy 2015 a cabala dalej ni ma , ale mam pytanie czy ktoś z grających już na koreańskim serwerze może mi powiedzieć co sądzi ? :D lepiej wygląda ? xD

Aktualnie trwają beta testy anglojęzycznej wersji. Możesz spróbować dołączyć do grona testerów, ale szanse są małe.

http://cabal2.estgames.com/

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

• 8 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal 2] Jak zagrać w Cabal 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...