Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na Grzyby :)

ciejuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mylisz sie czlowieku;] to jest cos zwiazane z annonymoxem ale nie wiesz co dokladnie wiec pozdro moj sposob dziala tak ze masz takie video o ciekawej porze i mozesz to robic tyle ile chesz reklama trwa 32 sec i mozesz ja robic ile chcesz i nie wyskoczy Sorry cos tam cos tam . : )

Opublikowano

ze niby tyle grzybow a niestac na gryfa i potki ;)

do tego klaser taki smieszny ;D

up kiedy nazbiera wkoncu na gryfa ? czy ci wyslac tego smsa za 12zl na grzyby ? :D

12345ab.jpg

Opublikowano

Koleś, kuźwa, żal Ci dupsko ściska, że nie potrafisz, Twój sposób chowa się przy tym. Konto na sell? Wątpię. Tak piszę z 2 kont.. Powodzenia stary... Ciejuj a ja to 2 różne osoby...

@UP ss'y...

Tak nie stać go bo zrobił to w 1 dzień, i pakuje w avke, nie zawsze zrobi 100% avki więc na co mu gryf? Wydał na gildie te grzybki. Ogarnijcie się Hejterzy ._.

Opublikowano

ze niby tyle grzybow a niestac na gryfa i potki ;)

do tego klaser taki smieszny ;D

up kiedy nazbiera wkoncu na gryfa ? czy ci wyslac tego smsa za 12zl na grzyby ? :D

Hejtować to ty perfidnie umiesz :* Powodzenia, jak by chciał to by miał na 300dni ._. Na s21 jego kumpel ma konto, i ma gryfa na 300+ dni :) Gra dla przyjemności i nie ma zamiaru tego zmieniać, WIĘC JAPA KUR@@, żal dupkę ściska, że wy nie potraficie i szkoda wam tych 12zł. Powodzenia :* Pozdrawiam Wszystkich Hejterków ;*

Opublikowano

Kij z nim, wiemy, że jest to związane z addonem AnonymoX i pewnie trzeba oglądać to o pewniej porze, wtedy filmów można oglądać ile się da .

W sumie ja dziś około 16 stej oglądałem 9 filmików pod rząd na IP nl2.

Opublikowano

Hejtować to ty perfidnie umiesz :* Powodzenia, jak by chciał to by miał na 300dni ._. Na s21 jego kumpel ma konto, i ma gryfa na 300+ dni :) Gra dla przyjemności i nie ma zamiaru tego zmieniać, WIĘC JAPA KUR@@, żal dupkę ściska, że wy nie potraficie i szkoda wam tych 12zł. Powodzenia :* Pozdrawiam Wszystkich Hejterków ;*

tak jak pisalem wczesniej wiedzialem ze ten hejt bedzie, i sam piszesz ze on hejtuje a sam wlasnie nas zhejtowales :P

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

JEZU LUDZIE CO WY CHCECIE KOLES MAM KUPIC SOBIE SMOKOGRYFA I POTKA PROSZE CIE BARDZO RANO DODAM SS BO MAM 10 K ZLOTA A ZA TO NIE KUPIE !

Opublikowano

dobra postanowilem sie juz w tym temacie nei wypowiadac poniewaz nie ma to sensu i tak nei kupie tego buga xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Trzeba wiedzieć o jakiej porze, i na jakim IP :)

Można walnąć dniówkę w sfie i sprawdzać co godzinę ;)

A co do IP to nie problem bo w tym addonie jest ich mało, no chyba że macie premium.

Opublikowano

Można walnąć dniówkę w sfie i sprawdzać co godzinę ;)

A co do IP to nie problem bo w tym addonie jest ich mało, no chyba że macie premium.

Co minute. To jest co do minuty wyliczone. Premium mamy nie mamy, zdradzać nie będziemy :)

Opublikowano

Sposób działa, ale nie opłacalnie jest to robić. Płacić za coś, co zostanie ujawnione lub nawet już zostało...Naiwnie :)

Handel na forum jest niedozwolony. Nawet przez GG da się dostać bana.

A poza tym kolega wyżej zrobił tuta ;)

Temat jak dla mnie jest do zamknięcia.

Btw. Namówić kolegę na trollowanie we własnym temacie, to nie jest nowość i nie jesteś kreatywny.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jestem jego Kolegą od dzisiaj, znam go tylko przez gg, jestem jak inni klientem :). KlauS ten kolega wyżej napisał TUT, ale całkiem inny niż tego, którego my używamy :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Sposób działa, ale nie opłacalnie jest to robić. Płacić za coś, co zostanie ujawnione lub nawet już zostało...Naiwnie :)

Handel na forum jest niedozwolony. Nawet przez GG da się dostać bana.

A poza tym kolega wyżej zrobił tuta ;)

Temat jak dla mnie jest do zamknięcia.

Btw. Namówić kolegę na trollowanie we własnym temacie, to nie jest nowość i nie jesteś kreatywny.

przykro mi ale to nie jest ten sposob ten sposob udostepniony zrobisz nim 20 MAX 30 grzyba moim ile masz sil :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...