Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeglądarka i Nostale...

MaxyTea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem, dosyć śmieszny, ale jednak jest, więc nie mam możliwości znalezienia na oficjalnej stronie NT (nie tylko polskiej) przycisku zagraj przez przeglądarkę, może ktoś pomóc? A może to poprostu jest wyłączane po określonej godzinie? Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Musisz się zalogować na konto żeby się pokazało mi na koncie z 41-50lvl działało a na koncie z 1lvl nie działało to może od wyznaczonego lvl :-)

saturax123.png

Opublikowano

Gameforge narazie zablokowalo ta funkcje dla nowych kont, gdyz nie widza dalszego sensu tej wtyczki - za malo osob z niej korzysta

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Gameforge narazie zablokowalo ta funkcje dla nowych kont, gdyz nie widza dalszego sensu tej wtyczki - za malo osob z niej korzysta

A jakże!

Wiecznie są ogromne lagi.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Racja, dziękuję za pomoc :)

A wiecie od którego poziomu jest to możliwe? (Zakładam, że od 30 aby nikt sobie refów nie robił)

Opublikowano

To nie jest od jakiegoś poziomu...

Możliwość ta powstała dla graczy, którzy nie chcą pobierać klienta z grą lub mają problem z instalacją/patchowaniem. Więc nie pierdolcie zbędnych rzeczy...

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nom, ja np nie miałem kompa przez 3 miesiące (nie powiem czemu xD )

i byłem zmuszony grać na laptopie rodziców. Ale NIE ! nie będzie ściąganie gier bo to same wirusy i trojany nie wazne jaka to gra.

Więc grałem na Kalydo bez zadnych lagów :P coprawda mapy się musiały wczytać więc o glacy to mozna było marzyć ale nabiłem sobie 49lvl woja i 59 łuka ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie grajcie w tej przeglądarce, nie ma to najmniejszego sensu. Lepiej pobrać grę i zainstalować niż męczyć się na przeglądarce. A gra nie waży dużo więc szybko sie wam zainstaluje :)

Opublikowano

Powiem krótko

Przeglądarka-Lagi nie miłosierne (chyba ze masz internet z 50mb/s)

Gra pobrana-0 lagów przyjemna gra :) wienc twój wybór

No a jak masz taki internet to klient szybko ci się pobierze. Kylado zrobili dla osób z wolniejszym internetem... Ale takto bardziej laguje, i gdzie tu jest logika?

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...