Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy sposób na zdobycie darmowego gift code?

SzliFir666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygrajgry.pl to fake -.-

Konkursy na youtube.

To nie jest fake moj kumpel wygraj counter strike. :-)

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozbieraj złomu masz 70gr za kg.

Puszki chyba 3zł za kilo.

Butelki po piwach i winach pozbieraj za butle od piwa 20gr a od wina z paragonem 1zł bez chyba 60gr.

Przejdz się do opuszczonych budynków (tam szukaj),ukradnij miedź 20zł za kilo.

Teraz ludzie potrzebują węgla to idz ukradnij ze skupu i sprzedaj 50% taniej i jakoś nazbierasz.

mojasygnan.png

Opublikowano

Nigdzie nie masz 100% szansy, że kupisz konto. Na allegro jest wiele, gdzie do 1konta dostęp ma nawet ok 50osób. Powodem są bany na serwerach i nawet nie pograsz zbytnio. Poszukaj na tablicy lub allegro ludzi, którzy nie handlują tylko mają 1 konto, które im się znudziło, i możesz za naprawdę grosze kupić konto fajne. Mój brat kupił za 30zł konto. Zero banów, konto na własność, ma je już rok :D wracając do tematów nic nie ma za darmo. Szukaj konkursów z wygraniem Gift-Coda u "Lets Playerów'.

Opublikowano

Są wakacje! tak ciężko zarobić te kilka złotych? Konkursy zazwyczaj są ustawiane i niech mi żadnej dureń nie próbuje wmówić, że "maszyny losującej" nie da się ustawić.. To decyzja tylko i wyłącznie kolesia który to prowadzi. Nikt za darmo nic Ci nie da. Oni zawsze coś z tego mają.

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

wygrajgry.pl to fake -.-

Konkursy na youtube.

fake? Haha rok temu wygrałem drugie premium pozdro ;)

Opublikowano

wygrajgry.pl to nie fake, ale szansa na wygraną jest minimalna.

A tak poza tym, to nie ma pewnego sposobu na premkę za darmo. Ewentualnie jakieś konkursy.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

@up

LEXELL XDDDDDDDDDDDDDD?! Miłem z nimi umowe przez 3 lata i się wkurwiłem rozwiązując umowe w trybie natychmiastowym, internet w Dopiewie działał jak muł ;_;. Miejmy nadzieje, że poprawili jakość swoich usług bo to była masakra, największa polewka to syf na ich posesji. Ale z tego co wiem to kumpel mający ten internet nadal marudzi i narzeka, a nie ma dostępu do np. TP gdzie ma stałe łącze

@top

Chłopie, idź zarobić, sam szukałem alternatywnego sposobu na zdobycie darmowego giftcode i na próżno. Idź na budowe albo gdzieś zbierać jakieś owoce do sadu i sobie zarobisz przyjemną pracą ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Tak jak @UP.

Jedyne co możesz zrobić, to brać udział w konkursach.

Poza tym, 80 czy 90zł to chyba nie tak dużo, i z łatwością możesz je zarobić, nawet w kilka tygodni ( ... nie wiem, kieszonkowe? pomoc komuś w czymś? xD, adfly? )

Uważam, że temat wyczerpany i nadaje się do zamknięcia :)

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma (z wyjątkiem konkursów na YT u zaufanych kanałów).

Zrób kanał na YT, nagraj filmy, zdobądź partnera i za jakiś czas będziesz miał kasę (gdy ogląda ktoś twoje filmy widzi reklamy, które płacą Ci za ich wyświetlanie) na tego gift coda ;D

Opublikowano

Konkursy (tutaj radzę uważać, bo dużo ostatnio cwaniaczków-oszustów), bądź też na niego zarobić.

Uczę podstaw zarabiania w internecie. Zainteresowany? Wyślij mi PW!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...