Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIELKI KONKURS DO WYGRANIA KONTO PREMIUM !

SnowGaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym ogłosić wielki konkurs do wygrania jest konto premium. Okej na czym będzie on polegało. Więc jeśli masz GTA SA i hamachi to śmiało możesz brać udział w naszym konkursie. Do rzeczy ściągacie MTA ( Multi theft auto) link oczywiście podam niżej. Ściągacie hamachi, oczywiście dodajecie mnie na skype i co dalej wszystko już macie ładnie git.

A więc zrobimy wielką konfę i utworzymy dwa gangi, tak zwane Crips i Bloods. Jestem liderem gangu Crips, a mój kolega Luka liderem Bloods zostaniecie wylosowani i dołączycie do jednych z tych org. Następnie wbijecie na serwer gdzie wszystko jest już gotowe i konkurs trwa dwa tygodnie. Drużyny będą miały sparingi jak i oficjalne walki. Co się liczy a więc jeśli drużyny biorą udział w oficjalnej walce to każdy członek gangu ma cztery życia, jeśli je straci przegrywa i odpada z oficjalnej potyczki ,ale nie z całego konkursu w każdej potyczce, jedna osoba musi odpaść. Tak więc drużyna przegrana ,która przegra w potyczce wybiera osobę jakby głosuję kto ma odejść. Takich oficjalne potyczki będę odbywały się co dwa dni, sparingi ,kiedy tylko chcemy. Oficjalnych walk odbędzie się siedem, kto zdobędzie jak najwięcej zabić w tych potyczkach wygra gift code a drużyna link do pobrania FIFY 13. To tyle jeśli macie jakieś pytania walcie na skype zapisy na skype i na PW.

Link do pobrania hamachi: http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/p2p/Hamachi.html

Link do pobrania MTA: http://mtasa.com/

Jeśli macie problemy z instalacją walcie na skype aktualnie potrzebujemy : 8 osób

CZEKAMY NA WASZE ZGŁOSZENIA ! ( Jeśli ktoś nie posiada GTA SA też mogę na to zaradzić pisać na skype :) )

Opublikowano

Niestety bez hamachi ani rusz wystarczy ,że pobierzesz na okres dwóch tygodni a potem odinstalujesz. Naprawdę masz bardzo fajne nagrody do wygrania a szanse masz dosyć duże :)

Niestety bez hamachi ani rusz wystarczy ,że pobierzesz na okres dwóch tygodni a potem odinstalujesz. Naprawdę masz bardzo fajne nagrody do wygrania a szanse masz dosyć duże :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...