Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Czy nie sadzicie ze bf schodzi na psy ?

*CF*Maniak*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno to już nie ta gra co kiedyś, a szkoda, na szczęście istnieją gry F2P nie będące Pay2Win jak ta.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ide sobie patrze, a tu jakiś snajper "SpoconyArab" kurwa 1 lv, a ma l96a1 i p226, a nie sory to ja jestem :D Chuj ktoś może mieć tego jebanego famasa czy inne gówno ale i tak go zabije z zasięgu :D po prostu te bronie są tanie i wszyscy je kupują.

Opublikowano

lub kupuja zestawy sam mam postac 8 lvl i od 1 lvl gram famasem z zestawu i według mnie to jest bezensonwe wyzywac graczzy ktorzy kupili bron na 27 lvl majac 1 ich kasa ich sprawa

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Ja tam ze swoim mp7 narazie bez dodatków przy każdej rundzie mam ratio na plus, a w większości gier idzie mi tak dobrze że mam wyjebane że pare razy mnie zabije 3lvl z famasem. Ktoś jest taki pojebany że nie ugra nic bez ładowania kasy w gre to jego sprawa

Opublikowano

@UP

weź wyjdź z tym twoim mp7 ...-,-

schodzi na psy schodzi.... tak jak i bfh ^^ oferty to te same można zobaczyć co miesiąc ..... a tu to samo można zauważyć po ofercie z famasem ^^ nachapają się pewnie z tydzień i nerf ^^ mi to nie przeskadza bo sam gram famasem ^^ a wiadome famas vs famas to się iczą umiejętności ..... co do innych broni niestety jednak nie.... i tu dupa aż boi....

YAY

Opublikowano

Jak chcecie się pożalić i popłakać, to od tego są pw, albo załóżcie sobie jakieś kółko różańcowe w intencji poprawienia bfp4f.

Te forum nie jest od takich rzeczy i przez takie posty też zaczyna schodzić na psy.

Jak ktoś jest słaby, to mu będzie przeszkadzać nawet to, że w pokoju jest o 1°C temperatura niższa, niż powinna i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

surasmen jak myślisz nie przesadzili z tym famasem za 2k ? znam ludzi którzy kupili za 13k ... zjebali poprostu teraz każdy szturmowiec ma to gowno ... od tej pory co to dodali to nie widzialem szturmowca z inną bronią ... aby czasami jeszcze l85 ;f

Opublikowano

no to ci co wydali 13 k mieli pecha i tyle a co do pojawiania sie broni to jest zalezne od tego gdzie grasz serwery niemieckie famas/l85/aek no i moze czasem xm8/m4/stg a na serwerach oficjalnych EA to predzej spotkasz typa z famasem + l85 niz ogara z m16/ak47

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Gdy wprowadzili famasa za 2k to na maxa zjebali i tyle nie idzie pograc czasami jak all z famasami lataja ; f

Opublikowano

E tam pierd*ice ... :3

Ja mam fona na karte co jakis czas kupuje sb doladowanie a ze i tak tego nie wydam to moge sb kupic famasa czy inne gowno :3

Najlepsze jest to, ze jak mam 5 lvl i l85 czy ciul wie co to ktos z 7 lvl i l85 pisze ''lvl 5 and famas oemdżi nub''.. :3

[align=center]ffabd687f8116269bab01bec17e6a639437bff02.png[/align]

Opublikowano

zlamili lub nie, oni to zrobili technicznie zaebiście, czysty majstersztyk.

Bo weźcie też na to się popatrzcie z tej strony.

Każdy wie, że famas wymiata i każdy kto zaczyna grać to się pyta innych co kupić i wszyscy mówią famas.

No ok trafiła się promocja z famasem i nemezisem o.O fart życia trzeba kupić (pomyślało 60% grających w bfa)

Ludzie pokupują tego jak głupi, w następnym patchu znerfią famaska i będzie ból dupaska.

Ea czy EAsy (nwm, nie wnikam) dobrze wiedzą o tym, że teraz ta broń jest OP i każdy się na nią rzuci jak Reksio na szynkę,

poczekają poskarżą się dzieci, że teraz każdy z famasem biega to go znerfią i problem pustej kieszeni bez dna i niezadowolenia bóldupców takich jak wy zniknie.

Dziękuję, dobranoc.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Sam skorzystałem z tej oferty z famasem. I jestem zadowolony. Ale co z tego, jak ktoś umie grać to nawet z byle gówna zrobi coś. Ja raz sobie pogram xm8 raz famasem i oby dwoma mi sie dobrze gra. :D Fakt troche jest to denerwujace ze koleś ma 1lv i w chuj kasy i jest KOX. Ale to jest tylko gra więc nie ma sie co spinać. Macie sie przed gra odpręzyc, odpocząć od codziennosci a nie pierd...olić czy zjebali czy nie. :p Jak umiesz grać to ci nic nie przeszkodzi.

