Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runda II] Heniuś vs. wilczek™ vs. Isuribi vs. ~.Arisa.~[ZAKOŃCZONY]

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się balonik :3
[praca_5]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się również balonik :3

No, jeszcze zamek, ale to nic :P

SPECJALNIE DALIŚCIE DWIE TAKIE SAME TEMATYKI <3

QtiV6xY.gif

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się pomysł tej pracy - coś fascynującego.

[praca_3]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się odmienność tej pracy, jest jak jedyna w swoim rodzaju.

Opublikowano
[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się wszystko w niej i ciekawie wygląda
[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się wszystko w niej i ciekawie wygląda
[praca_3]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się wszystko w niej i ciekawie wygląda
[praca_4]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się wszystko w niej i ciekawie wygląda

PS. Fajna organizacja konkursu, tematyki sie roznia od siebie poprostu magia...

1361056914-U334301.png
Zrobil Maxiu

Opublikowano

[praca_3]<- głosuję tutaj, ponieważ praca jest oryginalna, przyciąga uwagę. Poza tym bardzo estetyczna i ciekawa.
[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ praca jest bardzo oryginalna.

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się balonik :3
[praca_5]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się również balonik :3

Już Niedługo...

Opublikowano

[praca_3]<- Głosuję tutaj ponieważ podoba mi się sposób wykonania tej pracy

[praca_5]<- Głosuję tutaj ponieważ podoba mi się nastrój jaki widać w tej pracy ;] estetyka

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się pomysł tej pracy - coś fascynującego.

[praca_3]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się odmienność tej pracy, jest jak jedyna w swoim rodzaju.

Opublikowano

mmg7cy.jpg
Wkoncu :D

Opublikowano

Opublikowano

[praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się zamek

[praca_5]<- głosuje tutaj, ponieważ podoba mi się klimat w tej pracy

Opublikowano

[praca_1] - głosuję tutaj, bo mi się podoba ta praca

[praca_5] - głosuję tutaj, bo mi się podoba ta praca

Swoją drogą - tak słabej organizacji konkursu na MPC nie widziałem już dawno.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Opublikowano

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się pomysł tej pracy - coś fascynującego

[praca_3]<- głosuję tutaj ponieważ podoba mi się odmienność tej pracy, jest jak jedyna w swoim rodzaju

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Pojedynek dobiegł końca oto wyniki :

Praca nr. 1 11 głosów Autor : Isuribi

Praca nr. 2 12 głosów Autor : Heniuś

Praca nr. 3 21 głosów Autor : Wilczek™

Praca nr. 4 -----------

Praca nr. 5 16 głosów Autor : ~.Arisa.~

Do finału przechodzą : ~.Arisa.~ i Wilczek™

O trzecie miejsce zawalczą Isuribi i Heniuś

Serdecznie gratuluję.

Tematów wypatrujcie już niebawem.

W związku z tym, że wielu użytkowników było niezadowolonych z przebiegu tej rundy jestem zmuszony napisać małe wyjaśnienia i przeprosiny.

Jak można zauważyć w tematach pojedynkowych udział w tej rundzie miało wziąć 8 osób, niestety pracę oddało tylko 5 osób ( jedna długo po wyznaczonym czasie gdyż wystąpił problem na MPC i GG)

Wraz z moderatorem Xamizo postanowiliśmy wyłonić finalistów w ten oto sposób by oszczędzić komentarzy : pojedynki ustawione itp.

Ta runda była naprawdę zagmatwana i nie tylko wam narobiła ona problemów, również my mieliśmy małe kłopoty z przeprowadzeniem tego do końca.

Wszystkich "hejterów" proszę o nie dokładanie swojej litery do tego tematu i nie poruszanie go więcej :)

Z góry przepraszam i zarazem dziękuję uczestnikom jak i głosującym.

Podczas finału będzie również mały bonusik dla głosujących, ale o tym już nie długo ;)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...