Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Czy nie sadzicie ze bf schodzi na psy ?

*CF*Maniak*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej pisać co mieliby "polepszyć" niż pogorszyć bo jeszcze coś rozpie*dolą i będzie jeszcze gorzej, choć trochę tutaj skłamałem, bo po co EA miała by polepszać bronie? Odpowiedzi na to pytanie nie znam... A wgl.... co poradzicie że ktoś kupił ofertę z famasem lub inne bronie albo i nie? To nie od nas zależy, lepiej niech już jest tak jak jest, oprócz famasa którego na prawdę powinni znerfić.

We wszystkich postach to tylko surasmen ma rację i zasługuje na "like"!

Tak samo jak i Fuuuuuu też ma rację z Avium'em im się należą tutaj "lajki"!

Opublikowano

Jak się kurwa grać nie umie to się lamentuje.
Ja sam nie mam pro EQ na 11 lvl czasami potrafię zrobić Multi KIlle na 15 up...
I mam wyjebane na to że jakiś koleś lata z Famasem i mnie zabije.
Mówi się trudno i nie spina dupy tylko się tak gra żeby kiedyś na innym lub tym samym serwie kolesia udupic z noża lub nawet z pistoletu ;]

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Temat bardzo ciekawy. Niektórzy sami nazywają tą grę P2W narzekają że inni kupują bronie na wyższe lvl niż mają a sami robią dokładnie to samo kupują fundsy itd.

Powiedzcie sami czy tak nie jest ;) ?

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Pierdolicie gra jest darmowa jak was ciśnie ktoś z famasem czy z czymś to nauczcie się grać ja g3a4 miałem staty 11/3 ;) wystarczy kurwa trochę chęci, a nie jakaś jebana broń. Jak jestem od ziomka 100 metrów z famasem to go szybciej m9 zabije niż on mnie famasem

Opublikowano

Ja wygrałem swoj karabin (XM8) wygrałem go na zawsze w THE DAILY DRAW każdy ma z tamtąd broń no prawie kaźdy ja niewydaje żadnej kasy na tą gre mam w szystko z THE DAILY DRAW.

Opublikowano

Po co odgrzewacie tego starego kotleta?

Tym już rzygać można, spamicie tylko i nic to nie daje.

Kurna już w piaskownicy jest wyższy poziom, ogarnijcie dupska.

Bf nie schodzi na psy, tylko to forum.

Tyle w temacie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja wygrałem swoj karabin (XM8) wygrałem go na zawsze w THE DAILY DRAW każdy ma z tamtąd broń no prawie kaźdy ja niewydaje żadnej kasy na tą gre mam w szystko z THE DAILY DRAW.

Ja jeszcze w The Daily Draw nic nie wygrałem, a już sporo gram w Bf'a. Na zawsze miałem tylko kominiarkę z wzorem szwu i nic więcej...

Nie mam po prostu szczęścia <_<,a co do wydawania pieniędzy za fundsy... narazie nic nie wydałem na tą grę, ale jak kążdy kupuje bronie od 25 LvL'a to każdy może ;) (Też zamierzam sobie wydać trochę na fundsy ^_^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...