Opublikowano

a co was obchodzi to że oni wydai na to kase?-,- mówi się trudno....... i co że widzicie 5 poziom z 85 i famasem? OMYGY CO ZA NÓUP RZA CO ZA NOOB OMYGY CO TO JEST! CO TO MA BYĆ! ON MA FAMASA NA 5 POZIOMIE! OMYGY!

famasa znerfią na pewno ae nie sądzie że aż tak że będzie gorszy od as-vaa ... chyba że zabiorą obydwom broniom 1200 spida w co nie wierze .....

YAY

Opublikowano

Na psy schodzą ludzie, którzy tworzą takie tematy -.-
Nic takim głuchym pierdoleniem nie wskuracie, ci co chcą grać w tą grę - będą grali, a ci co nie chcą - nie będą.
Kto chce wyjebać 100zł na grę - to wyjebie 100zł na grę.
Gra jest za darmo, można grać bez wydawania kasy. A ci co chcą wydać na nią kasę - wydadzą na nią kasę.

Nie potrzebnie się sracie z tymi broniami i tak nikt nie weźmie wasze chujowe zdanie pod uwagę, tak samo jak nikt nie weźmie moje chujowe zdanie.
Jak wielce chcecie coś zmienić to napiszcie petycję, czy inne gówno na piśmie do EA games i może z łaski swojej kiwną głową, że jednak komuś na czole rośnie kaktus z napisem "poprawcie zjebaną grę"
Ale do tego czasu nie róbcie obsranych tematów do spamu, ani nie odgrzewajcie innych kotletów, bo takie dyskusje, w stylu "BF schodzi na dno" nikogo nie ruszają i nikt nie chce widzieć waszej durnej opinii na ten temat.

I w ogóle no.

Opublikowano

Bronie powinny byc tak blokowane, zeby mozna je bylo kupic dopiero od okreslonego lvl (tak jak dawniej w WarRocku który sie zj***ł konkretnie ).

Opublikowano

BFP4F jak większość gier EA (nfs w itp) zeszło dawno na psy i nadal schodzi ostatnio mnie zabił gość z famasem mający 2lvl... później gość z 5 lvl mający L96A1

Tak czy siak bronie można dostać z losowania,pakietu,lub sobie odblokować każdy noob mający kasę może je kupić, moim zdaniem to nie fair

Zgadzam się oczywiście z surasmenem

Opublikowano

Gra nie schodzi pod względem,że jak niski lvl ma jakąś broń na wyższy tylko gra schodzi na psy pod względem ludzi grającymi na aimie rozumiem jakiś tam cheat,ale aim to już przesada,a Ea jednak takich aim(owców) ma w dupie,więc później nie płaczcie i nie żalcie się....

Żalicie się,że jakiś low lvl ma lepszą broń no i co z tego,lepiej jak ma mieć lepszą broń niż mieć aima -.-

Opublikowano

Mnie też to denerwuje, że teraz dzieci kupują sobie fundsy i na 8lvl najlepsza broń i wszystkie dodatki a to jeszcze nic najgorsze jest to, że są takie dzieci co wszystko kupująa jak i tak im nie idzie to ściągają sobie cheata a tak poza tym to brakuje mi czasów kiedy pierwszy raz spotkałem się z tą gierką ten klimacik wszyscy mieli małe lvl spx bronie, że nie padało się na strzała :D Niestety to już nie wróci

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Prawda jest taka, że nie ma co marudzić bo P4F od samego początku był nastawiony na generowanie zysków więc musimy się pogodzić z faktem, że jakiś kasiasty koleś nas prędzej czy później dopadnie :D Osobiście zainwestowałem w M95 i jest zadowolony więcej mi do szczęścia nie trzeba. Liczy się spryt ;)

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

boshe... a was dalej dupy bolą ;_; co z tego że 5 lvl ma l85? jak campiecie to was zdejmie proste ^^ 1vs1? każdą bronią się go zdejmie.... więc problemu nie widze z tą bronią.... 5 lvl ma mg36.... ojej co to ma być?! zabić takiego bo go stać! nooob ! ciota!!! banana mu w dupe!.....

co do famasa to.... no nie da się skomentować.... tu to masakra jednak żeby wyzywać takich od nobów? to jest poniżające ... i jak wy tak robicie to jesteście idiotami ..... famasów nie ma co 2 gracz co was deda a i tak ich wyzywacie...... gram sniperem=noob headshoty strzela

gram assultem= noob bo mnie zdedał gram medykiem = noob bo ma apteczke gram enginierem=noob bo ma rpg

no ludzie no.... jak można płakać bo ktoś ma coś czego wy nie macie? a każdą bronią dedniecie l85.... czy nawet AEK-iem mg36... nie campcie to was l85 nie zdejmie ;_: a sniper se poradzić powinien raczej :>

@DOWN

heh bywało że było więcej kropek niż słów ^^

YAY

Opublikowano

@up

Te kropki to tłumaczenie na Alfabet Morse'a ? Trochę ich nawaliłeś xD

Ale zgadzam się w pełni z tym co napisałeś ;) I sam wspomniałem wcześniej, że liczy się spryt a nie broń. Chociaż też w pojedynku bezpośrednim 1 vs 1 ciężej bd zabić kolesia podstawową bronią jak bd miał wykupione coś lepszego + dodatki.

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...